Jump to content



Recommended Posts

Και για το Heart of the Swarm έλεγα ότι είναι ακριβό για expansion, αλλά στην τελική έδωσε τόσο content που δεν το μετάνιωσα. Επίσης, 2 χρόνια αργότερα, δε με χαλάει. Αν τα βγάζανε κάθε Χ μήνες, θα το σκεφτόμουν πολύ πριν τους δώσω €€ έστω και για 1 expansion.

Ναι αλλά τα πρώτα 50€ του Starcraft αξίζαν, ενώ του Diablo όχι.

Link to comment
Share on other sites

Καλά ναι, και σε μένα βγήκε 30 το collectors αλλά αν ήξερα από πριν πόσο θα το έπαιζα θα καθόμουν με το τζάμπανταν απλό από το annual pass.

Δεν ήταν τόσο όλα τα άλλα, όσο η προοπτική αφού σκότωσα Diablo να κάθομαι να φορμάρω και να μην πέφτει τίποτα και να τρώω την ώρα μου στο ah... Με το loot 2.0 θα το ξαναπιάσω και αν μου αρέσει θα πάρω και το expansion.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Μάλιστα...βλέπω πως αυτό το Loot 2 & το γεγονός πως θα ξεκουμπιστεί το AH είναι κάτι καλό. να φτιάξουν και το skill tree όπως ήταν στο D2 και είμαστε κομπλέ

Έγινε επεξεργασία από psygreg
Link to comment
Share on other sites

Ειναι λιγο θεμα βεβαια οτι το loot θα μπορεις να το χρησιμοποιεις σχεδον αποκλειστικα σε δικους σου χαρακτηρες. (αν καταλαβα καλα θα εχεις 2 ωρες να κανεις trade και σε ατομα απο το party που εισαι οταν πεφτει κατι!!!)

Link to comment
Share on other sites

συνοπτικά, τι έχει αλλάξει?

Τα πάντα, είναι πραγματικό expansion, όχι +1 class & +5 maps.

Βασικά, σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά των διαφορετικών class, έχουν αλλάξει. Βλέπω παντού σημαντικά αυξημένο damage, π.χ.

Seismic Slam: Damage increased from 240% to 550% weapon damage

Skill Rune - Shattered Ground: Damage increased from 288% to 710% weapon damage

Skill Rune - Rumble: Increased damage from 60% to 230% weapon damage

Whirlwind: Damage increased from 145% to 275% weapon damage

Skill Rune - Trembling Stomp: Increased damage from 76% to 575% weapon damage

Όλεθρος:

Wrath of the Berserker

- No longer costs Fury

- Increased duration from 15 seconds to 20 seconds

Skill Rune - Arreat's Wail

- Increased damage from 430% to 3400% weapon damage

Rain of Vengeance

- Increased base damage from 715% to 1250% weapon damage

Skill Rune – Dark Cloud

- Increased damage from 792% to 2650% weapon damage

Αλλά οι σημαντικότερες αλλαγές, φαίνεται να είναι στο gameplay, όπου πέραν της απόσυρσης του Auction House, πλέον θα μπορείς να κάνεις ανταλλαγές του gear ΜΟΝΟ με τους παίκτες με τους οποίους είσουν στο ίδιο party όταν έπεσε το item και μόνο για 2 ώρες. Μετά από αυτό, το item θα είναι για πάντα και μόνο δικό σου (account bound).

Επίσης, τα καλούδια που θα ρίχνουν τα τέρατα, θα στοχεύουν περισσότερο στον χαρακτήρα με τον οποίο παίζεις εκείνη την στιγμή. Τέρμα δηλαδή τα άπειρα crossbow & monk fist drops όταν παίζεις με barbarian.

Τέλος, το όλο κομμάτι με τα paragon levels έχει αλλάξει εντελώς, τόσο που θα μπορούσαν να του δώσουν άλλο όνομα και να μην καταλάβει κανείς ότι προέρχεται από αυτό. Συγκεκριμένα, με κάθε επίπεδο paragon (όπου όλοι οι χαρακτήρες σου πλέον ανεβαίνουν ταυτόχρονα), κερδίζεις κάποιους πόντους σε συγκεκριμένες κατηγορίες (Core, Offense, Defense, and Utility) και διαλέγεις τι θα ανεβάσεις.

Πολύ πράμα δηλαδή, αλλά πιστεύω ότι η μεγαλύτερη αλλαγή είναι οι περιορισμοί στην ανταλλαγή εξοπλισμού. Πλέον θα φροντίζεις να παίζεις περισσότερο με τα φιλαράκια σου, ενώ θα πρέπει να αποφασίζεις γρήγορα για το ποια drops θα κρατήσεις και ποια θα πουλήσεις/ανταλλάξεις, μιας και ο πραγματικός περιορισμός δεν είναι οι 2 ώρες, αλλά το πόσο θα κάτσεις με το ίδιο party μετά από το τέλος ενός run.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.