Doc1355 Ιανουάριος 17, 2012 #8181 Ιανουάριος 17, 2012 Εφτιαξα καλύτερα τον φωτισμό και ορίστε και οι νυχτερινές που υποσχέθηκα
ponaei8anasi Ιανουάριος 17, 2012 #8182 Ιανουάριος 17, 2012 ηταν που ηταν κουκλι το κορσαιρακι το αποτελειωσες εσυ.....ειναι απιστευτα ομορφο:inlove:
ison Ιανουάριος 18, 2012 #8183 Ιανουάριος 18, 2012 Στο corel έφτιαξα το σχέδιο στο αυτοκόλλητο..Για να μου βγεί όπως το ήθελα απλά μέτρησα τις διαστάσεις με προσοχή (οχι απο τα χάρτινα) και βγήκε με το πρώτο κομμάτι μάλιστα! Τιμή για 2 ίδια κομμάτια με ίδιο κόψιμο για τον ssd και κουρμπαρισμένο το cover του psu ~45 ευρώ θα σου βγεί για το γαλακτερό.. Τώρα αν θα κάνεις σχέδιο με βινύλιο δεν γνωρίζω ακριβώς πόσο γιατί είναι ανάλογα και το πόσο βινύλιο θα χρειαστείς! Μιλάτε με τον Δημήτρη για στάνταρ τιμές Επικοινωνία: Smartpixel - Oρφανός Δημήτρης Διεύθυνση: Ερμού 36, Μαρκόπουλο Μεσογείων, 19003 Tηλ: 213 0623390 Email: info@smartpixel.gr Ορίστε και τα covers πως ακριβώς έχουν κοπεί..και σε λίγο θα ανεβάσω και νυχτερινές λήψεις Ωραιος ευχαριστω... Ερωτηση παλι ...αν καταλαβα καλα το αυτοκολλητο βινυλιο το σχεδιασες εσυ και το "προσαρμοσε" πανω στο Plexi το μαγαζι? Δλδ με αλλα λογια αν δωσω διαστασεις και ενα απλο σχεδιο μου το ετοιμαζει κομπλε? Επισης (αν γνωριζεις) θελω να βαλω το logo της asus (Rebublic of Gamers) ....επειδη εχει 3 χρωματα ουσιαστικα (μαυρο/ασπρο/κοκκινο) φανταζομαι οτι βγαινει ετσι?
Doc1355 Ιανουάριος 18, 2012 #8184 Ιανουάριος 18, 2012 Ωραιος ευχαριστω...Ερωτηση παλι ...αν καταλαβα καλα το αυτοκολλητο βινυλιο το σχεδιασες εσυ και το "προσαρμοσε" πανω στο Plexi το μαγαζι? Δλδ με αλλα λογια αν δωσω διαστασεις και ενα απλο σχεδιο μου το ετοιμαζει κομπλε? Επισης (αν γνωριζεις) θελω να βαλω το logo της asus (Rebublic of Gamers) ....επειδη εχει 3 χρωματα ουσιαστικα (μαυρο/ασπρο/κοκκινο) φανταζομαι οτι βγαινει ετσι? To αυτοκόλλητο το σχεδίασα εγώ,του είπα ότι θέλω να είναι σε μαύρο ματ βινύλιο και πανω σε αυτό με το μηχάνημα κοπής σχεδιάστηκε αυτό που είχα κάνει εγώ το οποίο και αφαιρέθηκε απο το υπόλοιπο κομμάτι του βινυλίο ώστε να φαίνεται λευκό (λόγο του γαλακτερού plexi) και να έχει αυτόν τον φωτισμό..μετά απλά κολλήθηκε πάνω στο plexi το υπόλοιπο! Για πολύχρωμα αυτοκόλλητα και τέτοια χρειάζεται εκτύπωση και όχι απλά κόψιμο του σχεδίου πάνω σε βινύλιο όπως έκανα εγώ, για τα οποία δεν γνωρίζω κάποια ενδεικτική τιμή να σου πω..Μίλα με τον Δημήτρη ή στείλε ενα mail μαζί με το rog για να καταλάβει τι θές και να σου πεί εκείνος τι και πώς
gnu Ιανουάριος 18, 2012 #8185 Ιανουάριος 18, 2012 [MENTION=21174]Doc1355[/MENTION] Βλεπει ο γιος μου τις φωτος σου,και θελει να το κανει ιδιο!!!!
Doc1355 Ιανουάριος 18, 2012 #8186 Ιανουάριος 18, 2012 @Doc1355 Βλεπει ο γιος μου τις φωτος σου,και θελει να το κανει ιδιο!!!! Go fot it
fontanero Ιανουάριος 28, 2012 #8187 Ιανουάριος 28, 2012 Πριν απο λιγο σχεδον τελειωσα το δικο μου -μετα απο πολυ ψαξιμο και βοηθεια,γιατι ειναι και η 1η φορα που κανω κατι τετοιο-...αλλα μετα απο αυτα που ειδα εδω μεσα... ''απογοητευτηκα'':tomato:...anyway.. με την ευκαιρια,ευχαριστω πολυ οσους βοηθησαν
evolution Ιανουάριος 28, 2012 #8188 Ιανουάριος 28, 2012 Πριν απο λιγο σχεδον τελειωσα το δικο μου -μετα απο πολυ ψαξιμο και βοηθεια,γιατι ειναι και η 1η φορα που κανω κατι τετοιο-...αλλα μετα απο αυτα που ειδα εδω μεσα... ''απογοητευτηκα'':tomato:...anyway.. με την ευκαιρια,ευχαριστω πολυ οσους βοηθησαν Πολυ ωραιο οι ενστασεις μου τωρα καλυτερα η σπιραλ σε ολους το σωληνες η καθολου (εγω πλεον παω στη λυση του καθολου ) , Τα ραμ block δεν θεωρω οτι χρησημεουν ιδιετερα και στη περιπτωση σου με χαλασε λιγο οτι δεν ειναι κατι σε μαυρο (αυτο το χρωμα του χαλκου χαλαει λιγο την εικονα του κουτιου πιστευω και τελος πιστεω ενα πιο λεπτο Uchannel θα εδιχνε πιο ωραια
fontanero Ιανουάριος 28, 2012 #8189 Ιανουάριος 28, 2012 Πολυ ωραιο οι ενστασεις μου τωρα καλυτερα η σπιραλ σε ολους το σωληνες η καθολου (εγω πλεον παω στη λυση του καθολου ) , Τα ραμ block δεν θεωρω οτι χρησημεουν ιδιετερα και στη περιπτωση σου με χαλασε λιγο οτι δεν ειναι κατι σε μαυρο (αυτο το χρωμα του χαλκου χαλαει λιγο την εικονα του κουτιου πιστευω και τελος πιστεω ενα πιο λεπτο Uchannel θα εδιχνε πιο ωραιαΔεν το εχω τελειωσει ακομα,περιμενω ενα wb για την 2η καρτα,τα σπιραλ που λειπουν+ σωληνες γιατι αυτοι ειναι τσιμα-τσιμα.Τωρα για το ram wb συμφωνω 100% αλλα ετυχε να πεσει αυτο στα χερια μου και ειπα να μην παει χαμενο..ισως με ενα προσεκτικο βαψιμο;; ή οχι...Τι ειναι το Uchannel;;
evolution Ιανουάριος 28, 2012 #8190 Ιανουάριος 28, 2012 Δεν το εχω τελειωσει ακομα,περιμενω ενα wb για την 2η καρτα,τα σπιραλ που λειπουν+ σωληνες γιατι αυτοι ειναι τσιμα-τσιμα.Τωρα για το ram wb συμφωνω 100% αλλα ετυχε να πεσει αυτο στα χερια μου και ειπα να μην παει χαμενο..ισως με ενα προσεκτικο βαψιμο;; ή οχι...Τι ειναι το Uchannel;;Για το Ram block ισως σε μαυρο εδενε καλυτερα δοκιμασε χωρις σπιραλ δειχνει αρκετα πιο ωραιο και συμαζεμενο Το UChannel ειναι το "λαστιχο" που εχει περιμετρικα το παραθυρο
fontanero Ιανουάριος 28, 2012 #8191 Ιανουάριος 28, 2012 (edited) Aααα...το'πιασα..εγω το πηρα σαν ''προφιλ παραθυρου'' απο αξεσουαρ αυτοκινητων,για να καταλαβεις δεν ηξερα καν πως να το ζητησω...Χωρις σπιραλ λες ε;;Σκεφτομαι το βαλε-βγαλε και τρομαζω,οποτε θα περιμενω να ερθουν και τ'αλλα και θα δοκιμασω μια και καλη,αφου ετσι κι αλλιως θα τα βγαλω...thanx!! Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 28, 2012 από fontanero
evolution Ιανουάριος 28, 2012 #8192 Ιανουάριος 28, 2012 Aααα...το'πιασα..εγω το πηρα σαν ''προφιλ παραθυρου'' απο αξεσουαρ αυτοκινητων,για να καταλαβεις δεν ηξερα καν πως να το ζητησω...Χωρις σπιραλ λες ε;;Σκεφτομαι το βαλε-βγαλε και τρομαζω,οποτε θα περιμενω να ερθουν και τ'αλλα και θα δοκιμασω μια και καλη,αφου ετσι κι αλλιως θα τα βγαλω...thanx!!Εννοειτε οταν παρεις και το 2ο block κανε δοκιμες χωρις να το γεμισεις ωστε να μπορεις να κανεις οτι θες Περιμενω 5μ αρκετα ψιλο u channel οταν ερθει κανονιζουμε να κανουμε μια δοκιμη με το ψιλο να δουμε πως φενετε και αν σου αρεσει το κρατας
fontanero Ιανουάριος 28, 2012 #8193 Ιανουάριος 28, 2012 Εννοειτε οταν παρεις και το 2ο block κανε δοκιμες χωρις να το γεμισεις ωστε να μπορεις να κανεις οτι θες Περιμενω 5μ αρκετα ψιλο u channel οταν ερθει κανονιζουμε να κανουμε μια δοκιμη με το ψιλο να δουμε πως φενετε και αν σου αρεσει το κραταςΜολις εχω νεα θα ενημερωσω..ευχαριστω παρα πολυ για την προταση αλλα αν ειναι να το κρατησω ή θα το αγορασω ή θα κερασω καφε ή κανα λιτρο πετρελαιο...κατι τελος παντων!!!
evolution Ιανουάριος 28, 2012 #8194 Ιανουάριος 28, 2012 Μολις εχω νεα θα ενημερωσω..ευχαριστω παρα πολυ για την προταση αλλα αν ειναι να το κρατησω ή θα το αγορασω ή θα κερασω καφε ή κανα λιτρο πετρελαιο...κατι τελος παντων!!! Ελεος ενας καφες θα ειναι αρκετος
johnymag Ιανουάριος 30, 2012 #8195 Ιανουάριος 30, 2012 update στο pc με αλλαγη μητρικης και επεξεργαστη
Lazy Dog Ιανουάριος 30, 2012 #8197 Ιανουάριος 30, 2012 Την κάρτα γραφικών γιατί την έχεις τόσο χαμηλά?Υποθέτω για να δροσιζεται απο τον 120ρη ανεμιστηρα που εχει μπροστα....
johnymag Ιανουάριος 30, 2012 #8198 Ιανουάριος 30, 2012 ακριβως για τον λογο που ειπε ο lazy dog.πανω πανω δεν την επιανε ολη ο μπλε 120αρης και το 2ο σλοτ ειναι x8 οποτε επρεπε να μπει εκει
Κωστάκης Ιανουάριος 30, 2012 #8199 Ιανουάριος 30, 2012 (edited) Δυστυχώς με τα νερά έφαγα λίγο fail αλλα διορθώνεται.. :dance3: Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 30, 2012 από Κωστάκης
Nephiλiμ Ιανουάριος 30, 2012 #8200 Ιανουάριος 30, 2012 Ωραιο Κωτσο. Σου εχω πει ηδη την "παρατηρηση" μου. Edit:μου ρθε αλλη μια τωρα.Βαψε τα fins των ram λευκα. Καλα ρε γαλα εχεις βαλει μεσα? Ή....?
Recommended Posts