Jump to content



RAGE


neuromancer

Recommended Posts

  • Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Αυτά είναι τα πρωτοποριακά γραφικά για τα οποία προλείαιναν το έδαφος για αναβαθμίσεις τόσο καιρό;

Και είναι τόσο πρωτοποριακά που τρέχουν και σε κονσόλα 3 ετίας;

:) Μάλιστα...

Link to comment
Share on other sites

Αυτά είναι τα πρωτοποριακά γραφικά για τα οποία προλείαιναν το έδαφος για αναβαθμίσεις τόσο καιρό;

Και είναι τόσο πρωτοποριακά που τρέχουν και σε κονσόλα 3 ετίας; Μάλιστα...

Όλοι εσείς οι κονσλοαναθρεμένοι πρέπει να μείνετε τιμωρία 1 χρόνο με πρόσβαση μόνο σε hardware 8086 με 640K RAM και Hercules κάρτα και να παίζετε 4χρωμα games σε grayscale με προσομοίωση SIMSGA. Μόνο έτσι θα εκτιμήσετε τα γραφικά των τελευταίων χρόνων και θα πάψετε να τα ισοπεδώνετε όλα. :giveup:

Link to comment
Share on other sites

H μηχανές της id δεν είναι μόνο για ότι αφορά αυτό που βλέπεις αλλά όλη την ιστορία πίσω από το παιχνίδι. π.χ. Quake που επεξεργαζόταν μόνο τα γραφικά που ήταν να εμφανιστούν γι' αυτό έτρεχε και στα μηχανήματα της τότε εποχής.

Το θέμα δεν είναι τι φαίνεται στις εικόνες...

Link to comment
Share on other sites

Κάποιος που έχει κάρτα 4 φορές ισχυρότερη από αυτή του XBOX ή του PS3 θα το τρέχει στο φουλ ή θα χρειάζεται αναβάθμιση; Εγώ αυτό περιμένω να δω.

Γιατί από το "πρελούδιο" της id-τόσο καιρό-άλλα έχω καταλάβει.

Όλοι εσείς οι κονσλοαναθρεμένοι πρέπει να μείνετε τιμωρία 1 χρόνο με πρόσβαση μόνο σε hardware 8086 με 640K RAM και Hercules κάρτα και να παίζετε 4χρωμα games σε grayscale με προσομοίωση SIMSGA. Μόνο έτσι θα εκτιμήσετε τα γραφικά των τελευταίων χρόνων και θα πάψετε να τα ισοπεδώνετε όλα.

Μόνο ένα mega drive είχα κάποτε ο φουκαράς. :giveup:

Τα γραφικά τα εκτιμάμε εμείς. Αυτοί δεν εκτιμούν το hardware που έχουμε.

Υ.Γ: Δηλαδή η cry engine 2-που οι τωρινές κάρτες την "έχουν"-δεν τα βγάζει αυτά τα γραφικά; Μην τρελαθούμε.

Στο κάτω κάτω το λινκ με τις τεχνικές λεπτομέρειες λέει πως το παιχνίδι είναι customized για πολυπύρηνα συστήματα. Άρα σε έναν 920 πρέπει λογικά να πετάει.

Το θέμα δεν είναι τι φαίνεται στις εικόνες...

Εκεί αναλαμβάνει έργο ο τετραπύρηνος. Γιατί αν η κάρτα γραφικών επεξεργάζεται και αυτή πράγματα που δεν φαίνονται τότε είναι αποτυχία το game.

Link to comment
Share on other sites

Αυτη την ανουσια συγκριση κονσολα με PC ποτε θα σταματησεις να την κανεις ? εχω xbox 360 συνδεδεμενο μεσω hdmi στα 1080p με 40αρα LCD TV, και εχω ηδη δοκιμασει 3 games μεσα σε 1 μηνα σχεδον, το crackdown ακομα και με σκληρο για caching ( ΔΕΝ υποστηριζει install to HDD ) ειναι τιγκα στα framedrops και το stuttering οταν τρεχεις απ'την μια περιοχη στην αλλη (σε συγκριση με το GTAIV που στο pc μου ητανε butter smooth ) ενω λογω του 30fps cap δεν "νιωθεις' την ταχυτητα ακομα και οταν τρεχεις με 200 χιλιομετρα την ωρα

Επισης δεν παιζει anisotropic και antialiasing ουτε για δειγμα, Halo3 εχει και αυτο καποια προβληματα στο framerate παρολο που τρεχει στα 1024*600 και φυσικα ειναι τιγκα στα jaggies, ουτε trilinear δεν κανανε τον κοπο να βαλουν .....

Τα μοντελα των περισσοτερων κομπαρσων μαλιστα θυμιζουν τους rebels στο hl2, χαμηλο polycount low res facial textures και ανεκφραστα προσωπα, καποια detail textures & bumpmaps μονο εντυπωσιαζουν και λιγο ο φωτισμος, αλλα τι να τα κανω αυτα οταν δεν εχω ουτε 2x AA ?

Τo fable 2 εχει anisotropic αλλα σε γενικες γραμμες δεν διαφερει πολυ στα γραφικα σε συγκριση με το πρωτο στο XBOX, ειναι ομορφα δε λεω αλλα θα περιμενα κατι παραπανω, ασε που ακομα και αν το κανω install στον δισκο συνεχιζει να εχει κολληματακια στο πρωτα λεπτα παιχνιδου και τα loading times παραμενουν χρονοβορα (ειδικα το πρωτο load)

Δεν ζηταω γραφικα crysis με cuban config LVL4 και ToD ( btw ΠΡΕΠΕΙ να το δοκιμασετε οσοι εχετε το παιχνιδι, το μεταμορφωνει ενω ταυτοχρονα γινεται πιο ελαφρυ και απτο vanilla στα high settings http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=18999 ) Ενα καταραμμενο 60αρι framerate ζηταω και TRUE HD, οχι να ταιζω την 40αρα μου με upscaled θολουρες που σερνονται κιολας, παλι καλα που το πηρα στα 160 ευρω και κυριως επειδη θελω να παιξω το remake του perfect dark στο Live Arcade οταν επιτελους το βγαλουνε.

Σχετικα με το rage τωρα, αποτι εχω καταλαβει προκειται για ενα κονσολοποιημενο fallout 3 με αγωνες ταχυτητας και health regeneration ( ΟΥΣΤ !!!!! ) Συμφωνα με τον ιδιο τον carmack η κυρια διαφορα στα γραφικα της εκδοσης για pc ειναι οτι πολυ απλα οτι θα μπορει τρεξει σε μεγαλυτερη αναλυση ( στις κονσολες για 800*600 upscaled το κοβω οπως το cod4 ) θα μπορεις να βαλεις περισσοτερο antialiasing αντε και 1-2 εφφε παραπανω, δηλαδη το παιχνιδι ειναι εξολοκληρου κομμενο και ραμμενο για να τρεχει σε κονσολα.

Λογικα με κανα mod ή τπτ πειραγματα στο ini θα μπορεσουμε να δουμε τις πραγματικες δυνατοτητες της μηχανης οπως εγινε με το doom3, αν ειναι τοσο στον μπετσο τους τα παλικαρια της ID και δεν δωσουν το SDK τοτε εχουμε ακομα να ελπιζουμε για το doom4 που ειναι πλεον επιβεβαιωμενο οτι ετοιμαζεται.

Link to comment
Share on other sites

Δεν έκανα σύγκριση με κονσόλα.

Είπα ότι φημιζόταν για βαρύ και πρωτοποριακό το Rage ενώ τελικά δεν είναι και τίποτα το ανεπανάληπτο.

Ενα καταραμμενο 60αρι framerate ζηταω και TRUE HD, οχι να ταιζω την 40αρα μου με upscaled θολουρες που σερνονται κιολας, παλι καλα που το πηρα στα 160 ευρω και κυριως επειδη θελω να παιξω το remake του perfect dark στο Live Arcade οταν επιτελους το βγαλουνε.
Αν κρινω απτο πως μου ετρεχε το demo ουτε οι 7900gt/1900xt ειναι αρκετες για το double agent/rs vegas εδω περα αλλοι εχουνε παραπονο για τα fps τους με 8800,και ολα αυτα επειδη η nubisoft κανει αισχρα ports

Να σου αρέσουν δυό τρία games από τον οχετό που βγαίνει κάθε χρόνο και να μην πιάνεις ούτε τα 20 καρέ γιατί έτσι τους κα... ορισμένων. Είναι δικό σου το ποστ.

Link to comment
Share on other sites

Δεν έκανα σύγκριση με κονσόλα.

Είπα ότι φημιζόταν για βαρύ και πρωτοποριακό το Rage ενώ τελικά δεν είναι και τίποτα το ανεπανάληπτο.

Aκομη δεν το ειδαμε Γιαννη το βγαλαμε....Παιδια καθιστε να δουμε πως θα ειναι στο pc, πως στις κονσολες και μετα λεμε.

Ασχετα με οτι λεει ο Carmack στο pc θα ειναι αλλο game... Τα λενε και για λογους marketing..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Ωχχχχ… Σύμφωνα με τον John Carmack, αφεντικό της id, το πολυαναμενόμενο post-apocalyptic FPS Rage μάλλον δεν θα υποστηρίζει dedicated servers.

H ελπίδα των PC gamers εδώ είναι η λέξη «μάλλον», αν και όλα δείχνουν ότι και αυτό το παιχνίδι θα ακολουθήσει τον «αμαρτωλό» δρόμο του Modern Warfare 2.

Ευτυχώς, με βάση τις έως τώρα ενδείξεις, το Rage επικεντρώνεται στο single player, οπότε μικρό το κακό.

Το παιχνίδι αναμένεται το 2010 για Xbox 360, PS3 και PC.

sauce

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 2 months later...
Παιδια in Carmack we trust.Ας ειναι και μαπα το Rage καιρο εχει να μιλησει η ID και μου φαινεται οτι ετοιμαζει πολυ πραγμα.(DOOM,Quake etc)

Ε ναι....κανει 10 χρονια να βγαλει μια μηχανη κ για να μη παει χαμενη, βγαζει οτι της κατεβει στο μυαλο. Μετα το Rage θα βγαλει Doom 4 + Expansion+ Addon + Prequel + Sequel + DLC's + ID want's your money now, you MFckers.

Τα ιδια θα βγαλει κ για το Quake 5, ισως και για το Hexen...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.