Jump to content

Recommended Posts

καλα επρεπει να μην το εχει αγορασει κανεις για 1 μηνα(το λιγοτερο) και να αναρωτιοτανε η ιδια τι συμβαινει... παντα τα ιδια 1000 προβληματα και δινεις και 60€ απο Π.,,,, για να το παρεις αυτα ειναι...και δεν παιζεις να ευχαριστηθεις.

Θελω ενα screenshot για νορμαλ Wizard 20άρη λεβελ από κάποιον...

(καινουριος, παιζω 2 μέρες)

Ορίστε ένα αμυντικό skill build αφού έχεις πρόβλημα. Frost nova αν σε πλησιάζουν πολύ και diamond skin όταν τα δεις σκούρα ή για να γλυτώσεις το damage από κάποιο χτύπημα/spell. tip: προσπάθησε να προχωράς σιγά και μεθοδικά για να μην τραβάς πολλά τέρατα πάνω σου.

O Templar απο το Hell και μετά, απορώ πως δεν έχει δώσει ach η Blizz αν μείνει ζωντανός πάνω απο 3 λεπτά...

Ψωφάει δίχως αύριο, αλλά αφου σκάει κανένα heal πάει στο διάολο.

Τον έχεις ντύσει; Δώσε του καλά items (κυρίως vitality) και θα κρατάει λίγο παραπάνω. Εμένα έχει παραπάνω ΗΡ από την wizard μου. Χωρίς αυτόν δεν νομίζω να έβγαζα hell. :hehe:

Τώρα στο Inferno... :hang3:

σκέφτομαι σοβαρά να παίξω diablo 2 ..

την τρέλα τους μας την σπάσανε ειχαν δεν είχαν.

εντωμεταξύ είναι η ιδέα μου η το game υστερεί σε διάρκεια απο το d2 ?

έχω 60 barbarian

και 43 dh (και τα υπόλοιπα 12-13 lvl) και ήδη κοντεύω να βαρεθώ(αν και φανατικός του είδους) :hm::hm:

δεν βλέπω αυτό που υποσχέθηκαν οτι κάθε playthrough θα ειναι μοναδική εμπειρία καθώς τα dungeons και τα events φαίνονται λιγοστά.

κρίμα γιατι περίμενα κάτι καλύτερο , οχι οτι απογοητεύτηκα , απλά πήρα σαν δεδομένα δυο πράγματα

1 diablo 1-2 (παιχνιδάρες ουαουα , άρα το 3 θα είναι 3 φορές ουαουα)

2 blizzard , gr8 company = εγγύηση

δεν περίμενα να το κράξω ποτε το συγκεκριμένο παιχνίδι γιατι το περίμενα αγωνιωδώς απο τότε που ανακοινώθηκε , ίσως γιαυτό να ξενέρωσα ολίγον :eek:

Tην ωρα που μιλουσαμε ημασταν εγω Wizzard 59lvl, ο [MENTION=391]Borg[/MENTION] με WD 60lvl, κ ενας ακομα παλικαρος με WD 52lvl.

Σε καθε ελιτ πακ απο τελoς Act3 και αρχες 4 πρεπει να πεθαιναμε απο 2 εως 10 φορες...

Γενικος Hell χωρις υψηλο resistance ειναι πε@ς γενναιος...

Βεβαια το οτι ο φιλος ηταν lvl52 δε βοηθουσε κ πολυ...αλλα δεν φταιει αυτο, κοβουν ΠΟΛΥ dmg τα ρημαδια τα ελιτε....

ε οκ, σολο το εχω άνετα το hell εδω και μια βδομάδα

ανα άτομο που μπαίνει σε γκρουπ, το hp τους αυξάνεται στο 75%

το μονο σίγουρο είναι πως ο WD ειναι ο ποιο αδύναμος σε defence

και τα dogs και pet στο inferno είναι άχρηστα

Ορίστε ένα αμυντικό skill build αφού έχεις πρόβλημα. Frost nova αν σε πλησιάζουν πολύ και diamond skin όταν τα δεις σκούρα ή για να γλυτώσεις το damage από κάποιο χτύπημα/spell. tip: προσπάθησε να προχωράς σιγά και μεθοδικά για να μην τραβάς πολλά τέρατα πάνω σου.

Ε! Πώς βάζεις 2 defensive kai 2 conjuration μαζι;;;;;;;;;;;

Με σκοτώνει ο Μπελιαλ όταν μεγαλώσει στο χαλαρό....χέλπ το θείο ρε........:(

Ε! Πώς βάζεις 2 defensive kai 2 conjuration μαζι;;;;;;;;;;;

Με σκοτώνει ο Μπελιαλ όταν μεγαλώσει στο χαλαρό....χέλπ το θείο ρε........:(

Πήγαινε στα options/gameplay κάνε tick το elective mode, κάτω δεξιά. Μιας και εισαι εκει, κάνε tick και όλα τα άλλα αριστερά (health bars/dmg κτλ)

Πήγαινε στα options/gameplay κάνε tick το elective mode, κάτω δεξιά. Μιας και εισαι εκει, κάνε tick και όλα τα άλλα αριστερά (health bars/dmg κτλ)

Τώρα μάλιστα :)

Κανα χαμπέρι για το μπ@υστΗ το μπελ(ι)ά(λ) ;; :whistle2:

Δε το παιρνει με copy-paste, αντιγραφει αστερακια μαλλον, το εχω δοκιμασει κ γω.

το πιάνει λογικά , το έκανα στις 16 που έσκαγαν τα error 37 βροχή

anyway , μετά απο μπόλικα c/p μπήκα .. για να δουμε ..

το πιάνει λογικά , το έκανα στις 16 που έσκαγαν τα error 37 βροχή

anyway , μετά απο μπόλικα c/p μπήκα .. για να δουμε ..

Για να το πιασει πρεπει να το γραψεις σε ενα αρχειακι txt κ να κανεις το copy απο κει, αλλιως αντιγραφεις αστερακια. Δε καταλαβαινω πως μπηκες αλλα αφου μπηκες... οκ

Για να το πιασει πρεπει να το γραψεις σε ενα αρχειακι txt κ να κανεις το copy απο κει, αλλιως αντιγραφεις αστερακια. Δε καταλαβαινω πως μπηκες αλλα αφου μπηκες... οκ

η στο search bar του firefox :)

η στο search bar του firefox :)

H στο search form οποιουδηποτε window. Πιάνει από παντού, φαντασία να υπάρχει. Μετά ctrl-v enter για γρηγορη εφαρμογή. Κάπου στις 34 φορές με έβαλε εμένα. Στο US Server, δεν έχουν πρόβλημα 37 πάντως....μπήκα με τη μια και πιο γρήγορα..