Jump to content



Recommended Posts

Ναι, και σιγά μην άλλαζα amulet-τρίποντοαπότηνσέντρα για 5% element ή 200 primary stat...

 

Να μου πεις να έχεις Furnace στα ~3500 με 43% elite dmg και να σου κάτσει Ancient Maximus/HeartSlaughter στα 4400, να πω ναι, τράβα τις πετσότριχές σου :hehe:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, ασχολήθηκα κανα μισάωρο να στρώσω τον DH μου με το kridershot, να αλλάξω τα skills κλπ.

Είχα μόνο το ΕΑ για hatred generator και το CA για hatred spender.

Έπαιξα κατευθείαν ένα 40άρι keystone που είχα (37 είναι τον record μου στον live) και το έβγαλα με 3 deaths και 5 λεπτά υπόλοιπο χρόνο Οο
Μετά έπαιξα ένα trial για να δω πόσο πάει, αλλά και για να δω άμα φτιάξανε το gold bug. Τελικά έφτασα κύμα 51 (wtaf), μου έδωσε keystone 47άρι και στο τέλος από 2+ δις XP & gold :hehe:

 

Μ'αρέσει πολύ το νέο nerf του DH :D

 

post-33232-0-35785000-1416431995_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

λοιπόν ας τα πάρουμε από την αρχή :

 

-Νέα build , άρα όσο παίξαμε με αυτά τα build , παίξαμε... Νέα τώρα με νέους champions

 

-Season reset οσονούπω και ελπίζω να έχουν κάποια αξία τα season only Items που μας βγήκε η ψυχή να μαζέψουμε , αλλιώς τα season είναι ολίγον άχρηστα...

 

ελπίζω όλες αυτές οι αλλαγές να είναι προς την κατεύθυνση της "διόρθωσης" και όχι της "αλλαγής-ανανέωσης" , διότι , στο game καθότι casual και όχι τόσο hardcorάδικο πια ,δεν λέει να μπαίνεις μετά από ένα εξάμηνο αποχής και να μην δουλεύει το build σου...

 

Συνοψίζοντας λοιπόν βλέπουμε τις "διορθώσεις" θετικά και αναμένουμε.

 

Σκέφτομαι να παρατήσω το season μέχρι το reset που θα γίνει σε μερικές μέρες. Έχω όλους τους champions στο non-season και DH με τρελό αρχαίο μεν fire cluster build (ήμουν κάποτε στο top10 dps) που ίσως φανεί χρήσιμος με τις νέες αλλαγές.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Τραγικο, ουτε ptr δεν επρεπε να εχει μπει για να δουν ποσο λαθος αλλαγες εκαναν στον dh.ειναι ωραιο σαν concept να βαρανε Τα sentries οταν βαρας και εσυ, αλλα τα νουμερα θελουν νερφ αμεσα.

Ορθόν. Υπάρχει κάπου στο PTR feedback (US) forum ένα blue post που λέει ότι σκέφτονται να αυξήσουν το ήδη τερατώδες damage per sentry από 40% σε 100%, αλλά το bonus να το παίρνεις μόνο εσύ, που μου ακούγεται σούπερ λογικό.

 

Δηλαδή, αυτή τη στιγμή στον PTR το CA σου κάνει X damage.

Με ένα sentry deployed, κάθε φορά που βαράς CA, κάνεις (Χ+40%) εσύ και (Χ+40%) το sentry.

Με τρία sentries deployed, κάθε φορά που βαράς CA, κάνεις (Χ+120%) εσύ και (Χ+120%) το κάθε sentry.

 

Αυτό που λένε να κάνουν στο επόμενο hotfix, είναι:

Με ένα sentry deployed, κάθε φορά που βαράς CA, κάνεις (Χ+100%) εσύ και Χ το sentry.

Με τρία sentries deployed, κάθε φορά που βαράς CA, κάνεις (Χ+300%) εσύ και Χ το κάθε sentry.

 

Αυτό προς αποφυγήν επιστροφής της τακτικής "αμολάω τα sentries και κρύβομαι όπως και παλιά, απλά τώρα βαράω στα ντουβάρια εγώ για να βαράνε στα mobs τα sentries μου"

 

 

Το bombardier's rucksack έχει αλλάξει στον PTR?

Όχι, ο τρόπος που βγαίνουν τα sentries άλλαξε, πλέον είναι με 3 charges. Μπορείς να ρίξεις άμεσα όσα charges έχεις γεμάτα. Το recharge παίρνει 8 δευτερόλεπτα και αυτό το νούμερο μειώνεται με το cdr. To Custom Engineering & το Bombardiers δεν αλλάξανε καθόλου, απλά επηρεάζουν μόνο το πόσα sentries μπορείς να έχεις deployed ανά πάσα στιγμή.

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή, αυτή τη στιγμή στον PTR το CA σου κάνει X damage. Με ένα sentry deployed, κάθε φορά που βαράς CA, κάνεις (Χ+40%) εσύ και (Χ+40%) το sentry. Με τρία sentries deployed, κάθε φορά που βαράς CA, κάνεις (Χ+120%) εσύ και (Χ+120%) το κάθε sentry.   Αυτό που λένε να κάνουν στο επόμενο hotfix, είναι: Με ένα sentry deployed, κάθε φορά που βαράς CA, κάνεις (Χ+100%) εσύ και Χ το sentry. Με τρία sentries deployed, κάθε φορά που βαράς CA, κάνεις (Χ+300%) εσύ και Χ το κάθε sentry.
 

 

Πως με ερεθιζεις οταν ξεκινας τα μαθηματικα :p :P :p

Link to comment
Share on other sites

Δεν είχα μπεί στο προηγούμενο, καλά κάναν βασικά για να μπορείς να δείς και τα νέα items,

Btw, ο DH απο εκεί που είχε 1 άντε 2 κουμπία για να παίξεις, πλέον πρέπει να είσαι πιανίστας :p

Link to comment
Share on other sites

Sorry για το doublepost αλλά έγινε σκηνικό με ένα παιδί από το "clan" που θεωρώ ότι πρέπει να αναφέρω.

Τόσες φορές έχουμε ακούσει ότι το clan του lab είναι κλίκες και δεν παίζουν όλοι με όλους κτλ κτλ. Έπαιζα σε public με μόνο σκοπο το xp (δεν έχουν νόημα τα items πλέον έτσι κι αλλιώς) και έπεφτα συνέχεια σε κάτι paragon 100 και αιώνιους afk-ers. Κοιτάζω και βλέπω ότι υπάρχει open game εντός clan με 3/4 slots.

Ρωτάω ευγενικά το εν λόγω μέλος, "χωράω να έρθω, τι κάνετε;"

"Rift" μου απαντάει, λέω ΟΚ και μπαίνω.

Έπαιζε λοιπόν με άλλα 2 παλικάρια όλοι 580paragon +, μπαίνω στο πρώτο run, τρώμε guardian και κλείνω το game....

Μου λέει, τι το έκλεισες? Του λέω sorry, υπέθεσα ότι κάνετε γρήγορα runs, αν κάνετε full clear να φύγω καλύτερα γιατί δεν με ενδιαφέρει, δεν ψάχνω items.

Όχι μου λέει δεν θέλω, άστο θα φύγω εγώ.

Του λέω, αν είναι δυνατόν, δικό σου party είναι (τα άλλα 2 παιδιά ήταν από άλλο clan, ελληνικό επίσης) εγώ θα φύγω και συγνώμη για το όλο σκηνικό.

"Φεύγω εγώ είπαμε" μου απαντάει και φεύγει. Συνέχισα να του ζητάω τον λόγο και αν τσαντίστηκε επειδή έκλεισα ένα Τ6 rift(!!!???) και δεν απάνταγε.

Το point? Λέμε ότι δεν μας κάνει εκείνο και το άλλο στο clan, εύκολα κατηγορούμε, αλλά πίσω από ένα πληκτρολόγιο ξεχάσαμε να είμαστε και ευγενικοί ή στοιχειωδώς λογικοί μου φαίνεται.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.