Jump to content

Καλύτερη πρωτεΐνη

dunkel_Stern

Recommended Posts

κι εγώ είμαι αυτής της λογικής αλλα έγιναν εξετάσεις και ο οργανισμός μου αποβάλει περισσότερη πρωτεΐνη από αυτήν που χρειάζεται (δεν είναι κάτι μόνιμο)

κι εγώ είμαι αυτής της λογικής αλλα έγιναν εξετάσεις και ο οργανισμός μου αποβάλει περισσότερη πρωτεΐνη από αυτήν που χρειάζεται (δεν είναι κάτι μόνιμο)

Ποιές εξετάσεις εννοείς, και τι εννοείς οταν λές οτι αποβάλεις περισότερη πρωτείνη(=λεύκωμα)απο αυτην που χρειάζεσαι,μήπως μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος??

εγω τσιμπισα μια met rx mega gainer, την παιρνω χαλαρα καθε μερα, ενα scoop την φορα.

το καταστημα ειναι αντιγωνιδων με καραολη δημητριου. εχει απο ολα. επισης καπου στην βενιζελου πανω απο εγνατια , οπως ανεβαινεις στο αριστερο σου χερι εχει ενα ακομη, αλλα δεν ξερω τι μαρκες φερνει.

Γραψου σε ενα bodybuilding forum να σου πουνε τα παντα και με λεπτομερεις ατομα που ασχολουνται με το αντικειμενο και εχουν δοκιμασει αρκετες πρωτεινες για να σου πουνε

ΑΛΛΑ απο την αλλη εαν δεν κανεις καποια φυσικη δραστηριοτητα που απαιτει αυξημενες αναγκες σε πρωτεινη δεν βρισκω τον λογο να παρεις καποιο σκευασμα σκονης πρωτεινης

Αυτα my friend

www.bodybuilders.gr

Εδω το site ...

Η λύση είναι να τρως 3-4 φορές την εβδομάδα ομελέτα με 6-7 αυγά(2-3 κρόκους τα υπόλοιπα μόνο ασπράδια) κοτοπουλάκι μπριζολίτσες ή τόνο. Δεν νομίζω είναι τόσο δύσκολο στις μέρες μας ε?

Μπορω να σου πω την αποψη μου ως φυσιολογος, οι πρωτεινες σε σκονη δεν εχουν ΚΑΜΙΑ διαφορα μεταξυ τους (πρακτικα) περα απο τη γευση, δοκιμασε ιδαφορες, βρες καποια που να σου αρεσει και τελειωνει εκει το θεμα, ολες ειναι το ιδιο

η καλύτερη πρωτεΐνη είναι η μπριζόλα

συμφωνω. αλλα δεν μπορεις να τρως 2-3 φορες την μερα μπριζολα.

Τι ακριβως θελεις να πετυχεις να σου πω τι να παρεις. Για αρχη κανε μια λιπομετρηση και αφαιρεσε το ποσοστο του λιπους απο το συνολικο σου βαρος.Για bodybuilding καντο επι 2.5 και μοιρασε τον αριθμο αυτο της πρωτεινης ισοποσα σε γευματα εκ το οποιων καποια θα ειναι πρωτεινουχα ροφηματα.Οτι θες ρωτας.Αν δεν θελεις να κανεις λιπομετρηση το βαρος σου επι 3.Η πρωτεινη δημιουργει θερμογενεση δηλαδη αυξηση της θερμοκρασιας του σωματος και οι διατροφες υψηλες σε πρωτεινη βοηθουν στην καυση του λιπους.Αυτα τα ολιγα.

tnx κόσμος...

...απλά μετά από μακροχρόνια αθλια διατροφή (λόγο στρατού και έπειτα απαιτητικής εργασίας) μου δημιουργήθηκε ένα μικρό πρόβλημα στον μεταβολισμό μου (έτσι είπε ο γιατρός μετά το full check up που έκανα λόγο παρακολούθησης μιας X ανεπάρκειας της τριόχινης βαλβίδας του δεξιού ημικαρδίου και όχι δεν πάχυνα) και έπεσε αρκετά η μυϊκή μου μάζα με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί η καρδια.

απλά για ένα χρονικό διάστημα περίπου 6 μηνών, εκτος της καλής διατροφής χρειάζομαι και συμπλήρωμα πρωτεΐνης (όλα αυτά πιο πολύ προληπτικά είναι για τον λόγο του καρδιακού αλλιώς απλά με καλή διατροφή θα ήμασταν ok) στην άσκηση δεν αναφέρομαι γιατί είναι κάτι που έκανα και συνεχίζω να κάνω

Αρκει να μην παρεις gainer(απλος υδαντθρακας=λιπος) μια whey χωρις υδατανθρακα η μια τριων πηγων χωρις υδατανθρακα ειναι οτι πρεπει.Για να βοηθησεις τον μεταβολισμο σου τα ξερεις γευματα καθε 2 2 και 30 ωρες και συνθετο υδατανθρακα για να τον επεξεργαστει.

• 3 years later...
paidia eimai k egw g na rwtisw an kserete kanena magazi p na poulaei simplirwmata stis ditikes sinikies thessalonikhs ektos apo auto stin lagkada tis stauroupolhs ..

tumblr_mmklty4QXS1qe2pq8o1_500.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.