GeorgeVasil Ιούνιος 12, 2014 #2021 Ιούνιος 12, 2014 2 ερωτησεις σχετικα με Android Apps μιας κ ειμαι νεουδι ακομα.1) Εστω οτι βρισκω ενα προγραμμα στο playstore σε "προσφορα free" για λιγες μερες,απαξ κ το εγκαταστησω και αργοτερα το βγαλλω, το εχω παντα αυθεντικο στο Gmail acc?2)Καποιο app που να κανει τις υπαρχουσες εικονες pdf μονοκομματο εχει κανενας να προτεινει?
Larry Ιούνιος 12, 2014 #2022 Ιούνιος 12, 2014 η εφαρμογή που αγόρασα δεν εμφανίζεται καν στο play store. μόνο η καινούρια έκδοση, που πρέπει να την ξαναπληρώσω. Για να είμαι ακριβής, της mobiata το flighttrack είχα αγοράσει. Τώρα μου εμφανίζει μόνο το flighttrack5 και μου ζητάει να ξαναπληρώσω.Το είχα αγοράσει και εγώ, αλλά παρόλο που δεν φαίνεται με αναζήτηση ή στις εφαρμογές του dev, εμφανίζεται όμως στο my apps > all .Μόλις το δοκίμασα και κάνει download και install κανονικά.Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
deninho Ιούνιος 12, 2014 #2023 Ιούνιος 12, 2014 Έχεις δίκιο, το βρήκα κι εγώ. Αλλά επιμένω, δεν είναι λογική αυτή.
acct Ιούνιος 12, 2014 #2024 Ιούνιος 12, 2014 η εφαρμογή που αγόρασα δεν εμφανίζεται καν στο play store. μόνο η καινούρια έκδοση, που πρέπει να την ξαναπληρώσω. Για να είμαι ακριβής, της mobiata το flighttrack είχα αγοράσει. Τώρα μου εμφανίζει μόνο το flighttrack5 και μου ζητάει να ξαναπληρώσω.Δεν τους στέλνεις κανένα μηνυματάκι, αν δε βαριέσαι; Μπορεί να βγάλεις τίποτα...
panosvlass Ιούνιος 13, 2014 #2025 Ιούνιος 13, 2014 2 ερωτησεις σχετικα με Android Apps μιας κ ειμαι νεουδι ακομα.1) Εστω οτι βρισκω ενα προγραμμα στο playstore σε "προσφορα free" για λιγες μερες,απαξ κ το εγκαταστησω και αργοτερα το βγαλλω, το εχω παντα αυθεντικο στο Gmail acc?2)Καποιο app που να κανει τις υπαρχουσες εικονες pdf μονοκομματο εχει κανενας να προτεινει?1) Ανάλογα αν ειναι free of use για μερικες μερες ή free κανονικά, το αναφέρουν στην περιγραφή πάντως. πχ οι daily free εφαρμογες απο το amazon store οταν τις "αγοράζεις" μετα όποτε και να τις εγκαταστήσεις είναι free.2) Δοκίμασε το CamScanner. Είναι απο τα κορυφαία.
racer Ιούνιος 13, 2014 #2026 Ιούνιος 13, 2014 Ψιλοάσχετο αλλά η Google έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με το World Cup στο Google Now.
l2phile Ιούλιος 3, 2014 #2027 Ιούλιος 3, 2014 Δεν είναι ακριβώς apps, αλλά οκ...αφού ο άστρο δεν έχει πρόβλημα[ame=http://www.youtube.com/watch?v=y9ue7TNpxS0]Top 5 Best Android L Features! - YouTube[/ame]
TifoziF1 Ιούλιος 4, 2014 #2028 Ιούλιος 4, 2014 Όσοι έχετε Cyta τηλεφωνία δοκιμάστε αυτό Cyta 4U - Google Play Store Δωρεάν για 2 μήνες, μετά κάθε μήνας 3 ευρώ εξτρα στον λογαριασμό της cyta. 2 μέρες τώρα το δουλεύω στο note2 (με wifi) και είναι τζάμι. Επιτέλους μπορώ να πάρω τηλέφωνο :hehe: εδώ περισσότερα : http://cyta.gr/el/PressCenterSection/pressReleases
l2phile Ιούλιος 23, 2014 #2029 Ιούλιος 23, 2014 Click εδώ όποιος φλέγεται να δει το νέο Play Store με Material Design, πριν του γίνει αυτόματη αναβάθμιση
ARMAGEDDON Ιούλιος 23, 2014 #2030 Ιούλιος 23, 2014 Υπάρχει αππ που να κάνει την δουλειά που κάνει το downthemall
sadako Ιούλιος 24, 2014 #2031 Ιούλιος 24, 2014 Δεν ξέρω αν έπρεπε να το βάλω εδώ ή στο "Android Applications", όπως και να'χει...Όποιος ενδιαφέρεται, ας ρίξει μια ματιά σε ένα παιχνιδάκι που έφτιαξα σε Unityhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.zennogames.drunkted3dΕίναι παιχνίδι ισορροπίας με χειρισμό μέσω του tilt της συσκευής, με αρκετά μπόνους αντικείμενα για σταδιακή αύξηση της δυσκολίας..Εδώ η σελίδα του παιχνιδιού στο Facebookhttps://www.facebook.com/drunkted3d?fref=tsΔεκτά οποιαδήποτε σχόλια και αναφορές σε bugs ή προτάσεις για προσθήκες σε επόμενα updates... Έρχεται σύντομα και η έκδοση για iOS (περιμένουμε έγκριση από το Apple Store)...
deninho Ιούλιος 25, 2014 #2032 Ιούλιος 25, 2014 SwiftKey and Google Keyboard: Ever Heard of User Privacy?
NooDle Ιούλιος 28, 2014 #2033 Ιούλιος 28, 2014 ποιο καλο παιδι θα μου θυμησει το app που οταν σε παιρνει τηλ δεν δειχνει τπτ και οταν πατας τον κωδικο σου βγάζει ολες τις ειδοποιησεις?
sobi Ιούλιος 29, 2014 #2035 Ιούλιος 29, 2014 ποιο καλο παιδι θα μου θυμησει το app που οταν σε παιρνει τηλ δεν δειχνει τπτ και οταν πατας τον κωδικο σου βγάζει ολες τις ειδοποιησεις?Το hide it pro μάλλον εννοείς.?
GoMaR Ιούλιος 31, 2014 #2036 Ιούλιος 31, 2014 ποδηλατες , ορειβατες , πεζοποροι καποιο προγραμμα το οποιο να σχεδιαζω διαδρομη μεσω ridewithgps(δε κολλαω στο προγραμμα) , να την περασω σε καποιο προγραμμα στο android και να μου δειχνει την διαδρομη.Οχι να με καθοδηγει και να μου λεει οπως η δεσποινα απο το sygic "στριψε εδω" αλλα να εχει χαραγμενη την διαδρομη και απλα να δειχνει το gps location , ωστε να μη χανομαι στα βουνα που θα παρω το καλοκαιρι
Dolly Ιούλιος 31, 2014 #2037 Ιούλιος 31, 2014 Εγώ πληρώνω κάποιον να του το χακάρει να χαθεί να ηρεμήσουμε.
GoMaR Ιούλιος 31, 2014 #2038 Ιούλιος 31, 2014 εγω πληρωνω αν μου βρει καποιος προγραμμα για να την σπασω στον πεταχτουλη απο πανω
TifoziF1 Ιούλιος 31, 2014 #2040 Ιούλιος 31, 2014 Αυτό ειδικά [ame=http://www.amazon.com/gp/product/B00900NAFI/ref=mas_ya_dp]Amazon.com: Oxford Advanced Learner's Dictionary, 8th edition: Appstore for Android[/ame] !!!!
Recommended Posts