Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

Αν οι κανόνες του παιχνιδιού ήταν ξεκάθαροι πως το κράτος είναι ο εχθρός σου, τότε ναι την ευθύνη θα την είχε πάντα ο κόσμος... Δηλαδή θα ψήφιζες ποιος θες να είναι ο εχθρός τα επόμενα 4 χρόνια... Όμως ψηφίζεις ποιος θα αντιπροσωπεύσει τα συμφέροντά σου... Ευθύνη για το χρηματιστήριο δεν έχει ο κόσμος, γιατί το ίδιο το κράτος τον έσπρωξε σε αυτό και φυσικά και τα μέσα ενημέρωσης... και όχι μόνο αυτό αλλά το ίδιο το κράτος έσπρωξε μέσω αντιπροσώπων του όλα τα ταμεία να χάσουν τα λεφτά των συντάξεων του κόσμου... Γιατί δεν έχουν λεφτά τα ταμεία...? Γιατί τα έχασαν στο χρηματιστήριο... Ποιος διαχειρίζεται τα ταμεία...? Οι πολιτικά τοποθετημένοι ρουφιάνοι και γλύφτες...

Κατα τα φαινόμενα ισχύει αυτό που δεν μπορείς να δεχτείς (ούτε και εγώ αλλά τα σημάδια παραείναι έντονα για να τα παραβλέπω). Το κράτος είναι ο εχθρός σου. Την στιγμή που εσύ ψηφίζεις αυτόν που θα υπερασπιστεί καλύτερα τα συμφέροντά σου, το ίδιο κάνω και εγώ και 7 μύρια άλλοι. Είναι ποτέ δυνατόν να συμπίπτουν τα συμφέροντά μας ?? Και επειδή δεν είναι δυνατόν, αυτός που τελικά θα ανέβει, (που μπορεί και να μην είναι αυτός που είχες ψηφίσει, οπότε τι καλό μπορείς να περιμένεις) θα αντιπροσωπεύσει τα συμφέροντα αυτών που συμπίπτουν με τα δικά του ατομικά. Και αφού βλέπεις ότι τελικά βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα τα συμφέροντά σου δεν αντιπροσωπεύτηκαν -το αντίθετο μάλιστα-, τον ξαναψηφίζουμε, με την ελπίδα πως αυτή τη φορά θα καλύψει και τις δικές μας ανάγκες, οπότε και αυτός (ο πολιτικός ή το κόμμα) το εισπράττει ώς επιβράβευση των ήδη πεπραγμένων, οπότε συνεχίζει τη μάχη κατά των συμφερόντων σου, βάζοντας χέρι και στο ταμείο σου.

Και το ερώτημα είναι: φταίει ο πολιτικός ??

Επιπλέον, άνταε και στο χρηματιστήριο μπαίναν οι άσχετοι. Αυτοί που αγόρασαν κρατικά ομόλογα, που θεωρείτω επένδυση μηδενικού ρίσκου, με μια στοιχειώδη απόδοση το 4 - 5%, τώρα που πήραν το κουρεματάκι τους δεν θα βλέπουν το κράτος σαν εχθρό τους ??

Link to comment
Share on other sites

Το κράτος είναι ο εχθρός, δεδομένο, απλά τώρα θα φανεί αν το έχει καταλάβει και ο υπόλοιπος κόσμος (η πλειοψηφία), γιατί πλέον δεν υπάρχει η δικαιολογία ότι τους κορόιδεψαν και δεν ήξεραν... άντε και τους κορόιδεψαν γερά στις προηγούμενες εκλογές που αποδεδειγμένα (και δημοσιοποιημένα) είπαν ψέμματα για να πάρουν την εξουσία, τώρα πως θα τους κοροϊδέψουν ξανά...? Αν και δεν συμφωνώ ότι τώρα ξαφνικά είδαν όλοι το φως και πριν δεν ήξεραν...

Βασικά όσο και να προσπαθώ τα τελευταία χρόνια, δεν μπορώ να μπω στο μυαλό κάποιου που θα πάει να ψηφίσει ξανά κοινοβουλευτικό κόμμα, δεν μου το επιτρέπει η λογική μου, αλλά γενικά τείνω στην άποψη ότι φταίει πως ο κόσμος έμεινε με πλάνο αμόρφωτος και ανιστόρητος... οι άνθρωποι που ξεγελιούνται πιο δύσκολα είναι οι πονηροί, οι φανατικοί και οι ορθολογιστές, αν απομονώσεις τους δυο πρώτους μένουν οι ορθήν την σκέψιν, όμως κατάφεραν να επικρατήσουν οι πονηροί και οι φανατικοί και αφήνοντας αμόρφωτο τον κόσμο εξάλειψαν συστηματικά και τους ορθολογιστές...

Σκεφτόμουν ότι αρκεί να δει κανείς τις ταινίες του μακαρίτη του Βέγγου την δεκαετία του ΄70-'80 που από τότε διακωμωδούσε το τερατούργημα στο οποίο μεταμορφωνόταν το κράτος... ο κόσμος είχε τελικά πάντα γνώση, γνώριζε πως ήταν τα πράγματα, τα ζούσε στο πετσί του, τα θεωρούσε δεδομένα και είχε συμβιβαστεί με αυτά... έτσι μεγάλωσε όλη αυτή η γενιά και οι επόμενες, γι' αυτό είναι δύσκολο να αποτιναχθεί όλη αυτή καταστροφική συνήθεια... παρ όλη τη γνώση αυτή όμως τι άλλαξε...? Θα αλλάξει κάτι τώρα...?

Link to comment
Share on other sites

Σαν σήμερα

2000: βουλευτικές εκλογές διεξάγονται στην Ελλάδα. Το ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη αναδεικνύεται πρώτη δύναμη, συγκεντρώνοντας 43,7% των ψήφων, έναντι 42,7% της ΝΔ, της οποίας ηγείται ο Κώστας Καραμανλής. ΤΟ ΚΚΕ λαμβάνει 5,5%, ο Συνασπισμός 3,2%, ενώ εκτός Βουλής μένει το ΔΗΚΚΙ με 2,6%.

Για να δούμε τι θα γίνει σε ένα μήνα....:hmm:

Link to comment
Share on other sites

Σαν σήμερα

2000: βουλευτικές εκλογές διεξάγονται στην Ελλάδα. Το ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη αναδεικνύεται πρώτη δύναμη, συγκεντρώνοντας 43,7% των ψήφων, έναντι 42,7% της ΝΔ, της οποίας ηγείται ο Κώστας Καραμανλής. ΤΟ ΚΚΕ λαμβάνει 5,5%, ο Συνασπισμός 3,2%, ενώ εκτός Βουλής μένει το ΔΗΚΚΙ με 2,6%.

Για να δούμε τι θα γίνει σε ένα μήνα....:hmm:

To 2ο πιο αγαπημενο μου σκετσακι στο ΑΜΑΝ με τον Κωστακη στον καναπε να χοροπηδαει... :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Δύο μετανάστες "θυσιάστηκαν".....Εντάξει όντως κάνανε κάτι πολλή ανθρώπινο αλλά μην ξεχνάμε και πόσους Έλληνες "θυσιάστηκαν" όταν έπεσαν θύματα της εισαγόμενης εγκληματικότητας.

Ο Σαμαράς θα απαντήσει κάποτε στο ερώτημα πόσο πατριώτης ήτανε όταν άνοιξε τα σύνορα με την Αλβανία και μπήκανε ένα εκατομμύριο μετανάστες χωρίς χαρτιά και πολλοί με βεβαρημένο ποινικό μητρώο; Μπορεί να πέρασαν 20 χρόνια από τότε, αλλά πρέπει να δούμε πως ο καθένας δείχνει τον πατριωτισμό του.

Έγινε επεξεργασία από alexgk
Link to comment
Share on other sites

Για αλλη μια φορα, οπως και με το προηγουμενο βιντεο που ειχα ποσταρει,

δειτε με παρωπιδες το βιντεο, μη δειτε την σημασια του,

αναλωθειτε στα ευκολα ωστε να νιωσετε οι πραγματικοι αγανακτισμενοι:fun:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=bkazaxzhgJE]ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΗ 19/10/2011 ΔΕΙΤΕ ΤΟ - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Στις 17.00' αύριο το απόγευμα ο Λ.Παπαδήμος στον Κάρολο Παπούλια, για να ζητήσει την διάλυση της Βουλής κ την προκήρυξη εκλογών.

από Δολερός / Οι ημέρες της κρίσεως

real.gr-ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ.flv - YouTube

και

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=u1jWz7ePBqM&feature=uploademail]ΟΤΑΝ Η ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΠΟΠΑΫ) - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

τρομάζει το κκε και ο σύριζα και δεν τρομάζουν οι μαχαιροβγάλτες και ο καμμένος, λολ

εν τω μεταξύ, τα έχουμε ξαναπεί για αυτές τις δημοσκοπήσεις στο ίντερνετ, απλά δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.