Jump to content



Recommended Posts

Δεν το γνωρίζω (υποθέτω πως μάλλον όχι), αλλά μπορείς να το δοκιμάσεις, απλά μπουτάροντας και βλέποντας αν έχει αναγνωρίσει το raid σαν ένα δίσκο πχ sda ή δυο διαφορετικούς sda & sdb... στην δεύτερη περίπτωση, σημαίνει ότι δεν είναι συμβατό...

Link to comment
Share on other sites

Στους πρώτους ssd, που είχαν μεγάλο πρόβλημα με τo random access, το έκαναν αυτό, αλλά προσωπικά δεν το έκανα ποτέ... έχω 2 mtron, 1 vertex 60άρι, 2 intel 80άρηδες G1 και έναν 120άρη G2, δεν έκανα ποτέ partition alignment σε κανένα δίσκο και δεν μπορώ να πω ότι έχω χάσει κάτι από θέμα ταχύτητας... από εκεί και πέρα, δηλαδή εμπειρικά και όχι θεωρητικά, δεν μπορώ να σου απαντήσω...

Link to comment
Share on other sites

αν καταστραφηκες με το acronis...δεν μπορω να φανταστω τι θα εκανες με αυτο..:p

Δηλαδη ειναι πιο πολυπλοκο αυτο αν καταλαβα:nothing:παντως με το acronis ακολουθησα τις οδηγιες γραμμα γραμμα,τωρα πως καταφερε και μου φορμαρε και τους δυο δισκους τι να πω:hm::hm:

Link to comment
Share on other sites

Jaco πάρα πολύ καλό review και αρκετά χρήσιμο.:T:

@alfisti Δε θέλω να γίνω κακός (λυπάμαι για τα αρχεία σου), αλλά το acronis δε θα έκανε format ποτέ το δίσκο αν δε του έδινες εσύ την εντολή. (απλά η άποψή μου)

Link to comment
Share on other sites

εγω ακολουθουσα τα βηματα κανονικα εβαλα αρχικο δισκο και δισκο που θα πανε τα δεδομενα εκανε επανεκινηση και τερμα δεν εκανε boot μετα και κατωπιν ανακαλυψα οτι ειχαν σβηστει και οι 2 δισκοι:sick::sick::sick:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Παιδιά συγνώμη, αλλά επ[ειδή δεν έχω χρόνο αυτή τη στιγμή που γράφω να διαβάσω αναλυτικά τον οδηγό (μπράβο JAco) απαντήστε αν είναι δυνατόν στην εξής ερώτηση:

Σύστημα DualBoot WinXP, WIN7 σε διαφορετικά partitions εγκατεστημένα.

1) Μπορείς να μεταφέρεις και τα 2 τα OS στον SSD ως dualboot πάλι;

2) Ξεχνάμε το 1) και: Μπορείς να μεταφέρεις τα WIN7 μόνο στον SSD, διατηρώντας το σύστημα σε DUALBOOT, (όπως ήταν). (Προγράμματα κτλ δεν με ενδιαφέρουν διότι επειδή είναι σε άλλο partition ξέρω ότι θα χρειαστούν εκ νέου εγκατάσταση.)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

θελω να ρωτησω τι γινεται σε περιπτωση που εχουμε λαπτοπ οταν θελουμε να κανουμε

cloning επειδη παιρνει εναν δισκο πανω καθε φορα πως γινεται η διαδικασια?

μπορει να γινει το backup[cloning] του υπαρχοντος δισκου του λαπτοπ σε εξωτερικο δισκο usb και μετα τι κανουμε περναμε το cloning[backup] στον καινουργιο δισκο και τον βαζουμε πανω

Link to comment
Share on other sites

Φυσικά, μπορείς να συνδέσεις ένα usb δίσκο να κάνεις το backup σου εκεί, να βγάλεις τον εσωτερικό δίσκο του laptop, να βάλεις έναν άλλο και να κάνεις restore το backup από τον usb στο νέο...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.