Jump to content



Δείξτε το κουτί σας...


kbilly13

Recommended Posts

δε μαρεσει καθολου που κρεμασες τον 120αρη στο μολεξ της τροφοδοσιας της καρτας.

α! και πολλοι ανεμιστηρες δε συνεπαγονται καλυτερη ψυξη ;)

Οντος αλλα ηταν ο μονος τροπος να κρυωσει λιγο καλλητερα η καρτα γραφικων

Link to comment
Share on other sites

Mε την εισοδο των δυο 4850 , επρεπε να κανω μερικες αλλαγες στο κουτακι μου! Σας παρουσιαζω το κουτακι μου λοιπον οπου απο ΑΤΧ εγινε ΒΤΧ!!!

Επισης εβαλα και στις δυο καρτες νερο! ΚΟΛΑΣΗ!

1.http://img151.imageshack.us/img151/3536/p1010050ti2.jpg

2.http://img151.imageshack.us/img151/2743/p1010051ul0.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nαι ρε μια χαρα αντεχει, μην ακους ********! CPU 3.85 GHZ (1.35) + 2 X4850 .

Oι καρτες γραφικων ειναι το πολυ σε load 45 βαθμους και ο επεξεργαστης 60! Και φαντασου οτι εχω στο δωματιο 30 βαθμους!

Link to comment
Share on other sites

Βλεπω πως εχει πολλους μερακληδες εδω. Μπραβο παιδια.

Ποιος καλος ανθρωπος θα με βοηθησει να τακτοποιησω τα καλωδια σε μενα που γινεται πανικος? το κουτι ειναι Stacker Stc - T01s, εχει 8 δισκους, 2 DVD, 8800 gts, SB Fatality & Front Panel, 2 Fun Controllers, Το ατιμο τροφοδοτικο Enermax Galaxy 850 Watt που δεν αποσπουνται ολα τα καλωδια, Sata PCI Controller. Απο ψυξη εχω, 1 8αρη επανω, 2 8αρηδες πανω πισω, 1 12αρη πισω απο τον επεξεργαστη, 1 ζαλμαν 9700, τον καθωδικο σωληνα για να ψυχει τις μνημες, 1 25αρη στο αριστερο πανελ του κουτιου(πατενα ειναι), και 2 8αρηδες εμπρος μαζι με τα νεα κιτ της Coolermaster (http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&product=1056751 αυτο πρεπει να ειναι, δεν ξερω αν το δειχνει η φωτο).

Θα ανεβαζα φωτο του κουτιου αλλα ακομα δεν εχω ψηφιακη :weep:

Link to comment
Share on other sites

Εγώ με 2 χ 4870 που το ετοιμάζω στο Cosmos S εχω τριπλό στην οροφή και μετα τον επεξεργαστη οπως το σκέφτομαι επιβάλεται ενα μόνο πρίν πάμε στις κάρτες....

Εχεις χοντρο ειναι το λεπτο ! Αν εχεις το χοντρο 3πλο! Δεν χρειαζεται, πεταμενα λεφτα θα δωσεις! Θα πεταξεις 40-50 ευρω για ψυγειο και ανεμιστηρα για να δω 1 με 2 βαθμους διαφορα στο κυκλωμα! Το διπλο χοντρο δικο μου αντεχει μια χαρουλα, και τριτη καρτα μην σου πω θα μπορουσα να βαλω! Καλα δεν μιλαμε για τον χειμωνα που θα εχω Πολικες θερμοκρασιες!

Εγω σου λεω τι ισχυει στην πραξη ! Τωρα το τι θα κανεις εσυ ειναι καθαρα δικο σου θεμα!

Link to comment
Share on other sites

οπα εισαι μακρια απο τον βορειο πολο :)

αν θες μολις βαλω τις 4870 μου επειδη πανω κατω εχουμε ιδιο συστημα να τις συγκρινουμε τις θερμοκρασιες μας.

γιατι 60 βαθμους στον επεξεργαστη εγω δεν τα δεχομαι.ενω εχω δωσει λεφτα για νερο.και αυτο που λεει ο γιαννης ειναι σωστο επιβαλεται ενα ψυγειο+ ειδικα σε μενα που εχω και την μητρικη πανω.

Link to comment
Share on other sites

Τωρα ειμαι idl σε 43-44 βαθμους! Οrthos με 3d mark αντε να πανε οι καρτες 45 και η cpu μου 60 σου λεω τωρα που και πολλα λεω!

Παντως στο δικο μου κυκλωμα δεν θα εβλεπα πανω απο 1 με 2 βαθμους κατω εαν εβαζα και ενα ακομη μονο ψυγειο! Βεβαια απο κυνηγας και τον βαθμο τοτε ναι θες και ενα ακομη!

Link to comment
Share on other sites

FAFOULI εβαλα orthos 9 priority για 10 λεπτα , προσεξε o cpu πηγε σε 55 βαθμους , η μια καρτα απο 35->37 και η αλλη απο 38->40! Μονο με orthos! Οταν παιζω παιχνιδια παει 43-45 οι καρτες γραφικων και παλι 55 ο πυρηνας! Και πριν χωρις τις καρτες γραφικων παλι απο 50+ ειχα θερμοκρασια full load ,ΑΡΑ θελω να καταληξω και να καταρριψω τον μυθο με τα 70 ψυγεια ! Μια χαρα δουλευει και το κυκλωμα με ενα καλο ψυγειο σαν το δικο μου! Αυτα στην πραξη στην θεωρια πολλα μπορουν να υποθουν!

Link to comment
Share on other sites

και εγω φιλε μου προσεξε πως παει το κυκλωμα που το εχεις δει ποσες φορες στις νεες φωτο.....32 cpu παει 36 η μητρικη και μετα 39 η καρτα μου αφου περασει απο το μονο ψυγειο.....αν δεν ειχα το μονο δεν θα ειχα 45 χαλαρα στην καρτα?

Link to comment
Share on other sites

Μην συγκρινετε διαφορετικους επεξεργαστες κτλ, δεν εχει νοημα. Και εγω ακουσει για quad σε full load που χτυπαγαν max 60αρια με aircooling, εγω δεν ειδα ποτε τετοιες temps σε μενα και με w/c. Αν θελετε να συγκρινετε 2 συστηματα ψυξης τοτε μονο στο ιδιο συστημα.

P.S. ειμαστε offtopic

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.