filthy_dwarf Ιανουάριος 31, 2011 #23 Ιανουάριος 31, 2011 sweet mother of Christ ! θα προσπαθήσω να βάλω το Morrowind 2011 μέχρι να βγει αυτό. Έχω να το παίξω πολλά χρόνια.
filthy_dwarf Φεβρουάριος 5, 2011 #25 Φεβρουάριος 5, 2011 πακέτο απο mods που κάνουν το Morrowind με καλύτερα γραφικά.Let me google that for you 1
ShadowRunner Φεβρουάριος 5, 2011 #26 Φεβρουάριος 5, 2011 Το βρήκα το link και πρίν ποστάρω αλλά δεν κατάλαβα ότι είναι το mod.Το Morrowind πλάκα πλάκα δεν το έπαιξα ποτέ, λόγω ότι το έβλεπα χάλια σε γραφικά και έτσι άρχισα το Oblivion. Είναι καλό; Πάντως το Skyrim θα είναι παιχνιδάρα !
filthy_dwarf Φεβρουάριος 5, 2011 #27 Φεβρουάριος 5, 2011 αν εξαιρέσεις τα γραφικά (που εμένα δεν με εμπόδισαν γιατί το έπαιξα όταν βγήκε ) είναι τουλάχιστον 10 φορές καλύτερο του Oblivion. 1
vic Φεβρουάριος 5, 2011 #28 Φεβρουάριος 5, 2011 Ψιλο-fail το Elf. Γένια, από που κι ως πού; Και επίσης bludgeoning όπλο; Κανά longsword θα του πήγαινε "τυπικά".
kyuubiii Φεβρουάριος 5, 2011 #29 Φεβρουάριος 5, 2011 Ψιλο-fail το Elf. Γένια, από που κι ως πού; Και επίσης bludgeoning όπλο; Κανά longsword θα του πήγαινε "τυπικά". χεχε εχεις συνηθίσει στα ELf του LOTR και μενα μου κακοφαίνεται 1
alkiviadis17 Φεβρουάριος 6, 2011 #30 Φεβρουάριος 6, 2011 (edited) μάλλον δεν καταλάβατε, elven είναι η armor και την φοράει nord δεν είναι elf. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 6, 2011 από alkiviadis17 screeens up. 2
vic Φεβρουάριος 6, 2011 #31 Φεβρουάριος 6, 2011 μάλλον δεν καταλάβατε, elven είναι η armor και την φοράει nord δεν είναι elf. Thank God...
ShadowRunner Φεβρουάριος 6, 2011 #32 Φεβρουάριος 6, 2011 πω τι γραφικάρες θα έχει πάλι αυτό το παιχνίδι.. θα μας τους λιώσει τους υπολογιστές!
kalwdios Φεβρουάριος 6, 2011 #33 Φεβρουάριος 6, 2011 Το δαχτυλο(μεσαιο) που πεταγεται δεν το ειδε κανεις? 4
kyuubiii Φεβρουάριος 6, 2011 #35 Φεβρουάριος 6, 2011 σχολιο απο ενα παλικαρι στο youtube για το Skyrim <<Holy shit, what is this? Forged in God's very flames. Do mine eyes tell me lies, A new Elder Scrolls Game? Time is nigh, I must fly, Venture forth on my quest. Goodbye Ma, goodbye Pa And goodbye Girlfriend's breasts. I'll be off Azeroth, catch you later Hyrule. I'll be gone Albion, I'm no longer your fool. Other crap filled the gap While I waited to begin... The adventure of my life in the land of Skyrim! >> θεος !!!! by by wow
af8artos Φεβρουάριος 8, 2011 #36 Φεβρουάριος 8, 2011 ανυπομονώ! το oblivion το είχα λιώσει στο xbox360...είχα ξεκλειδώσει όλα τα achievments και είχα γύρω στις 190 ώρες gameplay !
filthy_dwarf Φεβρουάριος 8, 2011 #39 Φεβρουάριος 8, 2011 σχολιο απο ενα παλικαρι στο youtube για το Skyrim <<Holy shit, what is this? Forged in God's very flames. Do mine eyes tell me lies, A new Elder Scrolls Game? Time is nigh, I must fly, Venture forth on my quest. Goodbye Ma, goodbye Pa And goodbye Girlfriend's breasts. I'll be off Azeroth, catch you later Hyrule. I'll be gone Albion, I'm no longer your fool. Other crap filled the gap While I waited to begin...The adventure of my life in the land of Skyrim! >> θεος !!!! by by wow Harry Partridge is pretty excited for Elder Scrolls V: Skyrim | Joystiq 3
Vallgox Φεβρουάριος 10, 2011 #40 Φεβρουάριος 10, 2011 Το αγαπημενο μου game ειναι το oblivion και πιστεψτε με εχω παιξει πολλα...Δεν μπορω να περιμενω για το νεο!
Recommended Posts