tavliban Φεβρουάριος 1, 2013 #222 Φεβρουάριος 1, 2013 Groupees: Kiss bundleαυτό το πήρα αλλά μετά από μια μέρα δεν έχει έρθει ακόμα τπτ....χμμμμμ..
inetus3r Φεβρουάριος 1, 2013 #223 Φεβρουάριος 1, 2013 αυτό το πήρα αλλά μετά από μια μέρα δεν έχει έρθει ακόμα τπτ....χμμμμμ..Δεν ξέρω αν σε αφορά το παρακάτω:AnnouncementsClick on the products to find out more information about them, such as a video, system requirements, platform, etc.There is currently a bug with Amazon payment. If you did not receive a bundle after 30 minutes on your profile page. then please contact support via chat or email: support@groupees.com
tavliban Φεβρουάριος 1, 2013 #224 Φεβρουάριος 1, 2013 thanks...τους έστειλα mail χτες, ακόμα να απαντήσουν. ΤΟθέμα είναι ότι το πήρα χωρίς να κάνω Login ή εγγραφή , σαν anonymous user δλδ. και με google wallet
hyperiongr Φεβρουάριος 6, 2013 #226 Φεβρουάριος 6, 2013 από ότι είδα υπάρχει και το The death2spies bundle αν και δεν το βρίσκω πολύ αξιόλογο για 1$ το Cryostasis θα το τιμήσω.
artyom Φεβρουάριος 7, 2013 #227 Φεβρουάριος 7, 2013 από ότι είδα υπάρχει και το The death2spies bundle αν και δεν το βρίσκω πολύ αξιόλογο για 1$ το Cryostasis θα το τιμήσω.Το cryostasis αν σαρεσαν μετρό 2033 και σταλκερ μην το χάσεις σοβιετιλα φουλ με φοβερό σενάριο ήχους σκηνικά γραφικά τα πάντα. Αλλά εάν έχεις amd ίσως να μην καταφέρεις να το παίξεις ικανπποιητικα εγώ με 6870 σε όλα low στις μάχες μετράω τα καρε:-P γενικά είναι amd hater game Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
hyperiongr Φεβρουάριος 7, 2013 #228 Φεβρουάριος 7, 2013 Το cryostasis αν σαρεσαν μετρό 2033 και σταλκερ μην το χάσεις σοβιετιλα φουλ με φοβερό σενάριο ήχους σκηνικά γραφικά τα πάντα. Αλλά εάν έχεις amd ίσως να μην καταφέρεις να το παίξεις ικανπποιητικα εγώ με 6870 σε όλα low στις μάχες μετράω τα καρε:-P γενικά είναι amd hater game Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 xmmmm ναι ε? θα το δοκιμάσω και ότι γίνει... μηδαμινό το ρίσκο άσχετο. πολύ δεν έχει αργήσει το Humble bundle να βγάλει κάτι? από ότι έχω δει δυο βδομάδες μετα το τέλος κάποιου bundle έβγαζε νέο.... δυστυχώς δεν τα παρακολουθoύσα αυτά και έχω χάσει όλα τα bundles
hyperiongr Φεβρουάριος 8, 2013 #230 Φεβρουάριος 8, 2013 (edited) το έβαλα και στις προσφορες αλλα θα το βάλω και εδώ γιατί το λένε bundle αν και δεν εχει minimum price δεν ειναι "pay what you want" bundle.Hitman Super Bundleδηλαδή με 14€ παίρνεις Hitman Codename 47, Hitman 2 Silent Assassin, Hitman Blood Money, Hitman Absolution!!!!αλλά από ότι κατάλαβα είναι ένα key για όλα... Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 8, 2013 από hyperiongr
tragikos Φεβρουάριος 8, 2013 Author #231 Φεβρουάριος 8, 2013 [MENTION=29300]hyperiongr[/MENTION] τι πάει να πει δεν έχει minimum price; Έχει μία σταθερή τιμή και αυτή είναι £11.99, ούτε μπορείς να δώσεις παραπάνω ούτε λιγότερα. Με άλλα λόγια, σίγουρα δεν είναι "pay what you want"
hyperiongr Φεβρουάριος 8, 2013 #232 Φεβρουάριος 8, 2013 εκ παραδρομής τότε ήθελα να πω δεν ειναι "pay what you want" όπως τα πιο πολλά bundles αλλά εχει μια στάνταρ τιμή. γράψε λάθος.
tragikos Φεβρουάριος 11, 2013 Author #233 Φεβρουάριος 11, 2013 Το επόμενο Groupees Bundle φημολογείται ότι θα έχει:http://groupees.com/bmaΓια 1$:Eschalon book 2iBomber Defense PacificLivalinkParty of SinΓια 5$:Men of War: Assault SquadTwo Worlds 2Edna & Harvey: Harvey's New EyesPlanets Under Attack
hyperiongr Φεβρουάριος 11, 2013 #234 Φεβρουάριος 11, 2013 Το επόμενο Groupees Bundle φημολογείται ότι θα έχει:Groupees αυτα λογικα ειναι. αν δεις και το trailer αυτα φαίνονται... !για το Men of War: Assault Squad και Two Worlds 2 θα το πάρω. τα άλλα θα πάνε σε κανα φίλο η στο steamgifts
inetus3r Φεβρουάριος 11, 2013 #235 Φεβρουάριος 11, 2013 τα άλλα θα πάνε σε κανα φίλο η στο steamgifts Αν και το ξέρεις, το forum έχει δικό του group στο SteamGifts
hyperiongr Φεβρουάριος 11, 2013 #236 Φεβρουάριος 11, 2013 νομίζω μπορω μεσα από το forum να κανω private giveaway αν δεν ειμαι στο group. οπότε λογικα θα το κάνω έτσι γιατι λογικο με 10 μνμ που εχω, ουτε εγω θα με εβαζα στο group
tragikos Φεβρουάριος 13, 2013 Author #237 Φεβρουάριος 13, 2013 Νέο indie gala:The Indie Gala Colossus
hyperiongr Φεβρουάριος 14, 2013 #238 Φεβρουάριος 14, 2013 (edited) βγηκε και το Be my anniversaryγια 1$Eschalon Book II iBomber Defense Pacific Livalink Party of Sinγια 5$Men of War: Assault SquadTwo Worlds 2Edna & Harvey: Harvey's New EyesPlanets Under Attack+ 1 gameέχει και μέχρι 6 bonus από ότι βλέπω.Επίσης The Valentines Bundleπροσωπικά δεν μου αρεσει καθόλου...αυτή την στιγμή ειναι 2,95€ και δίνειSerious Sam 3 BFE, Shad'O, Oozi: Earth Adventure, Doc Clock : The Toasted Sandwich of Time, Lunnye Devisty Wake. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 14, 2013 από hyperiongr
tragikos Φεβρουάριος 14, 2013 Author #239 Φεβρουάριος 14, 2013 (edited) edit: με πρόλαβε ο [MENTION=29300]hyperiongr[/MENTION] The Valentines Bundle 2.0 - Indie Royale Serious Sam 3: BFE (Steam) Shad'O (Steam) Oozi: Earth Adventure Doc Clock: The Toasted Sandwich of Time (Steam) Lunnye Devitsy 2013 Wake Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 14, 2013 από tragikos
hyperiongr Φεβρουάριος 14, 2013 #240 Φεβρουάριος 14, 2013 το serious sam δεν μου αρεσει οπότε, το valentines bundle δεν θα το αγορασω...τα αλλα δύο ειναι αρκετα αξιόλογα πάντως.άσχετο το Humble Bundles δεν εχει αργήσει αρκετά να βγάλει bundle? από ότι βλέπω το προηγούμενο τελείωσε στις 2 Γεναρη!!
Recommended Posts