ArisG Ιανουάριος 23, 2012 #561 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 Και με τους 2 τρόπους θα σου δουλέψει άψογα. Καλά παιχνίδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιανουάριος 24, 2012 #562 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 (edited) επιτέλους έφτιαξε! και μια άλλη ερώτηση μπορώ να κάνω το δεξιό και το αριστερό μόνιτορ extented και το κεντρικό κανονικό? γιατί το Hon και η dota δεν συμβαδίζει σε eyefinity μόνο όταν είναι σε portrait αλλά φαίνεται λες και είναι ζουμαρισμένο όλα τα αλλα είναι οκ Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 24, 2012 από sfirculitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotispigi Ιανουάριος 24, 2012 #563 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 τελικα ο ανταπτορας ηταν το προβλημα? γιατι και εγω αυτο το θεμα εχω τωρα... μου δειχνει το ενα monitor απενεργοποιημενο βεβαια μου φαινεται και εγω πατατα εκανα και πηρα σκετο ανταπτορα.. οχι active :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιανουάριος 24, 2012 #564 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 εγώ αυτό έκανα τώρα αντάπτορα mini dp to dp και έχω βάλει καλώδιο dp to dp και έφτιαξε και περιμένω και το άλλο το καλώδιο mini dp to dp για να υπάρχει γενικά και άμα είναι το βάζω και αυτά.. αλλά δεν ξέρω για extented γιατί μου βάζει τα 2 dvi dublicate και μου αφήνει το 3o (dp) σαν extented. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotispigi Ιανουάριος 24, 2012 #565 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 εμενα αδυνατει να δουλεψει και τα 3 monitor ταυτοχρονα... η θα δουλευει 1-2 η 1-3 η 2-3 ολα μαζι ΔΕΝ θελει να τα δουλεψει... λες να φταιει ο ανταπτορας που δεν ειναι active? εχω φαει ολες τις ρυθμισεις.. και απο catalyst και απο win... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιανουάριος 24, 2012 #566 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 Τι μονιτορ έχεις τι κάρτα γραφικών έχεις? πάντως για να μην σου γίνεται η δουλεία ο αντάπτορας (σε μένα αυτό έφτεγε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArisG Ιανουάριος 24, 2012 #567 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 εμενα αδυνατει να δουλεψει και τα 3 monitor ταυτοχρονα... η θα δουλευει 1-2 η 1-3 η 2-3ολα μαζι ΔΕΝ θελει να τα δουλεψει... λες να φταιει ο ανταπτορας που δεν ειναι active? NAI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 25, 2012 #568 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=E85XdZnxe64]Battlefield 3 5x1 120Hz Portrait Eyefinity - YouTube[/ame]Τα σχολια...δικα σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιανουάριος 25, 2012 #569 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 Τα σχολια...δικα σας... τι εγίνε πήρα και άλλα 2 αυτός? Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιανουάριος 25, 2012 #570 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 Καλα μ@μανε αυτα τα μονιτορ για ef.Τα εχω δει στον Τακη και εχουν και παρα πολυ μικρο καδρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Ιανουάριος 25, 2012 #571 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 Για το Eyefinity έχει ειδικό οδηγό στο site της η AMD (λες το setup σου και σου βγάζει τι χρειάζεσαι). Αν τον ακολουθήσετε δε νομίζω να έχετε πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιανουάριος 25, 2012 #572 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 Καλα μ@μανε αυτα τα μονιτορ για ef.Τα εχω δει στον Τακη και εχουν και παρα πολυ μικρο καδρο.moar infoz για τα μονιτορ εχουμε?? :drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 25, 2012 #573 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 Τα μονιτορ του VEGA ειναι μονταρισμενα, εχει βγαλει το bezel. (εκτος τα 2 που ειναι new)Στο βιντεο αναφερει μοντελο κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιανουάριος 25, 2012 #574 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 (edited) moar infoz για τα μονιτορ εχουμε?? :drool:Τα εχει μονταρει ο τυπας οπως λεει και ο neph αλλα και τα κανονικα ειναι τουμπανα.edithttp://www.samsung.com/gr/consumer/pc-peripherals-printers/monitor/3dmonitor/LS23A750DS/ENΑν εφτιαχνα τωρα surround θα τα χτυπαγα! Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 25, 2012 από csaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 25, 2012 #575 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 (edited) Τα εχει μονταρει ο τυπας οπως λεει και ο neph αλλα και τα κανονικα ειναι τουμπανα. Εσυ να πας στο θεμα Nvidia Surround :hehe: Ναι καλα μονιτορακια ειναι για gaming! Samsung S23A750D Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 25, 2012 από Nephiλiμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιανουάριος 25, 2012 #576 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 παιζει καμια πατεντα να βγαινουν τα bezel της 2311? η γινεται κ010ς το μονιτορ μετα και δεν βλεπεται? δεν εχω θεμα με τα bezel αλλα η αληθεια ειναι οσο μικροτερα τοσο καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιανουάριος 25, 2012 #577 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 Εσυ να πας στο θεμα Nvidia Surround :hehe: Ναι καλα μονιτορακια ειναι για gaming! Samsung S23A750D Κοιτα να παρεις αλλα δυο dell εσυ asap μου εχεις μεινει με το κυαλι ακομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 25, 2012 #578 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 Τα σχολια...δικα σας...Real life? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 25, 2012 #579 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 Κοιτα να παρεις αλλα δυο dell εσυ asap μου εχεις μεινει με το κυαλι ακομα. Ρε θα κανει το μεγαλο kepler EF ή παλι θα θελει ενα χιλιαρικο? Κανω υπολογισμους και μετρησεις στο χωρο μου για 2 Χ projectors. Δεν με παιρνει χωροταξικα για 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιανουάριος 25, 2012 Author #580 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 Για το Eyefinity έχει ειδικό οδηγό στο site της η AMD (λες το setup σου και σου βγάζει τι χρειάζεσαι). Αν τον ακολουθήσετε δε νομίζω να έχετε πρόβλημα.Shaman, έχεις κάποιο link γιατί έψαξα στο site της AMD και δεν βρήκα κάτι τέτοιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts