Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

Είπα και γω.......Είναι δυνατόν να νικήσει η ΑΕΚ

Ευτυχώς στο τέλος αποκαταστάθηκε η ισορροπία.... :tomato::tomato::tomato:

Ενταξ ειχα να δω μπαλα πολυ καιρο και μπορει να μην εχω καλη αποψη...

Αλλα πιστευω ετσι οπως την ειδα την στουρμ στεκομαι ανετα στην βασικη σε αρκετες θεσεις.

Βεβαια η ΑΕΚ τους ειχε ανετα μεχρι το 1ο αλλα μετα αρχισε τα δικα της.

Ο χιμενεθ μ αυτα που εκανε στο 2ο 99% το ειχε παιξει 2πλο. Ή νομιζει οτι θα παρει αποζημιωση.

Link to comment
Share on other sites

η πραγματικότητα για εχτές είναι ότι η Άρσεναλ δεν υπολόγισε καν τον Ολυμπιακό και αυτό φάνηκε από την 11αδα που κατέβασε.Αυτοί που έπαιζαν δεν έχουν παίξει καν άλλη φορά.Για να φανταστείτε πόσο χεσμένους μας έχουν ούτε η Μπαρτσελόνα που έπαιζε με κάποια Μπάτε δεν είχε τόσες αλλαγές.Βασικά αυτοί δεν είχαν καμία αλλαγή.

Επιτυχία θα ήταν για τον Ολυμπιακό να της ρίξει ένα ωραίο 3μπαλο και να πάνε σπιτάκι τους.Αυτό το λέω έχοντας δει όλα σχεδόν τα ματς της Άρσεναλ φέτος και απλά είναι για κλάματα ακόμα και όταν παίζει πλήρεις.

Link to comment
Share on other sites

Κρίμα για το αποτέλεσμα της ΑΕΚ. Η βλακεία έγινε με την αποβολή του Δέλλα. Μέχρι εκεί δεν υπήρχε Στουρμ. Τις αλλαγές σωστά τις έκανε ο Χιμένεθ με βάση το τι πάγκο είχε. Ο Λεονάρδο δεν αντέχει πάνω από 70 λεπτά. Προτίμησε να κρατήσει τον Γκούντι μπας και κρατήσει περισσότερο τον έλεγχο της μπάλας. Με την ίδια λογική έβγαλε τον Μπέλεκ ο οποίος δεν υπάρχει στο γήπεδο. Αν το ματς τελείωνε στο 85' οι εφημερίδες θα γράφανε αύριο για Αετούς και Λιοντάρια καθώς και το πόσο πετυχημένες ήταν οι αλλαγές του Χιμένεθ κλειδώνοντας το κέντρο και κατ' επέκταση την νίκη.

Ο ΠΑΟΚ αν δεν είχε πάει για την ισοπαλία θα κέρδιζε.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ λέω πως πολλές φορές μπορεί να παίζεις καλά και να χάνεις αλλά και επίσης άλλες φορές να παίζεις χάλια και να κερδίζεις.Τι σημαίνει αυτό δλδ?Ότι είσαι καλύτερος ή χειρότερος από τον άλλον???!!!Δε νομίζω.Μπορεί να χαθεί ένας αγώνας αλλά στο σύνολο η ομάδα που έχασε να έπαιζε καλύτερα και μέσα από μια δυο φάσεις να έχασε το παιχνίδι και σε όλον τον αγώνα να είχε το πάνω χέρι!Ή το ανάποδο.

Κατά τη γνώμη μου ο ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά και μπορούσε να πάρει και το χ αν όχι την νίκη.Ήταν πολύ καλός στην επίθεση αλλά στην αρχή την άμυνα την είχε αμελήσει.Μετά το 2-0 έβαλε μυαλό!

Και τελικά με αυτήν την Άρσεναλ ήταν καλύτερος.

Όπως και με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ περίπου.Δλδ η ΑΕΚ έπαιζε και με 10 και κέρδιζε μέχρι το 87.Το να χάσει δε σημαίνει ότι ήταν χειρότερη.Μην είμαστε απόλυτοι.

Επίσης για τον ΠΑΟΚ διάβασα κάτι εφημερίδες και σχόλια σε φορουμ διάφορων φιλάθλων του και έκραζαν τον γαύρο και ότι και καλά να δούμε τον αγώνα τους για να δούμε μπάλα αληθινή!Το μόνο που άλλο "Αγγλία" και άλλο "Ρωσία".Και τελικά έφερε χ.Τουλάχιστον κάτι αποκομηστηκε για την Ελλάδα!

Link to comment
Share on other sites

προανέφερα ότι δεν μου άρεσε ο γαύρος και η άρσεναλ.. καλά η άρσεναλ ήταν τραγική για το επίπεδο της.. και ας έπαιζε με τους πιτσιρικάδες.. αυτοί οι πιτσιρικάδες είναι μαζί από τα 13 τους..(γνωστό παιδομάζομα κάνει η άρσεναλ)

αλλά και ο γαύρος δεν είχε καλή βραδιά.. και επιθετικά που λες, πάλι άσχημα ήταν..

2 μεγάλες ευκαιρίες.. η μία του τζιμπούρ στο κόρνερ..που μετά από μπιλιάρδο έφτασε η μπάλα στα πόδια του και την έχασε από τα 2 βήματα. και η άλλη καλή ευκαιρία είναι το δοκάρι του τοροσίδη, καθαρά ατομική ενέργεια.

το γκολ ήρθε από κόρνερ.. είναι να εκτελέσει παίχτης ο παίχτης του ολυμπιακού, πάει δεύτερος κοντά του.. και δεν πάει ένας αμυντικός εκεί .. πράγμα που ακόμα και για ερασιτεχνική ομάδα είναι απαράδεκτο.. βγαίνει η σέντρα και είναι μόνος του στο κέντρο της περιοχής ο φουστέρ..

περισσότερο για λάθη της άμυνας της άρσεναλ μου φαίνονται, παρά για κατορθώματα της επίθεσης του ολυμπιακού..

Link to comment
Share on other sites

Την κατοχή,τις ευκαιρίες,αλλά και τις τελικές τις θυμόμαστε???Με διαφορά μπροστά ο ολυμπιακός.Αν αυτό δεν δείχνει την γενική εικόνα του παιχνιδιού,τότε τι???

Επίσης αυτές τις φάσεις θυμάσαι μόνο???

Εγώ θυμάμαι και άλλες όπως τα σουτ του Μιραλάς και τσιμπούρ που πέρασαν το ένα δίπλα από το κάθετο και το άλλο λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι,πέρα από την κλασική του τσιμπούρ και το δοκάρι του Τοροσίδη!Α και μην αναφέρω το χέρι-πέναλντι που δεν έδωσε στον ολυμπιακό που σε μια προιγούμενη φάση ίδιο σημείο είχε βρει και το έδωσε το φάουλ!

Δεν λέω και η Άρσεναλ έχασε δυο ακόμα καλές ευκαιρίες αλλά τα στατιστικά των τελικών,της κατοχής δείχνουν έναν ολυμπιακό ανώτερο της Άρσεναλ στο συγκεκριμένο πάντα παιχνίδι.

Και στον ολυμπιακό το γκολ το 2ο που έφαγε ήταν μεγάλη πατάτα του Μαρκάνο...κοστάντσο=λάθος της άμυνας.

Στο γκολ του ολυμπιακού δε θεωρείται λάθος της άμυνας.Αλλιώς κάθε γκολ θεωρείται και λάθος της άμυνας όπως λες αλλά δεν είναι έτσι!

Όπως και να'χει ο ολυμπιακός ήταν καλός μπροστά αλλά πίσω είχε πρόβλημα γενικά.Η άρσεναλ είχε παντού πρόβλημα αλλά της βγήκαν δύο γκολ ενώ στον γαύρο ένα.Συμβαίνουν αυτά!

Link to comment
Share on other sites

Ένα καλό που διάβασα σήμερα ρωτάει ένα παλικάρι έναν δημοσιογράφο: "Φαντάζομαι την αποβολή παίκτη του ΠΑΟΚ και πέναλτυ υπέρ του Ολυμπιακού τα έχουν φραγμένα όλες οι στοιχηματικές εταιρίες?" :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Κουρασμενος ο ΠΑΟΚ, ηττηθηκε δικαια απο τον Ολυμπιακο. Το ματς ηταν κουραστικο, ιδιαιτερα στο 2ο ημιχρονο, ουτε οι μεν ούτε οι δε παιξαν μπαλα αλλα συμβιβαστηκαν με το σκορ.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.