Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Λοιπόν.. Το μπροστινό λάστιχο μπήκε σχετικά εύκολα, παλεύαμε μόνο ~ μισή ώρα. Το πίσω δεν έμπαινε όμως με τίποτα.. Φουσκώναμε, ξεφουσκώναμε αλλά @@, υπήρχε ένα κομμάτι που δεν έμπαινε με τίποτα. Παλεύαμε ~ 1 ώρα, ώσπου το πήγα εγώ σε έναν ποδηλατά και το έφτιαξε σε 1 λεπτό.. :suicide:. Μετά από αυτό, κατεβήκαμε παραλία και όταν πήγε ο perf να το καβαλήσει, είδε ότι το πίσω είχε ξεφουσκώσει. Το φούσκωσε σε ένα βενζινάδικο, αλλά μετά από λίγο ξαναξεφούσκωσε.. :crazy_pilot:

Θελεις καλύτερη ισοροπία απο την μοτο ( που απλα ανεβαινεις πανω και στρίβεις τον καρπό ) σίγουρα λόγω πεταλιών , Και στην μοτο ομως σε χτυπάει ο αερας και παιρνεις καπως τα ισια σου . Το χειρότερο ειναι το αυτοκινητο* βεβαια οπου παιζει και μουσικη μεσα και απο'χανεσαι τελειως :D

* + οτι λογω ογκου εχεις πιο πολλες πιθανοτητες να χτυπησεις κατι.

Ενδιαφέρον.. Ο Contador δεν συμπαθεί κι ιδιαίτερα τον Lance Armstrong, οπότε αν συνεχίσει και του χρόνου να τρέχει, σίγουρα τον βλέπω να φεύγει από την Astana.

• 4 weeks later...

ξεθαμα,

Αγορασα ενα Seat post απο το Wiggle, και σήμερα μου ήρθε (5 μερες απο τοτε που το παράγγειλα) μεσα σε ενα χαρτινο κουτι (ειχε και σακουλακι Haribo μεσα :jump1::jump1:)

Το κακο ειναι οτι στο ποδήλατο δεν χωράει (βρίσκει στην ανάρτηση:fist:) οποτε θα πρεπει να το πριονίσω 10 εκ.

Ρωτησα στο Κασιμματη και δεν ειχε κατι παρομοιο.

Δεν το εψαξα και πολυ ομως ισως θα μπορουσα να ειχα παρει και απο εδω:look:

Μιας και το θυμιθηκα, το πισω derailer τα παίξε μετα απο πτώση και οταν βαζω 2α στο swifter αυτο εχει τη 1η.Πως διορθώνω κατι τετοιο?

Η ρυθμιση του συρματοσκοινου θα βοηθησει?

Έγινε επεξεργασία από SirDiman

Για την ιστορία.. Έφτιαξα το κίτρινο ποδήλατο και πλέον το χρησιμοποιώ καθημερινά. Είναι πολύ ξεκούραστο και γι' αυτό δεν έχω ξανακαβαλήσει το Ideal :D

Βαλε καμιά φώτο να δούμε πως το έκανες ρα!

Τι νομίζεις ότι έκανα..; Σαμπρέλα και λάστιχο άλλαξα.. :p

Το επόμενο που θέλω να κάνω είναι να τυλίξω το τιμόνι με αυτό το μαύρο υλικό, γιατί από τη δεξιά πλευρά έχει φύγει.

Έγινε επεξεργασία από racer

Μιας και το θυμιθηκα, το πισω derailer τα παίξε μετα απο πτώση και οταν βαζω 2α στο swifter αυτο εχει τη 1η.Πως διορθώνω κατι τετοιο?

Η ρυθμιση του συρματοσκοινου θα βοηθησει?

Εάν έχει στραβώσει η βάση του σκελετού πρέπει να την ευθυγραμμίσεις.

Έτσι η αλλιώς ρυθμίζεται με το συρματόσκοινο.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.