Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

Δεν επιζητώ πρόκριση στα χαρτιά. Αν επιδικαστεί κάτι τέτοιο το καλύτερο θα ήταν να κάτσουν και να χάσουν επίτηδες στο f4. Επιθυμώ απαγόρευση εισόδου τουλάχιστον 2 χρόνια στον Τράκη και παραδειγματική τιμωρία. Ο τύπος Είναι υπότροπος, του υποτρόπου, ω υπότροπε και η ΕΟΚ τον καλύπτει για να μην χάσουν τα ψίχουλα που τους πετάει.

Link to comment
Share on other sites

«Καυστική» απάντηση Γιαννακόπουλου! | gazzetta.gr

Στην αρχή είχε γέλιο, μετά ήταν για κλάμματα. Πλέον είναι πάλι στο γέλιο η κατάσταση.

PS. Ρε που πάνε τα λεφτά...

Link to comment
Share on other sites

Ο Κοκκάκιας πλέον είναι ένα σκαλί πάνω από τον "Διδάσκω ήθος-Νικητή Πειραιά". Δύσκολο, αλλά το κατάφερε... Ξεπεσμός και η ΕΟΚ κοιτά αμέτοχη να αλωνίζει το ναρκομανή αγόρι.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή μπερδεύτηκα, δεν μπορούν να αριθμήσουν τις ανακοινώσεις, γιατί δεν ξέρουμε σε ποιά "νέα" και "παλιά" απαντούν κάθε φορά. Ή να παραθέτουν την αρχική ανακοίνωση, όπως όταν κάνεις reply σε e-mail. Και τελευταίο και πιο συναρπαστικό, να φτιάξουν σελίδα στο fb να κανουν status updates και comments, να καθόμαστε κι εμείς αραχτοί με τα ποπκορν μας να μην τρέχουμε απο site σε site

Το καλύτερο comment στο contra. :)

Link to comment
Share on other sites

Κλασικά και αναμενόμενα η Εθνική ομάδα των μετρίων, ντεφορμέ, ομάδων Β κατηγορίας και παγκιτών παικτών, χάνει μόνο 1-0 εντός έδρας από μια κάποια Β Ιρλανδία. Πάλι καλά που δεν βάλανε και το δώρο του Μανωλά. Πάντως τόσα χρόνια αποκαλούμε διάφορους προπονητές μαθητευόμενους μάγους, ο Ρανιέρι ίσως ταιριάζει καλύτερα από τον οποιονδήποτε σε αυτή την περιγραφή.

Link to comment
Share on other sites

Τα έλεγα;;;; Τα έλεγα!!!!!!

17/6/2014

Ο Στράτος πάει Τουρκία. Ωραίο και μπασκετικό 3άρι, δυστυχώς εφέτος είχε πολλούς τραυματισμούς που δεν τον άφησαν να βρει ρυθμό. Εγώ χάρηκα που τον είδα στα κόκκινα και του εύχομαι τα καλύτερα! Σειρά να προωθηθεί ο πολλά υποσχόμενος Παπαπέτρου.

Για τον Πρίντεζη πιστεύω ότι δεν θα στραβώσει και θα παραμείνει. Βέβαια το ζεστό χρήμα από την Κωνσταντινούπολη θα κυλάει άφθονο και οι Σέρβοι τον βλέπουν σαν ξερολούκουμο.

Η φαρσοκωμωδία με τον Μάντζαρη που αποσκοπεί; Θέλω να πω τι προσπαθεί να αποδείξει ο Τράκης; Πάλι φύλλα θέλει να πουλάει και να μοιράζεται σανό εκατέρωθεν!

Από την άλλη μου κάνει εντύπωση που ενώ προσπαθεί να κάνει οικονομία, δίνει 6.5 εκ. για τρία χρόνια στον, τιμωρημένο για χρήση ντόπας, Καλάθη.

Ποιος Ναύαρχος ρε! Πατρικ Γιούιν, ασχέτως που πλέον για λόγους εντοποιότητας υποστιρίζω jets.

Και τα άσχημα της ημέρας. Κλείσαμε Ρανιέρι;;;;;; Έγκλημα!!!!

9/9/2014

Το είχα γράψει, αλλά ήμουν κακός τότε που ο υπερμέγιστος Ρανιέρης είχε αναλάβει την Γιουβέντους.

Αν μου λέγανε ποιοι είναι οι πιο αποτυχημένοι προπονητές στην ιστορία του ποδοσφαίρου, θα επέλεγα Στην θέση 1 τον Ρανιέρι και εξηγούμαι:

Προσπάθεια νο1: 2000 Αναλαμβάνει την Ατλέντικο Μαδρίτης (υπόψιν η ατλεντικο το 95-96 σήκωσε πρωτάθλημα με τον υπερμέγιστο Μιλίκο Πάντιτς του Πανιωνίου) και τι κάνει;;;; Τερματίζει 19η και την ρίχνει κατηγορία!!!!!!

Προσπάθεια νο2: Βρίσκεται στην Τσέλσι και έρχεται το ζεστό χρήμα από τον Ρομάν, αλλά αποδεικνύεται πολύ λίγος και τον διώχνουν κακήν κακώς.

Προσπάθεια νο3: Juventus, που μόλις επέστρεφε από την Β εθνική! Δύο χρόνια με πολλά απαράδεκτα αποτελέσματα, τον διώχνουν νύκτα για να πάρουν τον Φεράρα.

Προσπάθεια νο4: Φεύγει ο Σπαλέτι από Ρόμα που έχει τερματίσει ήδη τέσσερις φορές στην σειρά 2η και την ρίχνει 6η.

Προσπάθεια νο5: Την επομένη χρονιά, τερματίζει την Ιντερ 6η.

Προσπάθεια νο6: Αναλαμβάνει την Μονακό (αυτή με τα λεφτά του Ρώσσου), όπου και αντικαθήσταται στον χρόνο πάνω από τον Ζαρντίμ.

Συμπέρασμα.

Έχει περάσει από Κλαμπ με τεράστια ιστορία και με αστείρευτο μπάτζετ και όχι τίτλο δεν έχει πάρει, αλλά φεύγει ως αποτυχημένος.

Η εθνική μας είναι μια ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων και οι προπονητές που χρειαζόμαστε πρέπει να είναι ικανοί να βγάζουν από τους παίκτες το 100% σε κάθε παιχνίδι. Αυτός παίρνει ομαδάρες και απλά παίρνει από τους παίκτες το 60-70%. Οι δε πανάσχετοι δημοσιογράφοι συγκρίνουν την πρεμιέρα του με την πρεμιέρα του τεράστιου Ρεχάγκελ. Μόνο που ο Όθωνας είχε πάρει δύο τίτλους με την Βέρντερ και ένα ευρωπαϊκό κύπελλο.

Αυτός είναι ο προπονητής που ποτέ δεν θα στηρίξω, αλλά και στο επόμενο εντός παιχνίδι, θα πάω γήπεδο για να γιουχάρω!!!!!!

13/10/2014

Συμφωνώ με την απομάκρυνση του Μπαρτζώκα! Σε ευχαριστούμε κόουτς για το ευρωπαικό, αλλά κοιμάσαι όρθιος. Προσωπικά ήθελα τον Τζόρτζεβιτς.

Συμφωνώ επίσης και με την απομάκρυνση του ανίκανου κι επικίνδυνου Ρανιέρι. Ποια απομάκρυνση; Μα φυσικά αυτή που θα ακολουθήσει μετά και την επόμενη απώλεια βαθμών με Β. Ιρλανδία.

30/6/2014
Τον Μήτρογλου που έχασε τα άχαστα και δεν μπορούσε ούτε κοντρόλ να κάνει, δεν μπορώ να τον βρίσω γιατί με πέρασε με την Ρουμανία. Ούτε τον Γκέκα που έχασε το πέναλτι, γιατί πολλές φορές έκλεισε το σπίτι στους Τούρκους.

Αλλά αυτός ο Καρνέζης εδώ και δύο χρόνια δεν ακούμπησε μπάλα. Τίποτα, μα τίποτα, ο απόλυτος τίποτας. Τρία πέναλτι στο κέντρο έφαγε ο τίποτας. Μια απόκρουση δεν έκανε σε όλη την διοργάνωση. :tomato:

30/6/2014

Σε όλα ήταν άγαλμα. Δεν άπλωνε χέρια, δεν έπεφτε, δεν παρακουλουθούσε το παιχνίδι... Πως να στο πω αλλιώς... Δεν λερώθηκε, Κοστάνζο ο φίλτατος. Στις δε εξόδους του.... :tomato: Και δεν φταίει ότι ήταν χτυπημένος (βασικά ψύξη γράφτηκε ότι είχε πάθει από τα αιρκοντίσια).

Σε όλη την διοργάνωση (συμπεραλμβανομένου και των προκρηματικών), δεν έχω να θυμάμαι μια απόκρουσή του. Τίποτα δεν έχω να θυμάμαι από αυτόν, γιατί απλά δεν έκανε τίποτα το ιδιαίτερο. Γι' αυτό λέω ότι είναι ένας τίποτας.

Καπίνο, Γλύκος μακράν καλύτεροι.

30/6/2014

Κράζουμε τον Καρνέζη γιατί δεν έκανε ΟΥΤΕ ΜΙΑ απόκρουση από το 2012 που ξεκίνησε να παίζει εθνική. ΟΥΤΕ ΜΙΑ! Με άλλα λόγια ό,τι δεν το καθάριζε η άμυνα και πήγαινε προς τα μέσα... έμπαινε!

Συμφωνώ ότι θέλει ψυχολογία η θέση του τερματατοφύλακα, γι' αυτό και τόσο καιρό ήταν στο απυρόβλητο. Ο μόνος παίκτης που δεν έκραξε κανείς, γιατί; Διότι όλοι περιμέναν να κάνει, κάποια στιγμή, αυτή την μία απόκρουση που χρωστά αυτά τα δύο χρόνια που παίζει... αλλά μετά το χθεσινό, δεν υπάρχουν διαιολογίες και φυσικά δεν υπάρχει κανένας ενδιασμός ότι οι Γλύκος και Καπίνο είναι καλύτεροι. Ας πάει να συνεχίσει την καριέρα του αναπληρωματικού στην 15η Γρανάδα.

Για τον Ορέστη

30/6/2014

Η επιτυχία είναι τεράστια. αυτό δεν το συζητάμε καν.

Ότι τους πατήσαμε, τους πατήσαμε.

Ότι τους κάναμε να φαίνονται ομάδα β διαλογής, το πετύχαμε και με το παραπάνω.

Φάσεις κάναμε πολλές και κάποιες τις απέκρουσε ο τερματοφύλακάς τους. Γι' αυτό είναι οι τερματοφύλακες. Κάποιοι κάνουν σωτήριες απεκρούσεις, κάποιοι είναι για να βαράνε βολέ. Ο Κωσταρικανός έπιασε 2 άπιαστα κάνοντας την υπέρβαση, ενώ ο τίποτας κοίταγε από την λάθος θέση - που βρισκόταν ως συνήθως - το ένα και μοναδικό σουτ εντός εστίας να μπαίνει.

Link to comment
Share on other sites

Μιας και ο Καρνέζης δεν τα έφαγε όρθιος, να ασχοληθώ λίγο με τον Σταφυλίδη (εντελώς τυχαία θα μπορούσα να γράφω για τον ΑΣΣΟΣ Καρέλια π.χ.)

Σταφυλίδης ΠΑΟΚ

982317910844617.jpg

Σταφυλίδης Fulham

d28b7286-f1f8-49f1-95ee-98c35264885e_3.jpg

Τώρα θα φανώ αρκετά οπισθοδρομικός με το σχόλιο, αλλά δεν αντέχω.

Πως εξελισσόμαστε ως ποδοσφαιριστές;

1) Με δουλειά δουλειά και δουλειά

2) Χτυπάμε 3-4 τατουάζ και αλλάζουμε το κούρεμα σε κάτι μοναδικά ηλίθιο που να μας ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους.

Link to comment
Share on other sites

Δεν φταίει ο Σταφιλίδης και ο κάθε Σταφιλίδης που βρέθηκε να παίζει μέσα στο παιχνίδι, κάποιος τον έβαλε.

Claudio Ranieri has earned more than £10m in pay-offs in the last 10 years...

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί δεν υπάρχει όρος, αν πχ αποτύχει να προκριθεί, να λύνεται αυτοδίκαια το συμβόλαιο, χωρίς αποζημίωση. Δεν μπόρεσα να δω το παιχνίδι, αλλά το σημερινό πρέπει να ήταν πανωλεθρία και όλοι ανεξαιρέτως το καταλογίζουν στον προπονητή.

Link to comment
Share on other sites

Σφοδρά επεισόδια και οριστική διακοπή στη... μάχη Σερβία - Αλβανία - Αθλητισμός - Ποδόσφαιρο - Ποδόσφαιρο Διεθνή - in.gr

Συγκεκριμένα, περίπου στο 40ο λεπτό του αγώνα, ο διαιτητής της αναμέτρησης αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα, καθώς το πλήθος είχε εξαγριωθεί λόγω μιας ιπτάμενης αλβανικής σημαίας (με τον χάρτη του Κοσόβου) που πετούσε τηλεκατευθυνόμενα πάνω από το γήπεδο της Παρτιζάν.

Κανονικά τρολ οι γείτονες.

https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/DE668FCBF01133892552811048960_2f00e431243.5.1.7626730153695303553.mp4?versionId=0mh6D.q1lI9E5mYULj7eT.enyrVHkLUA

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.