Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

τώρα που ο ΟΤΕ είναι Deutche Telecom, αρχίζουν και βάζουν χέρι σε έναν οργανισμό που (κατα την γνώμη μου) ρυθμίζει την αγορά όπως πρέπει...

H E.E. θέτει ζήτημα υπερ-ρύθμισης του ΟΤΕ από την ΕΕΤΤ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - Capital.gr

Link to comment
Share on other sites

Η ΕΕΤΤ ρυθμίζει την αγορά όπως θέλουν οι ιδιώτες, αλλιώς δεν θα μπορούσε κανείς να της βάλει χέρι.

διαφωνώ...Η ΕΕΤΤ είναι ένας δημόσιος οργανισμός ο οποίος ρυθμίζει την αγορά των τηλεπιοκοινωνιών (ένα από τα σημαντικότερα καθήκοντα της). Ελέγχει, τιμωρεί, βοηθά και θέτει τους κανόνες.

Αν δεν υπήρχε ο ΕΕΤΤ, θα υπήρχε ΜΟΝΟ ο ΟΤΕ και το πολύ μια ακόμη εταιρεία η οποία θα επιζούσε μόνο αν είχε τεράστιο κεφάλαιο από πίσω της.

Έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη των τηλεπικοινωνιών στην ελλάδα με την προώθηση του ΚΤΠ με αποτέλεσμα χωριά να έχουν ADSL (με 50% έκπτωση παρακαλώ), έχει δημιουργήσει δουλειές από τον ανταγωνισμό των παρόχων. Το έργο του ΕΕΤΤ άρα είναι και κοινωνικό.

[MENTION=324]billpeppas[/MENTION] Το VDSL είναι γ.τ.π.κ.. FTTH -> NG-GPON Και ξερό ψωμί... Απλά στην Deutche Telecom ανήκει ο χαλκός και θέλει να βγάλει όσο το δυνατόν περισσότερα λεφτά από εκεί. Tο VDSL είναι για 5 χρόνια max. Για παραπάνω δεν είναι.

Link to comment
Share on other sites

Πουθενά δε λέω ή δεν αφήνω να εννοηθεί κάτι τέτοιο.

Οι εργάτες της Χαλυβουργίας βρίσκονται σε απεργία 256 μέρες με τη σημερινή. Εάν η επιχείρηση αντέχει όλο αυτό το διάστημα με το ένα της εργοστάσιο κλειστό, γιατί εξ' αρχής απέλυσε τους 39 (δε θυμάμαι ακριβώς το νούμερο, αλλά κάπου εκεί είναι) και πρότεινε νέες συμβάσεις στους εργαζόμενους με μειωμένους μισθούς;

Όπως είπα και σε προηγούμενο μου post, κανένα πρόβλημα παραγωγής δεν είχε το εργοστάσιο, ούτε μείωση δουλειάς.

Κάτι δε μου κολάει στην εξίσωση.

ώπα σόρρυ το χασα αυτό.

Αυτό που δεν καταλαβαίνεις ούτε εσύ ούτε οι υπόλοιποι θιασώτες του "λαος ενωμένος ποτέ νικημένος", "νόμος είναι το δίκιο του εργάτη" κτλ είναι ότι υπάρχει ένα όριο στο κατά πόσο μπορείς να κοντράρεις τον εργοδότη σου. Κάποτε και ιδιαίτερα σε εποχές όπου ούτε οι δουλειές πάνε τέλεια και που η ανεργία πάει γόννα θα νικήσει και αυτός. Μπορεί αυτό να σου/σας φαίνεται δουλοπρεπές άλλα κάποιος στον Περισσό ή στη Κουμουνδρούρου πρέπει κάποια στιγμή να απαντήσει στο τηλεφωνό του. Η πραγματικότητα του/της έχει κάνει καμια 200αρια αναπάντητες.

Και μια ερώτηση. Αν τελικά η διοίκηση μετά απο 256 μέρες αγώνα είχε κάνει πίσω, Τσίπρας και Παπαρήγα θα έπαιζαν σε αισθησιακή ταινία όπου πρόθυμα θα εξυπηρετούσαν (in the receiving end) μια ντουζίνα ασημότριχους γορίλλες ταυτόχρονα αν αυτό τους εξασφάλιζε ότι θα μπορούσαν να καπελώσουν πολιτικά αυτό το γεγονός. Καταλαβαίνω ότι η επιτυχία έχει πολλούς υποψηφιους πατεράδες και η αποτυχία είναι ορφανή αλλά κανένας ρε φούστη μου σε αυτό τον τόπο δε μπορεί να πει σόρρυ παρακάναμε;

Κύριοι αυτή την παρτίδα την χάσατε αλλα ούτε εσύ, ούτε ο Μύραλις ούτε κανένας πολιτικός θα πεινάσει. Μόνο αυτοί που αφήσατε στο δρόμο με τα μικροπολιτικά σας παιχνίδια.

Και κάτι τελευταίο που σπάω το κεφάλι μου να το καταλάβω. Εγώ μετά απο 3 μήνες ανεργία έχω ήδη αρχίσει να νοιώθω κάτι μακρύ και άβολο να κοντοζυγώνει πίσω και χαμηλά κάθε φορά που τσεκάρω τον τραπεζικό μου λογαριασμό. Αυτοί οι άνθρωποι με παιδιά σκυλιά γατιά κτλ πως ακριβώς την έβγαζαν επι 256 ημέρες εκτός εργασίας;

Link to comment
Share on other sites

Ο κόσμος πέφτει απο ταράτσες και εμείς εκφράζουμε επιθυμία για το τι γραμμή θέλουμε.....

.....

Δεν νομίζω ότι θα σταματήσει ο κόσμος να πέφτει από ταράτσες αν γυρίσουμε στο PSTN ούτε θα πέφτουν περισσότεροι αν βάλουμε ποιο γρήγορες συνδέσεις στα σπίτια. Επιπλέον δεν μιλάμε για κάποιο ακριβό hardware. Οι ποιο πολλοί εύχονται να έρθουν οι Χ,Υ τεχνολογίες στην Ελλάδα και να βάλουν όταν θα κοστίζουν όσο οι σημερινές συνδέσεις. Δεν ψάχνουμε τρόπους να ξοδέψουμε τα χρήματα που ξεχειλίζουν στα σεντούκια μας.

Link to comment
Share on other sites

Και ενώ τα συζητάμε εμείς ο κατήφορος συνεχίζεται - Λουκέτο στη Diana | Newsbomb.gr

Κλασική περίπτωση στην παραγωγική ιστορία του τόπου - αναρωτιέμαι ποιος να είναι ο Γερμανός επενδυτής.

Link to comment
Share on other sites

Δεν μου κάθεται ρε γαμώτο...να μας κάνει κουμάντο άτομο που κάποτε είχε pizzeria στο Αμέρικα και το αναφέρει ως κατόρθωμα...αναγουλιάζω!

Μαζι σου με τα ολα, απλα μετα την εκατομυριοστη επαναληψη εχει γινει κομματακι κουραστικο. Και οταν λεω κομματακι κουραστικο εννοω οτι στο τσακ δε σπαω την οθονη για να μη το βλεπω.

Link to comment
Share on other sites

Μαζι σου με τα ολα, απλα μετα την εκατομυριοστη επαναληψη εχει γινει κομματακι κουραστικο. Και οταν λεω κομματακι κουραστικο εννοω οτι στο τσακ δε σπαω την οθονη για να μη το βλεπω.

Προφανώς και δεν γνωρίζεις τους κανόνες της καζούρας. Η άξια της παραμένει αναλλοίωτη όσο υπάρχουν "θύματα" που τσιμπάνε. : )

ΠΧ εσύ και ο άλλος

Link to comment
Share on other sites

Να απευθυνοταν σε μενα, να το καταλαβω. Εχω εγω σχεση με τον Αντωνακη, ή θιχτηκα που του κανει καζο? Γελασαμε την πρωτη (ας πουμε...), αντε βαρια και την δευτερη, οκ, got the message.

Link to comment
Share on other sites

οκ, got the message.

Μπορεί να το ξέχασες ή να ενδιαφέρθηκαν για το thread μέλη που δεν έχουν παρακολουθήσει το θέμα εξ' αρχής και δεν γνωρίζουν από που (δεν) πρέπει να παραγγέλλουν pizzas.

Link to comment
Share on other sites

Κάνε μια καλή και πες μας τι θα πείς στον οικογενειάρχη που απο τα 500 τώρα παίρνει κουλούρια εξαιτίας των συντρόφων σου.

Ολη η Ελλάδα ειναι η Χαλυβουργικη; Εσυ τι θα πεις στα υπολοιπα 2.000.000 οικογενιαρχες που απο Χ παιρνουν Χ/2;

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.