Jump to content



Δείξτε το κουτί σας...


kbilly13

Recommended Posts

@Qatara καλως ήρθες και συγνώμη που απαντώ αργά στο άρθρο,μου έβαλες ιδέες για το βάψιμο του εσωτερικού κουτιού ;)

Εγώ τώρα είμαι σε φάση να βάλω κάποιο desktop κουτί και το ψυγειο εξωτερικά με κάποια plexiglass κατασκευή.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αερογράφο ( για μοντελισμό ) για την βαφή του εσωτερικού απλά νομίζω οτι θέλει το αλουμίνιο προεργασία για να κάτσει η μπογιά πάνω του.:...:

Link to comment
Share on other sites

ΤΤ Armor...το ίδιο σύστημα και στο Kandalf...

Ειδικά αν βάλεις ένα μεγάλο σε μήκος PSU (στην περίπτωσή μας το Enermax 660W EPS12V) βρίσκει στον πάνω 9άρη φαν...απαράδεκτο...

Link to comment
Share on other sites

η αλήθεια ειναι ότι όταν το είδα αρχικά ενθουσιάστηκα με την θέση του psu αλλα στην πράξη .......!ειναι και λιγο δυσκολο να το βαλεις μέχρι να βρεις το κουμπί του!

αυτό με τον ανεμιστήρα όντος......ειναι έτσι!τα καλώδια εμένα φεύγουν απο την πάνω μεριά και εμποδίζουν τον 9ιαρη!!

το κατω μερος ομως ειναι μια χαρά!μπορεσα και βόλεψα ψυγείο διπλό(alphacool nexxos pro II)

χωρίς καμια μόντα!

post-1960-1416072898,7186_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αυτό ακριβώς...στην περίπτωση του κολλητού ανοίξαμε νέες τρύπες και βάλαμε ενα πηχάκι για να βιδώνει ανάποδα έτσι ώστε τα καλώδια να βγαίνουν από κάτω...αλλά μετά το 1 από τα 2 "ποδαράκια" που έχει το EPS12V στην άκρη έβρισκε στο φαν (του οποίου φαν για να βγεί η βάση πρέπει να βγούν οι θύρες στην κορυφή του κουτιού, άλλο bonus level αυτό) οπότε αναγκαστικά το στραβώσαμε...έλεος ρε γμτ, 250ευρώ κουτί (τόσο το πήρε από UK όταν προτοκυκλοφόρησε) και να τραβάς αυτό το Γολγοθά για να βάλεις ένα τροφοδοτικό!

On topic, το ψυγείο προφανώς το έβαλες όρθιο μπροστά. Ωραίο το Armoraki σου, αν περάσεις κι άλλα καλώδια από πίσω θα γίνει και πιό συμμαζεμένο (αλλά θα πρέπει να ανοίξεις κι άλλες τρύπες (ΓΚΡΡΡ)). Κλασικά η cold cathode στην πλαινή μπάρα, χωράει και το μετασχηματιστή (?) της εκει κι άλλα πολλά!

Link to comment
Share on other sites

δεν μπαίνω στον κόπο να βάλω καλώδια πιο συμαζεμένα επειδή κάνω συχνα αλλαγές......οπότε κάτι να αλλάξεις αντε πάλι βγάζε καλώδια!!!!

:cry:

είναι ωραίο να μην φαίνεται τίποτα αλλά μπελαλίδικο!!

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από inertiacreep

έλεος ρε γμτ, 250ευρώ κουτί (τόσο το πήρε από UK όταν προτοκυκλοφόρησε) και να τραβάς αυτό το Γολγοθά για να βάλεις ένα τροφοδοτικό!

Εμένα με είχε βολέψει πολύ και με το Enermax 600 δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Μάλιστα είχα περάσει όλα τα καλώδια πίσω από την πλάτη και τα έβαζα στους δίσκους/cd από το πλάι, χωρίς να επηρεάζει ιδιαίτερα τη ροή αέρα. Χοντρικά φαίνεται κι εδώ: http://img271.imageshack.us/my.php?image=dscn12145qv.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από tolis86 [Χθες, στις 16:25]

συμαζεψε λιγο τα καλωδια και ΠΕΤΑ ΤΟ Q-TEK!!!!!!!!!

Τα καλώδια δυστυχώς δεν συμαζευονται γιατί το κουτί είναι μικρό.Όσο για το τροφοδοτικό για την ώρα την κάνει τη δουλεία του.....αν αποφάσιζα να το αλλάξω τί προτεινετε?

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από dohc16

Wizard, τι λέει η Silent Tower που έχεις στο κουτί; Αυτή ψύχει τον 6600;

Ο 6600 δεν πρόλαβε να νοιώσει χαρά στα pins του :p:P Μπήκε με νερό από την 1η μέρα.

Η ST είναι πολύ καλή, αλλά θέλει και τοποθέτηση με τέτοιο τρόπο ώστε να φεύγει η ζέστη πίσω όπως φαίνεται και στην εικόνα. Αυτό φυσικά ισχύει γιά όλες τις ψήκτρες τύπου tower.

Φωτό από 6600 και MozartTX σύντομα... :)

Link to comment
Share on other sites

φιλε και εμενα το κουτι μου μικρο ειναι μιδι ταουερ δλδ αλλα ειναι σε πολυ πολυ καλητεργ κατασταση απο εσενα...και ειοναι και κλιστο και δε φρνται αλλα η ροητου αερα που αυτη ειναι που μετραει περησοτερο ειναι πολυ καλητεργ...πιστεψε με παντα μπορεις και λιγο καλητερα..εκμεταλευσου τον κενο χωρο μεταξυ ττοτ μομπο τρεη και του δεξιου καπακιου και τον χωρο δεξια απο τους σκληρους και τα δριβες, διπλωσε λιγο τις ταινιες και χρησιμοπιησε τα καλωδια τροφοδοσιας πιο σοφα και το αποτελεσμα θα ειναι πολυ πιο ομορφο..

Link to comment
Share on other sites

να σου πω εγω την ειχα βαλει καποτε αναποδα και ειχε μια διαφορα + 2-3 βαθμους αλλα διαφορα στο OC δεν ειδα. παντως θυμαμαι το SB ητανε "κρυο" αναποδα ενω τωρα που την εχω κανονικα τη μητρικη ειναι ζεστο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.