haris1984 Αύγουστος 17, 2005 #1446 Αύγουστος 17, 2005 ωραιο...φωτιζουν ομως ολα εκτος απο τη μητρικη...να σου πω ομως...απορια...αν δεν κανω λαθος εχεις αλλαξει το chipset fan με ενα της ΤΙΤΑΝ...απο θερμοκρασιες πως πας?επισης σε ποσες στροφες δουλευει φουλ και με τι φασαρια?και στις ποσες στροφες ειναι αθορυβο εντελως?
BeetleJuice Αύγουστος 17, 2005 #1447 Αύγουστος 17, 2005 τι ανεμιστηρας τερας ειναι αυτος ρε φιλε? πολυ καλος γενικα πολυ ωραια δουλεια αν και οι φωτισμοι και τα χρωματα δεν μου αρεσουν προσωπικα μπραβο σου παντως , ωραια δουλεια :T:
DarkSaga Αύγουστος 17, 2005 #1448 Αύγουστος 17, 2005 μια λάμπα uv κάτψ απο το διαχωριστικό τη θέλει αλλα ψάξε να την κρύψεις κάπως και εγώ αυτο ψάχνω....ωραία να παίρνουν όλα φως αλλα δε λέει η άμεση έκθεση χτυπάει κάπως στο μάτιμε το καπάκι η κάτω τζάμι δουλεύει!
Spyrious Αύγουστος 17, 2005 #1449 Αύγουστος 17, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 ωραιο...φωτιζουν ομως ολα εκτος απο τη μητρικη... να σου πω ομως...απορια...αν δεν κανω λαθος εχεις αλλαξει το chipset fan με ενα της ΤΙΤΑΝ...απο θερμοκρασιες πως πας? επισης σε ποσες στροφες δουλευει φουλ και με τι φασαρια? και στις ποσες στροφες ειναι αθορυβο εντελως? 44 βαθμούς έχω δει να φτάνει σε full load στις 4500 με 4700 στροφές αλλά δεν ακούγεται γιατί τον υπερκαλύπτουν οι άλλοι ανεμηστήρες. Αρχική απάντηση από BeetleJuice τι ανεμιστηρας τερας ειναι αυτος ρε φιλε? πολυ καλος γενικα πολυ ωραια δουλεια αν και οι φωτισμοι και τα χρωματα δεν μου αρεσουν προσωπικα μπραβο σου παντως , ωραια δουλεια :T: Είναι ο titan αλουμινίου.Σε συνδιασμό με την xp 120 κάνει πολύ καλή δουλεια. Αρχική απάντηση από DarkSaga μια λάμπα uv κάτψ απο το διαχωριστικό τη θέλει αλλα ψάξε να την κρύψεις κάπως και εγώ αυτο ψάχνω.... ωραία να παίρνουν όλα φως αλλα δε λέει η άμεση έκθεση χτυπάει κάπως στο μάτι με το καπάκι η κάτω τζάμι δουλεύει! Το κουτί το έχω πάνω στο γραφείο και πάντα με κλειστό καπάκι οπότε πρέπει να είσαι όρθιος και να πας κοντά για να δείς την λάμπα. Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια.
DarkSaga Αύγουστος 17, 2005 #1450 Αύγουστος 17, 2005 στην κόκκινη γραμμή λέω κάτω απο τη λαμαρίνα που χωρίζει τα 2 μέρη θές άλλη μια τα ddr-slot Που είναι το πιο ωραίο δεν φαίνεται τώρα!
Spyrious Αύγουστος 17, 2005 #1451 Αύγουστος 17, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga στην κόκκινη γραμμή λέωκάτω απο τη λαμαρίνα που χωρίζει τα 2 μέρη θές άλλη μιατα ddr-slot Που είναι το πιο ωραίο δεν φαίνεται τώρα! Kατάλαβα.’ρα θα πάρω άλλη μια.
nekro8afths Αύγουστος 17, 2005 #1452 Αύγουστος 17, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [16-08-2005 12:09] λες εεεεεεεεεεε??? μαλλον φτενε οι ωρες που μπενουμε μεσα σαν τους νεκροθαφτες ενα πραμα 24/24 λολολολολ υπονοας κατι με αυτο κ για εμενα?? ?? ?? ?? μαλλον αλλος εχει το ονομα κ αλλος την χαρη :p :p
BeetleJuice Αύγουστος 18, 2005 #1453 Αύγουστος 18, 2005 εγω ποσταρω παντα χαραματα με καθαρο μυαλο ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Qlim4X Αύγουστος 18, 2005 #1454 Αύγουστος 18, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice εγω ποσταρω παντα χαραματα με καθαρο μυαλο ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μα παντα λες και εισαι σεκιουριτας...... Αρχική απάντηση από nekro8afths υπονοας κατι με αυτο κ για εμενα?? ?? ?? ?? μαλλον αλλος εχει το ονομα κ αλλος την χαρη :p :p λολολολ Αρχική απάντηση από DarkSaga στην κόκκινη γραμμή λέω κάτω απο τη λαμαρίνα που χωρίζει τα 2 μέρη θές άλλη μια τα ddr-slot Που είναι το πιο ωραίο δεν φαίνεται τώρα! θα μπορουσε να κανει το εξεις οπως εγω για να κριφτι η λαμπα να μπει πισω απο αυτο το λαμακι και απ οτι θυμαμε θιλακονει τελια γιατι κανει ενα Π και την βαζεις μεσα......
unseen Αύγουστος 24, 2005 #1455 Αύγουστος 24, 2005 Εργασια και χαρα μεχρι αργα.... Μολις τελειωσα ενα κουτι "βιτρινας" για εναν πελατη που θελει να το βαλει στην φατσα του μαγαζιου. Εφτιαξα κατι σχετικα απλο αλλα φανταχτερο για να τραβαει την νεολαια... Πλεξυ κουτι Νικελ Τροφοδοτικο Ανεμηστηρες μπλε και uv Uv λαμπα Υδροψυξη (τανκ - eheim 600lt - 80αρι ψυγειο - crusander block - uv μπλε υγρο)
def Αύγουστος 24, 2005 #1460 Αύγουστος 24, 2005 Αρχική απάντηση από unseen και uv λαρυγγας... :worship: :worship: :worship:
Recommended Posts