Jump to content



Recommended Posts

Αν και δεν έχω παράπονο από τα drops μου γενικά, στα amulets είμαι ελαφρώς πιο τυχερός.

 

Να σας συστήσω

 

 

Mad flava, πάει πακέτο με all things Firebird:

erYRlGD.jpg

 

 

 

Ο εμετός:

tlhjA71.jpg

 

 

Και τα δίδυμα αδερφάκια του

CynG065.jpgnL74sLd.jpg

 

 

Η Julia (έσφαξα το dexterity για να σώσω το attack speed, because breakpoints):

4qsdYxB.jpg

 

 

 

 

Όταν και αν επιστρέψει το arcane, θα είμαι έτοιμος:

nv7uTxM.jpg

 

 

 

Και τα άλλα διδυμάκια, ίσως τα καλύτερά μου amulets (dat secondary) μαζί με το flavor. Τα κουβαλάει μαζί της η κυρία Woh, για όταν θέλει να την δει τανκιό και έχω ρολλαρισμένο cdr στο ένα και τρούπα στο άλλο.

YLmyYKo.jpg3jQj9gh.jpg

 

 

 

 

 

Όπως καταλαβαίνετε, με εξαίρεση το flavor με τα 5 primary stats, δεν υπάρχει χώρος για mainstat στα τουμπανο-amulets, οπότε δε μας αγγίζει και το θέμα "ancient".

Link to comment
Share on other sites

Ότι έγινε και με την πρόσθεση των paragons όταν βγήκε το RoS. Δεν προσθέτεις τα Paragons, προσθέτεις το XP.

 

Π.χ. αν έχεις 600 Paragons στο Season 1 και 500 στο κανονικό, μόλις λήξει το Season 1 θα έχεις 648 paragons.

 

Αν ψάξεις στο google για seasonal paragon calculator, θα βρεις πολλά, π.χ. http://www.d3bg.org/paragon-calculator/en.php

Link to comment
Share on other sites

και ναι επιτέλους μετά από 2 χρόνια περίπου άπειρου farming, 660 paragon, άπειρων χριστοπαναγιών όταν έβλεπα 2 handed mace Και ήταν skywarden ή shaeffers hammer, η Kadala με φιλοδώρησε με ένα φούρνο Miele για προίκα...

 

41% βεβαια αλλά μπήκε στο Loot table επιτέλους...

 

υ.γ. να ευχαριστήσω τον Πέτρο και τον Γιώργο για την τύχη που μου έδωσαν καθώς ήταν στο πάρτυ ;P

Έγινε επεξεργασία από tavliban
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Επιτελους φουρνελο στο Λεωνιδα! Ειχα αρχισει να μαζευω κοσμο για πορεια μπροστα απ τα γραφεια της blizzard αν συνεχιζοταν αυτη η απαραδεκτη κατασταση! Γενικα αν κρινω και απο μενα που εριξα 2 items που δεν ειχα ριξει ποτε (band of the rue chambers και frostburn) καλα το πρωτο ειναι σπανιο του θανατα, το αλλο 640 paragon και ουτε ενα για καποιο αγνωστο λογο, γενικα πεφτουν πιο ευκολα πλεον τα σπανια items αλλα μονο και μονο επειδη μας ενδιαφερουν τα ancient μονο πλεον. Αντε, ενα rimeheart και ενα star of azkaranth και θα εχω βρει ολα τα items του παιχνιδιου για τα class που εχω παιξει.

Έγινε επεξεργασία από P70
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

όπως είπαν στο patch αύξησαν τα chances για τα σπάνια αντικείμενα. Από 2% νομίζω που ήταν το furnace πήγε στο 5,8 για τον sader. O λόγοος προφανής...Αντε να σου κάτσει φούρνος..ancient θα κάτσει; Για παράδειγμα έχω ρίξει 6 μάχιμους αλλά κανένας ancient και θα το ήθελα τρελά για τον βάρβαρο...

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σε όλη την παρέα του Diablo! Επειδή σήμερα το απόγευμα “ξευτιλίστηκα χοντρά”   -_- σε παιδιά της clan του thelab, θα ήθελα τα φώτα σας. Σε αντίθεση με άλλους παίκτες, παίζω σταθερά με barbarian. Λόγο δουλειάς έχω χάσει επαφή κάτι που φάνηκε έντονα σήμερα. Ο λογαριασμός μου είναι ο παρακάτω….

 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/devilspawn-2137/hero/31835822

 

Από όπλα κτλ. κάτι άλλο δεν έχω, άρα πως χτίζω από εξοπλισμό τον συγκεκριμένο ήρωα ώστε να μπορώ να παίζω παρέα με τα παιδιά της clan? Σήμερα σε Tormentor VI έπεσε το ξύλο της αρκούδας!!!!

 

Ευτυχώς τα παιδιά ήταν πολύ φιλικά, και προσπάθησαν να μου δώσουν πράγματα καθώς και να με κρατήσουν πίσω στις μάχες. Επειδή ξέρω ότι υπάρχουν άτομα με μεράκι και όρεξη για το game, ας μου πουν τι να ξεκινήσω να κρατάω από κάτω και τι να στέλνω ώστε να μπορέσουμε να σταθούμε με αξιοπρέπεια! 

 

Ps. Προτασεις και για setup στα skills...

Έγινε επεξεργασία από FRuLiS13_acg
Link to comment
Share on other sites

Σου ειπα και στο παιχνιδι οτι αν δεν εχεις καποιον φιλο να σου δειξει πρεπει να κατσεις να δεις πως παιζουν οι αλλοι. Επισης να μελετησεις για να καταλαβεις και την λογικη του build, πως λειτουργει, οχι μονο να πατας κουμπια. Πρεπει να μαθεις τι items θα φορας, τι stats πρεπει να εχουν, τι skills και τι paragons θα βαλεις.

 

Με ενα search θα βρεις τα παντα. Μια καλη αρχη αρχη για να δεις τους top players ειναι αυτο το site: http://www.diabloprogress.com/. Eπιλεγεις το class σου και κοιτας στην στηλη softcore. Απο 'κει και περα google is your friend. Nα κατσει καποιος αγνωστος να σου τα εξηγησει ολα αυτα απο την αρχη μεσα απο ενα forum ειναι λιγο εως πολυ δυσκολο.

Έγινε επεξεργασία από ardi21
Link to comment
Share on other sites

Ardi21 σε ευχαριστώ για το post σου και για την βοήθεια ingame! Έκατσα και μίλησα με κάποιους επιπλέον γνωστούς και πάνω κάτω μου μετέφεραν αυτά που έγραψες πιο πάνω. Όλοι συμφώνησαν στο ότι το game θέλει να του αφιερώσεις χρόνο, σε αντίθετη περίπτωση (σαν την δική μου λόγο δουλείας) μπαίνεις και παίζεις παρέα με φίλους και προσπαθείς να ανεβάσεις paragon & να μαζέψεις εξοπλισμό από κάτω.

 

Φυσικά αυτό δεν είναι πανάκια, αλλά αρχίζεις και μπαίνεις σε μια σειρά! Έχω ήδη googlαρει κάποιες απορίες μου και πιστεύω ότι το Season 2 θα μου κάτσει κουτί. Από το μηδέν δεν ξεκινώ σε καμία περίπτωση, διότι τον συγκεκριμένο ήρωα τον έστησα και έφτασα στο συγκεκριμένο lvl μόνος, συνεπώς έχω μια καλή πρώτη ύλη.

 

Καλή παρέα και χρόνο να έχουμε…. ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.