Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

Μέσα σε 2-3 μέρες αυτή τη βδομάδα. Τυχαίιιιιοοοοο. :nothing:

ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ; - YouTube

Οι αμερικανοί ελληνική τη θεωρούν ακόμα :pRhodes, Greece : Image of the Day

[MENTION=596]greekfragma[/MENTION] φωτογραφία της πατρίδας σου :D

Link to comment
Share on other sites

Τώρα απλά λεονταρίζουν. Στο τέλος θα το φάνε και σως για να γλιστράει κιόλας.

Ακριβώς.

Τώρα είναι οι 3 "μαχητές-σωτήρες" που δίνουν... την "μεγάλη μάχη", μετά από πολλές πιέσεις θα τους πείσει... ο δαιμονικός Λουκά το Παπαντήμο, και λίγους μήνες μετά πριν γίνουνε οι εκλογές θα διαλαλούνε "αυτό το βλάκα το Παπαντήμο μας κατέστρεψε, εμείς του τα λέγαμε"...

Κουτόχορτο πάει σύννεφο...

Link to comment
Share on other sites

Διαφώνία, διαφωνία αλλά σύμφώνησαν! τα παρακάτω.

Ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί συμφώνησαν σε βασικά θέματα τα οποία, μεταξύ άλλων, αφορούν:

1) Τη λήψη μέτρων εντός του 2012 για τον περιορισμό των δημόσιων δαπανών κατά 1,5% του ΑΕΠ.

2) Την εξασφάλιση της βιωσιμότητας των επικουρικών συνταξιοδοτικών ταμείων.

3) Την αντιμετώπιση του ελλείμματος ανταγωνιστικότητας με τη λήψη μέτρων που περιλαμβάνουν ρυθμίσεις σε διάφορους τομείς, όπως η μείωση του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους, με στόχο την ενίσχυση της απασχόλησης και της οικονομικής δραστηριότητας.

4) Την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με συνδυασμό μέσων που διασφαλίζουν την προαγωγή του δημόσιου συμφέροντος και την επιχειρηματική αυτονομία τους.

Ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί θα ξανασυναντηθούν αύριο [Δευτέρα] προκειμένου να

ολοκληρώσουν τις διαβουλεύσεις για το περιεχόμενο του προγράμματος».

Link to comment
Share on other sites

Την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με συνδυασμό μέσων που διασφαλίζουν την προαγωγή του δημόσιου συμφέροντος και την επιχειρηματική αυτονομία τους.

Θα πληρώσει πάλι ο κοσμάκης για να κρατάνε ανοιχτά τα μαγαζιά τους χωρίς να χάσουν τα οινία της τράπεζας..

Νταβατζιλίκι κανονικό.

Link to comment
Share on other sites

Αποκλείετε το ενδεχόμενο να παιχτεί κι ένα παιχνίδι για τη τόνωση της δημοτικότητας των τριών κομμάτων πριν τις εκλογές;

- Ρητές απειλές χρεωκοπίας

- "Κόκκινες γραμμές" ελληνικής τρόϊκας

- Μη υιοθέτηση 1-2 μέτρων, πχ διατήρηση κατώτατου και 13-14ου ή μικρή μείωσή τους;

...πως πήγαν δλδ να μας δώσουν το τελειωτικό χτύπημα κι αυτοί το αποσόβησαν, τουλάχιστον εν μέρει και προς το παρόν;

Έγινε επεξεργασία από vgiozo
Link to comment
Share on other sites

Ο κωλοτουμπας ειναι υπερ της καταργησης του 13ου και 14ου ξεκαθαρα. Με απλα λογια ειπε: "θα κανω τα παντα να παρουμε το δανειο, γιατι αν χρεοκωπησουμε θα εχουμε κοινωνικη επανασταση και θα καταρρευσει η Ευρωπη"

Και μετα που θα βρει να λεει μ@λ@κιες; Γιατι για πολιτικος σε αλλη χωρα δεν κανει.

Ο Αντωνάκης "παλευει" μπας και σωσει την μ@λ@κια που εκανε και ειπε το ναι στην συγκυβερνηση. Αλλα δεν... Εχει καταλάβει οτι θα χρειαστει ελικοπτερο, αργα (αν πει οχι και χρεοκωπησουμε) ή γρήγορα (αν πει ναι και ψαχνει η μιση Ελλάδα να τον λιντσαρει μαζι με τους αλλους καραγκιοζηδες)

Ο ΓΑΠ φυσικα δεν βγαινει γιατι θα τον λιντσαρουν οι ιδιοι οι δημοσιογραφοι.

Λιγα τα ψωμια του προτεκτορατου. Η Ευρωπη καταρρέει. Αλλα το μπαμ δεν αθ ειναι απ οτην Ελλάδα. Οι φιλοι μας οι Πορτογάλοι θα κανουν την εκπληξη ;)

Link to comment
Share on other sites

Ο κωλοτουμπας ειναι υπερ της καταργησης του 13ου και 14ου ξεκαθαρα. Με απλα λογια ειπε: "θα κανω τα παντα να παρουμε το δανειο, γιατι αν χρεοκωπησουμε θα εχουμε κοινωνικη επανασταση και θα καταρρευσει η Ευρωπη"

Δεν νομίζω πως είπε αυτό...μάλλον το αντίστροφο, αν το συνδυάσει κανείς με τα λεχθέντα τις προηγούμενες μέρες (κοινωνική επανάσταση δλδ αν κοπεί 13-14ος)...

...κωλοτούμπας; οπωσδήποτε...

...αγωνιά να γίνει έμπιστος μεγάλων συμφερόντων...τελευταία δεν πρότεινε πάλι τεχνοκρατική κυβέρνηση; Από τους πρώτους ή πρώτος δεν ήταν που πρότεινε τον Παπαδήμο για "κυβερνήτη";

Ψάχνει να μεγιστοποιήσει το πολιτικό του βάρος μέσω ενος πολλαπλασιαστή...κι όπως συμβαίνει με την ακροδεξιά (με κοστούμι έστω) στην ελλάδα, αυτός είναι συνήθως μια ειδική ξένη εύνοια...

Όλο αυτό το παιχνίδι τις τελευταίες μέρες μου θυμίζει το θέατρο της πολιτικής κρίσης για τον διορισμό του Παπαδήμου...

Οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού φαίνεται να έχουν απωλέσει πέρα από κάθε αντίληψη δημοσίου συμφέροντος και κάθε αντίληψη Πολιτικής...έχουν εκπέσει στη διαχείριση και το μόνο πρόβλημά τους είναι το πώς θα παρουσιάσουν και θα χειριστούν επικοινωνιακά, πώς θα πωλήσουν τις θέσεις τους, πώς θα χειραγωγήσουν τη πρόσληψη των αποφάσεών τους...

...από τη πολιτική στο μάρκετινγκ...

Link to comment
Share on other sites

Οι φιλοι μας οι Πορτογάλοι θα κανουν την εκπληξη ;)

τι παίζει με ετούτους; γιατί, λογικά, κοιτάμε το δικό μας αγγούρι, και δεν έχουμε χρόνο να δούμε τι γίνεται κι αλλού.

Link to comment
Share on other sites

Μα τι θεατρίνοι, τι ερασιτέχνες είναι αυτοί ρε π@υστη μου. Πιο καλά λέω ψέματα εγώ. Μετα θα βγούν και θα πουν "Καναμε οτι ήταν δυνατό αλλα δυστυχώς οι εταίροι μας......." και το παραμύθι συνεχίζεται.

Αντί οι μ@λ@κες να τραβήξουν ένα εμπάργκο στα Γερμανικά αυτοκίνητα (μιας και Ιταλοι - Γαλλοι εχουν τα δικά τους οπότε παίρνουμε απο κεί)

και να εκβιάσουν φόρα-παρτίδα τους Γερμανούς για αυτά που μας χρωστάνε βγαίνουν κάθε μέρα και παίζουν θέατρο. Να δω μετά που θα πουλάνε τα κωλάμαξα τους.

Καλύτερα στη δραχμη με υποτίμηση παρα κοροιδία για άλλα 50 χρόνια μέχρι να πάρουν τα πετρέλαια και τα σπίτια μας συν οτι θα μας βάλουν να πληρώνουμε και ενοίκιο (βλεπε χαρατσι ΔΕΗ) στο σπίτι μας.

Λυσσάξανε με τον ιδιωτικό τομέα. Γ@μηθήκανε. Οι δημόσιοι τα φάγανε (καποιοι απο αυτους με την βοήθεια πολιτικών παραγόντων βεβαίως) με τα εντελώς κουφά επιδόματα τους, τις 500 επιτροπές και τα εφάπαξ των 200.000

(θυμηθείτε εθελουσία ΟΤΕ) ζητάνε τη συνταξη των 500 να γίνει 300. Παρακράτος ΣΔΟΕ, φυλακή κανείς ομως με ουσιαστική ποινή.

Ευχομαι σε όλους τους πολιτικούς να φάνε ολα τα λεφτα που εκλεψαν στους γιατρούς και σε φάρμακα ------>Στα φτηνα όμως απο αυτά που θα παρει ο Λοβέρδος για να ψοφήσουν και πιο άμεσα.

Οσο δε για το ΠΑΣΟΚ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ προδότες, βιαστές, κλέφτες και καταπατητές του Ελληνικού Εθνους και του Συντάγματος δεν υπάρχουν.

Έγινε επεξεργασία από Seaside
Link to comment
Share on other sites

Οι πωλησεις καινουριων αυτοκινητων εχει πεσει κοντα 50% και φυσικα θα συνεχισει ακαθεκτο την πτωτικη πορεια, οποτε και το εμπαργκο να γινει, not a single flack will be given...

Γίνει δεν γίνει είναι μια αρχή κι αυτό και μια πίεση. Το ποσοστό που αναφέρεις θεωρώ οτι είναι απο όλους τους κατασκευαστές. Να πάρει τον π@ύλο και η Siemens να κλείσουν και τα LIDL και ότι αλλο είναι δικών τους συμφερόντων.

Υπάρχει και η Κίνα και η Ρωσσία. Προτιμώ αυτούς για επενδύσεις. Πιο πολύ σέβονται τους Ελληνες.

Έγινε επεξεργασία από Seaside
Link to comment
Share on other sites

Πάντως μην επικεντρώνεστε στους "κακούς γερμανούς", γιατί δεν είναι ο εχθρός αυτή την φορά, δεν είναι το 40 ακόμα.

Όλο αυτή η "μυθολογία" (με τους κακούς γερμανούς, καλούς γάλλους-ρωσσους κλπ) γύρω απο την ελληνική και κατ' επέκταση, ευρωπαική κρίση είναι ένα τέχνασμα που πλέον πιστεύω έχει γίνει επίτηδες για να αποτρέπει τον κόσμο από το να αναζητάει τον πραγματικό εχθρό.

Ο πραγματικός εχθρός δεν γνωρίζει απο εθνικότητες εδώ και τουλάχιστον 30 χρόνια. Το σύγχρόνο τραπεζικό σύστημα, οι επενδυτικές εταιρείες, οι πραγματικά τεράστιες πολυεθνικές επιχειρήσεις και βέβαια οι καλύτεροι τους "φίλοι" οι πολιτικοί. Αυτοί είναι οι εχθροί μας, οι παραπάνω δεν δίνουν ΔΕΚΑΡΑ για το αν είσαι έλληνας ή γερμανός ή εξωγηίνος. Η απόδειξη αυτού;

Όλες οι τράπεζες, ολες οι πολυεθνικές δεν ενδιαφέρονται αν με την κερδοφορία τους επιδοτούν κάποιο κράτος, ή κάποιους πολίτες μιας χώρας. Τους ενδιαφέρει μονο να μεγιστοποιούν το κέρδος τους με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ δυνατό τρόπο.

Στην προκειμένη περίπτωση αν κάναμε ένα εμπάργκο στους γερμανούς, κάτι τρέχει στα γύφτικα. Γιατί πολύ απλά δεν λύσαμε κάνενα πρόβλημα της χώρας μας, που αυτά μας οδήγησαν εδώ που είμαστε.

Οι γερμανοί σαν λαός ή σαν κυβέρνηση δεν μπορούν/θέλουν να μας βοηθήσουν, όπως ούτε θα μπορούσαν πραγματικά να μας εμποδίσουν, αν είμασταν ένας λαός που ήξερε τι έκανε λάθος και σταματούσε να είχε πολιτικούς που εκπροσωπούν τα συμφέροντα των παραπάνω, αντί του λαού και κάποια στιγμή έβαζε ένα σχέδιο κάτω και το υλοποιούσε.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.