Nephiλiμ Δεκέμβριος 8, 2011 #681 Δεκέμβριος 8, 2011 O noobas που κράζει χωρίς στην ουσία να έχει παίξει το παιχνίδι. ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ DIMITRI.
astrolabos Δεκέμβριος 8, 2011 Author #682 Δεκέμβριος 8, 2011 'It's not wrong or unreasonable for people to want to experience a game with their friends, or want to do things with folks online. There's nothing wrong with that at all. What we've tried to do is help people understand that in game development, it's all about trade-offs. One of our mantras here is that you can do anything - you just can't do everything.So certainly we could do multiplayer. Unquestionably. It's not a thing we're technically incapable of figuring out. But when we draw up the list of things we'd like to have cut or change in order to support that feature, what we end up with is unpalatable. It'd make a lesser version of the game. And there is no doubt on the dev side that that is the case."Στα διάλα ρε βάλτε multiplayer.
Helly Δεκέμβριος 8, 2011 #683 Δεκέμβριος 8, 2011 'It's not wrong or unreasonable for people to want to experience a game with their friends, or want to do things with folks online. There's nothing wrong with that at all. What we've tried to do is help people understand that in game development, it's all about trade-offs. One of our mantras here is that you can do anything - you just can't do everything.So certainly we could do multiplayer. Unquestionably. It's not a thing we're technically incapable of figuring out. But when we draw up the list of things we'd like to have cut or change in order to support that feature, what we end up with is unpalatable. It'd make a lesser version of the game. And there is no doubt on the dev side that that is the case." Στα διάλα ρε βάλτε multiplayer. Μαλλον κανα MMO θα βγαλουν και βλεπω να ναι το τελευταιο παιχνιδι της ζωης μας
Spyrious Δεκέμβριος 8, 2011 #684 Δεκέμβριος 8, 2011 Για pc όχι steam έχει βγει το patch;Γιατί δεν βρίσκω τίποτα.Και επίσης έχουν διορθωθεί τα bugs που είχαν μερικοί με την 1.2;
Arxagelos Δεκέμβριος 8, 2011 #685 Δεκέμβριος 8, 2011 Εγώ δεν έχω βάλει ούτε το 1.2 Ένα tip που φαίνεται εμένα έλυσε το πρόβλημα που είχα με το να πέφτει το παιχνίδι στα 2-5 fps μετά απο πολύ ώρα και να χρειάζεται επανεκκίνηση(παρόμοιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ps3 χρήστες.). Απενεργοποιήστε απο το menu ότι έχει να κάνει με auto save. Επιπλέον θα έχετε και καλύτερη απόκριση οταν μπαινοβγαίνετε απο ένα σημείο στο άλλο μιας και θα εξαλειφθεί το 1+ δευτερόλεπτο που lag αρει το παιχνίδι για το save. Μόνο να θυμάστε να κάνετε και κανα save που και που.
jiohkor3 Δεκέμβριος 8, 2011 #686 Δεκέμβριος 8, 2011 Εγώ δεν έχω βάλει ούτε το 1.2 Ένα tip που φαίνεται εμένα έλυσε το πρόβλημα που είχα με το να πέφτει το παιχνίδι στα 2-5 fps μετά απο πολύ ώρα και να χρειάζεται επανεκκίνηση(παρόμοιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ps3 χρήστες.). Απενεργοποιήστε απο το menu ότι έχει να κάνει με auto save. Επιπλέον θα έχετε και καλύτερη απόκριση οταν μπαινοβγαίνετε απο ένα σημείο στο άλλο μιας και θα εξαλειφθεί το 1+ δευτερόλεπτο που lag αρει το παιχνίδι για το save. Μόνο να θυμάστε να κάνετε και κανα save που και που. Ασε γιατι σε απορροφα το παιχνιδι και ξεχνιεμαι συνεχως να κανω μονος μου. Παλι καλα που εχει και autosave!
Isidorosis Δεκέμβριος 8, 2011 #687 Δεκέμβριος 8, 2011 (edited) το f5(quick save) μου έχει σώσει ώρες μέσα σε σπηλιές που δεν έχουν πόρτες συχνά..... Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 8, 2011 από Isidorosis
Spyrious Δεκέμβριος 8, 2011 #688 Δεκέμβριος 8, 2011 Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω.Κανένα fxaa injector δεν δουλευει σε εμένα.Αν το βάλω και ξεκινήσω το παιχνίδι βγάζει μια μαυρη οθόνη και μένει εκεί...
kaRAmeLA Δεκέμβριος 8, 2011 #689 Δεκέμβριος 8, 2011 Δεν είχα ιδιαίτερα θέματα με το παιχνίδι, τεχνικής φύσεως, μόνο κάτι random crashes στην επιφάνεια εργασίας,άλλοτε όταν έκανε loading κάποιο σπίτι ή dungeon, άλλοτε στα καλά καθούμενα.Με το patch 1.3 αυτό το πρόβλημα ΔΕΝ λύθηκε όπως ισχυρίζεται η Bethesda.
grathk Δεκέμβριος 8, 2011 #690 Δεκέμβριος 8, 2011 Για να μην αργεί οταν πας να κανεις load-save GO στον φακελο με τα saves και βαλτε σε κανα .rar και archive σε αλλο σημείο.Εγω εχω αφήσει τα τελευταία saves μόνο και δεν εχει καθόλου lag πλεον..λογικό με 250-300 saves να κολλαει...
kkaretsos Δεκέμβριος 8, 2011 #691 Δεκέμβριος 8, 2011 εμένα με 1500 saves δεν κολλαέι καθόλου το άτιμο....
Arxagelos Δεκέμβριος 10, 2011 #692 Δεκέμβριος 10, 2011 Βρήκα προσωρινή λύση που πέφτει το παιχνίδι σε χαμηλά fps, alt+tab βγαίνεις στο desktop επανέρχεσαι και στρώνει μια χαρά. Επιπλέον είμαι level 55 ρε σεις και έχω βρει μόνο 3 dragon priest masks μαζί με την ξύλινη, που shit είναι οι άλλες? Και ένα απίστευτο glitch, κάθε φορά που πάω στο Whiterun ο τύπος αυτός "Luis Letrush" πολλαπλασιάζεται σε επικίνδυνο βαθμό! μέχρι τώρα έχω 4 clones! Είχα σκοτώσει και άλλους 3ης αλλά σαν Λερναία ύδρα ξαναφυτρώνουν
kaRAmeLA Δεκέμβριος 10, 2011 #693 Δεκέμβριος 10, 2011 Η λύση για τα random crashes στην επιφάνεια εργασίας ,ιδιαίτερα συχνά αφού εγκατέστησα το HD Textures, ήταν για μένα τελικά το 4GB Skyrim mod.Μετά απ΄αυτό δεν ξανασυνέβη να με πετάξει στην επιφάνεια εργασίας.Φοβερό, καταναλώνει 2gb+ το skyrim Το έχω όλα max se 1680x1050
kkaretsos Δεκέμβριος 10, 2011 #694 Δεκέμβριος 10, 2011 Επιπλέον είμαι level 55 ρε σεις και έχω βρει μόνο 3 dragon priest masks μαζί με την ξύλινη, που shit είναι οι άλλες?dragon priest masks
Spyrious Δεκέμβριος 10, 2011 #695 Δεκέμβριος 10, 2011 Επίσης κάτι που διάβασα σε άλλο forum για κέρδος μερικών fps.Αν δεν παίζετε με gamepad αλλά ποντίκι,απενεργοποιείστε την επιλογή για gamepad.Εγώ κέρδισα ~3 fps.
RGit7789 Δεκέμβριος 10, 2011 #696 Δεκέμβριος 10, 2011 Ετσι παιζει να εξηγειται το οτι εχω μονο 2 crashes εδω και ενα μηνα που παιζουμε. Ειχα περασει το 4GB mod απο τις πρωτες μερες κιολας..Γενικα το μονο κολλημα που τρωει το παιχνιδι ειναι το save menu, οπου πλεον δν χρησιμοποιω πλεον ποντικι γτ κολλαει απιστευτα κ τις προαλλες εκανα μαλκια κανοντας load αντι για save (:fist:). Δοκιμασα να μετακινησω καποια saves αλλου, αλλα συνεχιζει να κολλαει κ με τα 40 last saves...
Spyrious Δεκέμβριος 10, 2011 #697 Δεκέμβριος 10, 2011 Έχω βρει κάτι γάντια για smithing όπου βελτιώνουν 22% αυτό που κάνεις smith.Για enchanting υπάρχει κάτι αντίστοιχο;
mellodos Δεκέμβριος 10, 2011 #698 Δεκέμβριος 10, 2011 Δεν ξέρω αν έχει σχέση με τα patches ή με τους catalyst 11.11c αλλά καταλάθος χτες έτρεξα το game χωρίς crossfire και είχε πολύ καλύτερη αίσθηση ειδικά σε whiterun/solitude.Αυτό δεν σύνέβαινε στο version 1.0 όπου με single κάρτα σερνότανε σε σχέση με το .dll crossfire fix.
kaRAmeLA Δεκέμβριος 10, 2011 #700 Δεκέμβριος 10, 2011 4GB Skyrim at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
Recommended Posts