Dark Oblivion Μάρτιος 4, 2012 #741 Μάρτιος 4, 2012 Βασικά λάθος.Γράψε αυτό, *2767*4387264636#, και θα δεις το product code.Ο kernel δεν επαναφέρεται με factory reset.Ένα φλασάρισμα με kies θα τον διώξει όμως.Στο τελειωμα του prodcode εχει EUR. Αρα ειναι ελληνικο ,σωστα?Εχει επιλογη επαναφορας στο Kies?
Theos Μάρτιος 4, 2012 #742 Μάρτιος 4, 2012 Στο τελειωμα του prodcode εχει EUR. Αρα ειναι ελληνικο ,σωστα? Ναι. Εχει επιλογη επαναφορας στο Kies? Δε θυμάμαι. Έχω να το χρησιμοποιήσω χρόνια. Ας πει κάποιος άλλος.
Dark Oblivion Μάρτιος 4, 2012 #743 Μάρτιος 4, 2012 Ειμαι τοσο γκαντεμης που τωρα που ηρθα και γω στην παρεα ,'επεσαν' οι δυο εφαρμογες/site με τα δωρεαν apps?
Frostbyte Μάρτιος 4, 2012 #744 Μάρτιος 4, 2012 Σε MIUI το βγάζει πάντωςΤωρα ακουσα κιαλλο κουλο, μου πανε οτι απο τα μεγαλα sms που στελνω, λειπουνε κοματια.. (Σαν να στελνει μονο τα τελευταια segments)Με βλεπω να κανω update, παρολο που βαριομουν να μπω στην διαδικασια.. το Cyanogen αργει πολυ.....[MENTION=15869]Dark Oblivion[/MENTION] : Με το kies δεν θα σου κανει επαναφορα λογικα, απλως θα σου φλασαρει το latest official, απ οσο ξερω.. (χανεις ρυθμησεις/content λογικα επισης)EDIT:Τι ωραια, τον ηπια πανιγυρικα.. Εκανα ενα backup με το titanium και πηγα και φλασαρα μια rom, και οταν πηγα να κανω restore, πουθενα τα contacts/sms, ακομη κι αν εδειχνε οτι τα ειχε κανει backup και τα αρχεια "υπηρχαν" στην SD.... Αντε φτου κι απ την αρχη τωρα να τα περναω παλι ενα ενα απ το παλιο κινητο.. Την τυχη μου...(Τελικα τσαντιστικα και εβαλα παλι πισω την stock rom, btw)Εχει κανενας υποψην καποιον τροπο να περναω τα contacts/sms στο PC, και να τα συγχρωνιζω απο κει, αντ αυτου?Καλο και χρυσο το titanium, αλλα απο δω και περα μονο για apps το εμπιστευομαι... οχι για contacts/settings/sms/κλπ..Τουλαχιστον πηρα τον αερα του odin, και το τι κανουμε σε περιπτωση που σκασει bootloop.. κατι ειναι κι αυτο..
Dark Oblivion Μάρτιος 10, 2012 #745 Μάρτιος 10, 2012 Αντιμετωπησε κανεις προβλημα με το update του market σε playstore?Εμενα μου το εγκατεστησε αλλα το εικονιδιο εμεινε το ιδιο (δλδ του market).
Gregorypeg1000 Μάρτιος 10, 2012 #746 Μάρτιος 10, 2012 Αντιμετωπησε κανεις προβλημα με το update του market σε playstore?Εμενα μου το εγκατεστησε αλλα το εικονιδιο εμεινε το ιδιο (δλδ του market).Δεν αλλάζει την συντόμευση.Άμα ψάξεις στο μενού θα δεις το καινούργιο.
z3et Μάρτιος 13, 2012 #747 Μάρτιος 13, 2012 Samsung Offers Android 4.0 Ice Cream Sandwich Upgrade for GALAXY S II | SAMSUNG TOMORROW Global
Frostbyte Μάρτιος 13, 2012 #748 Μάρτιος 13, 2012 Το επικοινωνιακο παει συννεφο.. Μου αρεσει που γραφουν οτι κανανε full upgrade στο Gingerbread.. Τοτε ρε παιδες γιατι στην Ελλαδα εχουμε 2.3.4 μονο, και σε αλλες χωρες υπαρχει και 2.3.6 με αρκετα bugfixes?? Να καθησουν να στρωσουν τον * τους κατω να φτιαξουν το ICS και για τα i900X. Τι θα πει δεν υπαρχει αρκετη μνημη ή δεν ειναι παραμετροποιησιμο το TW? Η Sony, σε συσκευες με μικροτερα specs, πως μπορει δηλαδη? </Rant>
Vadergr Μάρτιος 21, 2012 #749 Μάρτιος 21, 2012 Καμμια σταθερη απλη ics custom rom εχει βγει για το S ?
deninho Μάρτιος 21, 2012 Author #750 Μάρτιος 21, 2012 εγώ είμαι με την teamhacksung 15 (ούτε καν την τελευταία), που είναι μεν δοκιμαστική, αλλά δε μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Ούτε απόδοση, ούτε κολλήματα (μόνο το dialer που με πέταγε, αλλά απενεργοποιόντας το Τ9 όπως πρότειναν εδώ τα παιδιά λύθηκε κι αυτό), ούτε θέματα με τη μπαταρία ούτε τίποτα.
panos444 Μάρτιος 21, 2012 #751 Μάρτιος 21, 2012 εγω εχω την ιδια αλλα την 17 η οποια δεν εχει καποιο προβλημα σε σχεση με την 16 που ειχα απογοητευτει..!
SlotKiller Μάρτιος 22, 2012 #752 Μάρτιος 22, 2012 Το μονο προβλημα που εχω με την 17 ειναι οτι δεν παιζει η πισω καμερα... τα βλεπει ολα μαυρα...:hang3:
panos444 Μάρτιος 22, 2012 #753 Μάρτιος 22, 2012 Το μονο προβλημα που εχω με την 17 ειναι οτι δεν παιζει η πισω καμερα... τα βλεπει ολα μαυρα...:hang3: η 5mega εννοεις?βασικα εμενα δουλευουν και οι 2.κανε ενα κλιαρ κας και ενα wipe αφου παρεις backup!
deninho Μάρτιος 22, 2012 Author #754 Μάρτιος 22, 2012 μου παρουσίασε πρόβλημα σήμερα το κινητό (η ρομ βασικά). Αφενός, όταν είχα τη σιμ μέσα, μόλις έβαζα το pin κόλλαγε, και επανεκκινούσε μετά από λίγο. Αφετέρου, αν κατάφερνε να μπει στο userspace, όταν έσβηνε η οθόνη, μετά δεν επανερχόταν με τίποτα. Προσπάθησα wipe data, cache, dalvik's cache, όλα αυτά με επανεγκατάσταση και με αναβάθμιση, αλλά @@. Εν τέλει πέρασα την 10,4,2 του νταρκυ, και ηρέμησα. Έχω και ταξίδι αύριο, δε θα κάτσω να κάνω debugging
panos444 Μάρτιος 23, 2012 #755 Μάρτιος 23, 2012 μου παρουσίασε πρόβλημα σήμερα το κινητό (η ρομ βασικά). Αφενός, όταν είχα τη σιμ μέσα, μόλις έβαζα το pin κόλλαγε, και επανεκκινούσε μετά από λίγο. Αφετέρου, αν κατάφερνε να μπει στο userspace, όταν έσβηνε η οθόνη, μετά δεν επανερχόταν με τίποτα. Προσπάθησα wipe data, cache, dalvik's cache, όλα αυτά με επανεγκατάσταση και με αναβάθμιση, αλλά @@. Εν τέλει πέρασα την 10,4,2 του νταρκυ, και ηρέμησα. Έχω και ταξίδι αύριο, δε θα κάτσω να κάνω debugging 10.4.2?εχει σταματησει ουσιαστικα απο το 2.2 ο νταρκυ. ειχε βγαλει καποιες 2.3 ρομ αποτυχημενες και αποτι ειπε σταματησε λογω οτι δεν εβλεπε πολυ την οικογενεια του και την κοπελα του!!! αυτη τη ρομ ειναι?τι λεει?
deninho Μάρτιος 23, 2012 Author #756 Μάρτιος 23, 2012 υποτίθεται ότι στις 10,4,χ έχει συμμετάσχει κι ο darky. Προς το παρόν δείχνει καλή γρήγορη κλπ, αλλά την έχω μόλις μερικές ώρες και τις περισσότερες εξ αυτών κοιμόμουν Κάποια στιγμή θα περάσω και το semaphore (που τον παράτησε ο στράτος, γιατί πλέον ασχολείται με την ics έκδοση)
astrolabos Μάρτιος 25, 2012 #757 Μάρτιος 25, 2012 Καμία καλή ICS Rom έχουμε; Με την teamhacksung v17 έχω θέμα. Κάθε πρωί που ξυπνάω (ευτυχώς την έβαλα Παρασκευή) το τηλέφωνο είναι κολλημένο, οπότε αύριο πρωί δε θα έχω ξυπνητήρι
narta Μάρτιος 25, 2012 #758 Μάρτιος 25, 2012 Καμία καλή ICS Rom έχουμε; Με την teamhacksung v17 έχω θέμα. Κάθε πρωί που ξυπνάω (ευτυχώς την έβαλα Παρασκευή) το τηλέφωνο είναι κολλημένο, οπότε αύριο πρωί δε θα έχω ξυπνητήρι CM9 δεν παιζει; :wassat:
narta Μάρτιος 25, 2012 #760 Μάρτιος 25, 2012 έχεις κάποιο link;Οχι γενικα το ειπα, και τωρα που κοιταξα αυτην που εχεις ειναι η CM9 :hang3:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.