Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)


Lakisss

Recommended Posts

Link to comment
Share on other sites

Δεν καταλαβαίνεις την σπουδαιότητα του γεγονότος μου φαίνεται.

"...δημιουργώντας μια ηλιακή έκρηξη μεγέθους Μ9, κάτι που την κατατάσσει στο μεγαλύτερο μέγεθος πριν την στάθμη Χ, τη μεγαλύτερη που μπορεί να δημιουργήσει ο Ήλιος."

12501027.jpg

Πέρα από την πλάκα :

"Χαρακτηριστικό είναι η γερμανική ασφαλιστική εταιρεία Allianz, υπολογίζει για υλικές ζημιές κόστους παραπάνω από ένα τρισεκατομμύριο δολάρια στη Γη!"

Πάντα μιλάμε για ζημιές σε συσκευές (αν και το άρθρο λέει ότι παίζει να επηρεάσει και τον άνθρωπο)

Έγινε επεξεργασία από l2phile
Link to comment
Share on other sites

Τώρα στα ανέκδοτα είναι να πάει... στις ειδήσεις.. δεν ξέρω XD

Το κακό με τον Χρυσοχοίδη είναι ότι βγαίνει να πουλήσει (ψευτό)ειλικρίνεια too little too late. Οπότε θα τα φάει όλα τα γιαούρτια και ορθώς θα τα φάει. Όμως έτσι αποτρέπει οποιονδήποτε πολιτικό στο μέλλον να είναι ειλικρινείς την στιγμή που πρέπει. Γίνεται παράδειγμα προς αποφυγή όταν θα έπρεπε η ειλικρίνεια να γίνεται παράδειγμα προς μίμηση. Με λίγα λόγια και που βγαίνει και το παίζει παραπλανημένος πάλι κακές υπηρεσίες προσφέρει στον τόπο του και αυτός και η άλλη (η... να μην την χαρακτηρίσω και αυτήν) που μου ήθελε να είναι και υπουργός οικονομικών αν θυμάμαι καλά με 2-3 ώρες διάβασμα στο πόδι.

Link to comment
Share on other sites

Μην είδατε τον Παναγή!

Εισαγγελική έρευνα για παρόχους ρεύματος με λογαριασμούς στην Ελβετία - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - Capital.gr

Να χαρώ εγώ απελευθέρωση απο τη σοβιετικού τυπου οικονομία, χάρις στην έλευση του ιδιωτικού τομέα.... :wall::wall:

Link to comment
Share on other sites

αφου δε πληρώνανε τι να γινόταν;

Sent from my GT-I9000

και τι θα γίνει τώρα ? κάθε φορά που θα εντελλόμαστε για απελευθέρωση του ενός ή του άλλου αγαθού, θα πλακώνουνε οι αλμπάνηδες, θα κάνουνε το πλιάτσικο, θα την κοπανάνε, και μετά θα έρχονται σε εμένα και εσένα να μας λένε ότι θα πληρώνουμε και καπέλο για να καλύψουν την χασούρα ?

Οποιος θέλει να πουλήσει π.χ. ενέργεια ας φροντίσει να έχει την δική του παραγωγή και το δικό του δίκτυο διανομής, και ας πουλήσει όσο θέλει. Αλλιώς να πληρώνουνε μπροστά για το σύνολο της ενέργειας που θα αγοράσουν/διακινήσουν, και ας ξαναπουλήσουν όσο θέλουν. Όχι να μπαίνουν σώγαμπροι σε ξένο σπίτι, να λεηλατούν για να γίνουν ''επιχειρηματίες'' με τους δικούς μας παράδες. Αμ 'ετσι ξέρω και εγώ.

Link to comment
Share on other sites

- 23/1/2012 1:51:00

προσωποποίηση της συνέπειας:

Ποιός αυτός ο κότας;

Διαφήμιση κάνει. Αυτό που με ένα τηλεφωνάκι το κάνουν οι σεμνοί άνθρωποι, αυτός το έκανε με συνέντευξη στην ΑΠΕ-ΜΠΕ (που σημαίνει ήθελε να ακουστεί από πολλά ειδησεογραφικά,όσο το δυνατόν περισσότερα).

Κάτι τέτοιες ποζεράδικες "αρνήσεις" του στυλ Σαρτρ γίνονται μόδα τελευταία...

Αρνήθηκαν και άλλοι βραβεία χωρίς να κάνουν θόρυβο και παλιά και τώρα.

Ο κύριος Χριστιανόπουλος:

1)Να κρυφτεί στην υπόγα του, γιατί λέει λόγια του αέρα και δεν ταιριάζουν στους άντρες τέτοια.

2)Να σταματήσει να απαγγέλει ποιήματα, γιατί τα σκοτώνει. Ενδεικτικά ακούστε τον να απαγγέλει Καβάφη. Θέλω να κάνω φόνο.

3)Να μουτζώνει τον εαυτό του που μίλησε κάποτε άσχημα για τους 2 μεγάλους Νομπελίστες μας (αν και είναι ξενομανία τα Νόμπελ, δεν μπορούμε να λέμε ότι δεν αξίζουν οι ποιητές αυτοί).

4)Να κάνει καμιά "κουλ" διαφίμηση, ὀπου τα καταρρίπτει όλα σε κάποιο Schooligans περιοδικό, όπως παλιά ή σε κανένα Σούπερ Κατερίνα, να τον αγοράσουν τα κοριτσάκια.

5)Να πάρει χαμπάρι ότι είναι τελευταίας διαλογής.

Υ.Γ: Και μόνο ο τόνος και η φωνή του δείχνουν την δηθενιά σε όλο της το μεγαλοίο.

Έγινε επεξεργασία από Hydra
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.