Jump to content




pank

Recommended Posts

http://www.ferrari.com/English/Community/Ferrari_Virtual_Race/Pages/Game_home.aspx

http://www.virtualr.net/ferrari-virtual-race-10-released/

Το ανακάλυψα τυχαία και βασικά μου έκανε εντύπωση η ποιότητα των γραφικών (από τα screenshots), σε σχέση με τα 95mb του αρχείου, και με το γεγονός ότι το παιχνίδι είναι free. Βέβαια μιλάμε για λίγες πίστες και αυτοκίνητα, αλλά μπορείς να φτιάξεις όποιο αυτοκίνητο θέλεις με το 3dsMax5.

Δεν το εχω δοκιμάσει, αλλά επειδή εχω σύνδρομο στέρησης από ραλλάκια (πρόσφατα εγκατέστησα πάλι το Dirt-2007), ίσως του δώσω μια ευκαιρία.

Το εχει παίξει κανείς ;

Link to comment
Share on other sites

Διασκεδαστικό είναι!!

Όντως έχει πολύ όμορφα γραφικά για το μέγεθός του.

Ο ήχος με ψιλοχάλασε βέβαια...Όσο για το χειρισμό είναι arcade.

Δυστυχώς έχει μόνο μία πίστα και 3 Ferrari (612,599,430) πράγμα που σε κάνει να το βαρεθείς γρήγορα...

Link to comment
Share on other sites

[...]Βέβαια μιλάμε για λίγες πίστες και αυτοκίνητα, αλλά μπορείς να φτιάξεις όποιο αυτοκίνητο θέλεις με το 3dsMax5.[...]

Nα ρωτήσω πως μπορει να γινει αυτο κ αν ισχύει για ολα τα παιχνιδια ή μονο το συγκεκριμενο...??:hmm:

Link to comment
Share on other sites

Εγω το διάβασα σε private tracker, οπότε δε μπορώ να δώσω το link. Θα ήταν και λίγο άκυρο.

Με το 3dsMax5 φτιάχνεις σίγουρα αυτοκίνητα για το συγκεκριμμένο παιχνίδι, και πιθανώς για κάποια άλλα (οχι ολα πάντως). Επίσης διάβασα ότι το πρόγραμμα προϋποθέτει πολύ εξάσκηση, προκειμένου να το δουλέψεις.

Πάντως ηδη εχω βρεί ενα Nissan Sunny και ενα BMW M3, αλλά δεν εχω προλάβει να εγκαταστήσω ούτε καν το παιχνίδι ακόμα, οπότε δε ξέρω τι παίζει.

Αυτό με το 3dsmax το ανέφερα περισσότερο, γιατί αν το παιχνίδι είναι καλό (τουλάχιστον τα γραφικά μου φαίνονται πολύ ωραία), μπορεί να αποτελέσει καλή βάση, προκειμένου να αναπτυχθούν πίστες και αυτοκίνητα.

Θα πρέπει να ενεργοποιηθεί κάποια κοινότητα φανατικών (αλλά Rfactor), για να έχουμε περισσότερα. Για να ενεργοποιηθεί όμως θα πρέπει να δώσει έμπνευση το παιχνίδι...

edit : μόλις βρήκα και ενα Ford Escort RS.

Link to comment
Share on other sites

Το δοκίμασα, και πέρα από τα γραφικά δεν έχει κάτι άλλο για να με κρατήσει. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Λεω προς το παρόν, γιατί η εγκατάσταση αυτοκινήτων είναι παιχνιδάκι. Αυτή τι στιγμή εχω εγκατεστημένα τα παρακάτω αυτοκίνητα :

http://i39.tinypic.com/ofcbps.jpgΤο ενδιαφέρον είναι ότι όποιος φτιάχνει τα αυτοκίνητα έχει δυνατότητα να επέμβει (καθολικά;;;) στο χειρισμό, τους ήχους, καθώς και στα χαρακτηριστικά τους (ταχύτητα/επιτάχυνση κτλ). Στα περισσότερα από αυτά που βλέπετε ο χειρισμός δεν είναι καλός, αλλά κάποια πάνε καλά. Στα μείον επίσης το γεγονός ότι δεν υπάρχει ακόμη άλλη πίστα.

Κάποια αυτοκίνητα είναι φτιαγμένα ειδικά για drift, αλλά δεν εχω παίξει πολύ το παιχνίδι.

Είναι ενας παλίκαρος που ανέβαζε υλικό σε εναν tracker, και μόλις είδε ότι υπάρχει ενδιαφέρον, έφτιαξε ενα forum και τα ανεβάζει εκεί σε direct download.

http://ferrarivirtualrace.hot-me

έκανα edit, γιατί και 'μενα δε μου δουλεύει. Για δοκιμάστε αυτό (με κανα refresh στο browser)

http://ferrarivirtualrace.hot-me.com/login.forum?connexion

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.