Jump to content



Recommended Posts

Όχι γιατί η ταχύτητα μετάδοσης στον buffer είναι συνήθως πολύ μεγαλύτερη από την ταχύτητα εγγραφής στην συσκευή. Είναι κάτι σαν την cache που έχει ενσωματωμένη ο σκληρός. Αν δεν είχαν καθόλου cache οι HDD τότε δεν θα είχαμε ταχύτητα εγγραφής 110MB/s αλλά μάλλον κλάσμα αυτής.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Σε ενα hp laptop που εχει επεξεργαστη intel i3 με την intel hd 3000 σαν καρτα γραφικων αλλα εχει και την ati radeon hd 6470 πως μπορω να δηλωσω ποια οθονη να ειναι default?

Γιατι περασα τους τελευταιους drivers και των 2 καρτων γραφικων και οταν παω να τρεξω μια οποιαδηποτε εφαρμογη που ισως θελει 3d acellerator π.χ. mozilla firefox 19 greek μου λεει οτι δεν εχει επιλεχτει καρτα γραφικων και οτι το ati radeon catalyst δεν μπορει να τρεξει.

Εννοειτε οτι εγκατεστησα τους τελευταιους πληρεις οδηγους για την ati radeon hd 6470 για τα win7 64bit greek ετσι.

Επισης στο ιδιο λαπτοπ οταν το συνδεει με την τηλεοραση του μεσω hdmi για να δει hd movies τις δειχνει μεν αλλα στις γρηγορες σκηνες χανει καρε σε σημειο που νομιζεις οτι κολλαει σαν να χανει καρε κοινως σαν να εχεις fremedrop σε παιχνιδι.

Στη ριζα του σκληρου δισκου που εχω τα win7 εχει ενα αρχειο "missing.ini" ειναι φυσιολογικο αυτο?

Έγινε επεξεργασία από fits79
Link to comment
Share on other sites

Περασα απο την αρχη(φορματ το δισκο) σε ενα φορητο compaq cq58 τα win7 home premium 64bit απο τα ubuntu linux που ειχε εργοστασιακα.

Και ενω περασα ολους τους drivers το πληκτρολογιο εχει lag.

Τι προτεινετε να κανω?

Link to comment
Share on other sites

Σημερα είδα αυτό στις ενημερώσεις. Με βάση την περιγραφή, αλλά και το μέγεθος,

μήπως να περιμένουμε service pack για τα 7αρια?

Ειναι από το 2009 το Update αυτό...

anyone install this update?? KB947821

Link to comment
Share on other sites

Υπαρχει καποιο προγραμμα με το οποιο να μπορεις να εγκαταστησεις τα win7 σε ενα usb flash disk και να ξεκιναει το συστημα απο αυτο το usb flash disk?

Δεν εννοω να κανεις εγκατασταση σε δισκο απο το usb flash disk αλλα να ΞΕΚΙΝΑΝΕ τα win7 απο το usb flash disk.

Link to comment
Share on other sites

Ο χρήστης [MENTION=3219]fits79[/MENTION] έχει απαγόρευση εισόδου για 1 εβδομάδα έτσι ώστε να μάθει να σταματήσει να χρησιμοποιεί το θέμα για τεχνική υποστήριξη.

Έχουμε πει, εδώ κάνουμε γενική συζήτηση. Όταν έχουμε πρόβλημα, ανοίγουμε νέο θέμα

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Παιδια γιατι σε καποιον υπολογιστη που ειμαι συνδεδεμενος σαν admin καθε φορα που παω να εγκαταστησω το οτιδηποτε μου βγαζει την παρακατω εικονα?

image.png

Γιατί πας να κάνεις εγκαταστάσεις από account που δεν έχει administrator privileges...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Παιδια εχετε να προτεινετε κανενα καλο προγραμμα για πληρες backup του λειτουργικου γιατι το acronis true image 2013 μου κανει conflict με την usb3 και οποτε συνδεω οτιδηποτε στην usb3 μου βγαζει μπλε οθονη στα win7 64bit.

Κανενα που να εχει τη δυνατοτητα συμπιεσης και να μπορεις να το επαναφερεις ακομα και σε μικροτερο partition του δισκου αν ειναι λιγοτερα gb το backup απο το δισκο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Μετά από τόσα χρόνια με τα 7, μαθαίνω κάτι καινούριο.

Need to make a quick screencast, with Windows 7, to show someone how to do something with? The Problem Steps Recorder can create an MHTML file that shows what you have done by creating a screen capture each time you take an action. Click the Start button and type ‘psr’ to open the Problem Steps Recorder.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Καλησπέρα. Έχω τα Windows 7.Μετά από επανεκκίνηση ξαφνικά ο υπολογιστής έβγαλε το μήνυμα "Δεν είναι δυνατή η εύρεση του αρχείου δέσμης ενεργειών C:\Program Files (x86)\common files\systemEngines\out.js.” Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να σταματήσει να εμφανίζεται? Ευχαριστώ.Καλά χριστούγεννα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.