Jump to content



Official Battlefield 3 Thread


Jaco

Recommended Posts

Εχεις την επιλογη για appeal.....

Ναι γενικά σίγουρα υπάρχει η επιλογή όπως και το έχω κάνει αν πρόκειται για έναν server που να έχω σκοπό να ξαναμπώ. Στον συγκεκριμένο που ξέρω και από άλλα παιδιά(όχι από αυτό το forum) ότι πρόκειται για admins που banaroun μέχρι και τις μύγες που πετάνε δεν πρόκειται να έκανα καμία ενέργεια. Άλλωστε προσωπικά ο λόγος που διάλεξα να μπω στον συγκεκριμένο ήταν του λόγου του αληθές και αποδείχτηκε 5 λεπτά μετά, οπότε δεν είχα και κανένα ζόρι για το όλο θέμα.

Η συζήτηση δεν γίνεται για τον συγκεκριμένο server, αλλά για να παρουσιάσουμε αυτό που δείχνει και το βίντεο που πόσταρα, funny μεν, αλλά έτσι είναι η κατάσταση σε κάποιους server. Συμπέρασμα μου είναι ότι οι admin κάνουν ότι κάνουν γιατί πολύ απλά μπορούν, τους το επιτρέπει το παιχνίδι καλώς η κακώς χωρίς να είναι ενάντια στους κανόνες για power abuse, πράγμα που δεν μου αρέσει καθόλου. Με λίγα λόγια έπρεπε τουλάχιστον να υπήρχε η δυνατότητα για report, με τις ανάλογες αποδείξεις βέβαια. Το πληρώνω και κάνω ότι θέλω δεν έπρεπε να ισχύει, γιατί και εγώ πληρώνω για να παίζω ένα παιχνίδι που δεν θέλω θα μπαίνω σε έναν server και ο άλλως να με bannάρι για το έτσι θέλω και τους δικούς του προσωπικούς λόγους και να λέμε έλα μωρέ τόσοι server υπάρχουν, παίξε αλλού. Οι κανόνες πρέπει να είναι συγκεκριμένοι σε έναν server εκτός από τα weapons rules που θα έπρεπε να λειτουργούν μόνο με tool γιατί μόνο έτσι γίνονται δίκαιοι για όλους.

Έγινε επεξεργασία από Th3Beh0ldeR
Link to comment
Share on other sites

Ε ναι αν μας κάνει ban δεν έχουμε και άλλη επιλογή, χαίρω πολύ.

xaxaxaxaxaxxaxaxaxa (πετυχημενο)

να βγεις την αλλη μερα το πρωι παραπονουμενος

Έγινε επεξεργασία από gousias1979
Link to comment
Share on other sites

Μ@λκες με κάνει add ένας φίλος του SpirosKGR... λίγες ώρες αργότερα με έχουνε κάνει add 6 άγνωστοι.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ( ζημιά κάνει αυτό το avatar... νομίζουνε όλοι ότι είμαι γκόμενα και κάνουνε add ή καμάκι στο chat :D )

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδες βγαλτε το KDr ή τουλαχιστον βαλτε μεγαλυτερο οριο!!! Τι θελετε να πα να καθισω μονος μου δηλαδης!!!:help1::help1:
Εκανα μ@λ@κια εγω...μετα ξαναμπηκες και το φχαριστηθηκαμε ομως ε; ε; ε; :hehe:
Link to comment
Share on other sites

Εσεις μπορει...:shout:
Καλα να παθεις για να μαθεις με το παλιο-οπλο που παιζεις...αλλά σου ειπα πως θα στο ξεπληρωσω...Tehran και την αλλη τη βραδυνη την καινουργια θα βαλω ΟΛΗ μερα :spell:
Link to comment
Share on other sites

Εσεις μπορει...:shout:

Kαλα επρεπε να ειχα τραβηξει το γυρω γυρω ολοι με το λυκο να πεθανετε στα γελια! Αυτος μαχαιρι, εγω SPAS ολες τις σφαιρες, μετα να θελω το μαχαιρι να ριχνω μια τσουφια να κανει αλλαγη στο REx να πεταω δυο ακαφτες παλι μαχαιρι 6,7 δευτερολεπτα, στο τελος βεβαια μετα τον ολεθρο παραδωθηκα!:hehe:

Έγινε επεξεργασία από gnta7
Link to comment
Share on other sites

Συμπολεμιστές, μετά το patch για πιστολέτο το 44αρι χρησιμοποιείτε ακόμα, το 45αρι, ή το(ν) Rex;:hehe:

MP443 γενικα ειναι το καλυτερο για μενα.

REX/Magnum οταν εχεις οπλα κοντινων αποστασεων(shotguns /PDW's) και θες πολυ firepower γιατι ξεμεινες απο ammo στο main.

G18/Rafika οταν παιζεις sniper και θες να αποτελειωσεις καποιον/CQ φασεις.

Καπως ετσι το χω σκεφτει εγω, αλλα γουστα ειναι αυτα....

Bασικα καποιος να πει στη DICE να τα "ενωσει" στα stats ανα οπλο και οχι βαση attachments.

Btw εχετε ξεκλειδωσει το Μ9 για τους Ρωσους και το ΜP443 για US?

Δινει και dogtag!

Link to comment
Share on other sites

Μπήκε το τυπάκι, σκότωνε μόνο με headshots, πάω να ελέγξω στατιστικά να δω τι είναι (εγώ δεν έπαιζα, έβλεπα τα events στο procon) και μέχρι να γυρίσω, έχουν γράψει 5-6 άτομα ότι είναι cheater, όπου αυτός βγήκε με τη μία...

Progression - Sinph - Battlelog / Battlefield 3

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.