Jump to content



The iPad thread


Chosen

Recommended Posts

Μερικα προγραμματα και απο εμενα....

Games:

-NBA JAM

-MULTIPONG (game για 4 ατομα ταυτοχρονα)

-9mm

-New York

-Football

-Gas Tycoon 2

-Rosecliff

-Galcon

Applications

Home 3D

DocsToGo

AVPlayer HD (τελειο για αναπαραγωγη βιντεο)

iFile

Έγινε επεξεργασία από Louris7
Link to comment
Share on other sites

Εμένα συνέχεια μένει από μπαταρία... γιατί το ξεχνάω.

Και είναι από τα δυνατότερα ατού του. Ακούω όλη την ώρα για τα Android tablets και τους Tegra κλπ και πόσο καλύτερα specs έχουνε. Και στην τελική και δεν κάνουν τίποτα παραπάνω και έχουν τη μισή αυτονομία.

Link to comment
Share on other sites

Download manager

Επιτρέπει να κατεβάζουμε αρχεία από rapidshare κκαι τα στέλνει ύστερα σε εφαρμογές τύπου vlc. Χρήσιμο αν είμαστε σε περιοχή με wifi αλλά χωρίς υπολογιστή και έχουμε ξεμείνει απο ταινίες (η απλά βαριομαστε να πανε μέχρι το desktop)

Η lite version είναι τσάμπα με το μόνο της limitation το γεγονός ότι μπορεί να αποθήκευσει μέχρι 15 αρχεία.

Link to comment
Share on other sites

Η Adobe αποφάσισε να δώσει υποστηρίξει για flash στο iOS μέσα από ένα άμεσο transcoding. Η τελευταία έκδοση του Flash Media Server, έκδοση 4.5 παρέχει νέες δυνατότητες που θα επιτρέψουν την αναπαραγωγή Flash video από τις iOS συσκευές.

Χάρη στο “on demand repackaging” για το Flash και το iOS μέσω δυναμικού HTTP ή Live streaming η τελευταία έκδοση του Flash Media Server θα δώσει την δυνατότητα στους χρήστες να δούνε flash στις iOS συσκευές τους.

"Οι εκδότες τώρα μπορούν να απλουστεύσουν την δημοσίευση των videos. Αυτό επιτυγχάνετε στέλνοντας το video με τον Adobe Flash Media Server 4.5 οποίος παρέχει υποστήριξη για HLS, εξαγωγή του καναλιού με τον ήχο, ζωντανό DVR/PVR όταν αυτό ζητηθεί το οποίο μπορεί να μετατρέψει το video ώστε να είναι συμβατό με την συσκευή μας, δηλαδή σε HTML5. Αυτό θα σας δώσει την δυνατότητα να στείλετε τα δικά σας περιεχόμενα σε flash format με το HDS παρά το HLS, το οποίο φυσικά είναι συμβατό με τις iOS συσκευές."

Προφανώ αυτή η κίνηση δεν θα φέρει την πλήρη τεχνολογία του flash στο iPhone και στο iPad, αλλά προσφέρει μια εύκολη εναλλακτική για αυτούς που θέλουν να έχουν στο internet και τα δύο format αρχείων (Flash και HTML5). Η GigaOM αναφέρει επίσης ότι με αυτό τον τρόπο δεν θα μειώνεται μεγάλο ποσοστό από την μπαταρία και το flash δεν θα είναι buggy όπως σε πολλές φορητές συσκευές.

πηγη:http://9to5mac.com/2011/09/09/adobe-brings-flash-support-to-ios-with-flash-media-server-4-5/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+9To5Mac-MacAllDay+%289+to+5+Mac+-+Apple+Intelligence%29

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.