hayabusa Οκτώβριος 10, 2012 #521 Οκτώβριος 10, 2012 για ελαφριά χρήση μια χαρά είναι. φαντάσου το iPad 1 είχε 256ΜΒ.
JohnGR Οκτώβριος 10, 2012 #524 Οκτώβριος 10, 2012 Το 7άρι έχει προτεινόμενη λιανική 150€ στην Ελλάδα, οπότε μάλλον καλή ήταν η τιμή του...
Volrath Οκτώβριος 10, 2012 #525 Οκτώβριος 10, 2012 Είδα σήμερα στο Multirama το Lenovo Ideapad A1 στα €125. Ίσως ενδιαφέρει κάποιους.Αξίζει κυρίως λόγω του offline GPS που υποστηρίζει. Είχαν υποσχεθεί και upgrade σε ICS αλλά δεν το βλέπω...Είδα και εγώ το newsletter. Να σου πώ την αλήθεια, ψιλοψήνομαι. 1024 x 600 ανάλυση οθόνης, για ebook reader που θέλω δε με χαλάει...1G cpu, 512RAM νταξ, παλεύεται. Ούτως ή αλλως, το nexus 7 Ελλάδα όταν και άμα θα έρθει κάνα 250ρι το κόβω, οπότε ή κάτι τέτοιο ή σε κινέζικη λοτταρία θα πας σε αυτά τα φράγκα.
hayabusa Οκτώβριος 10, 2012 #526 Οκτώβριος 10, 2012 έχει ήδη έρθει το nexus 7 GOOGLE NEXUS 7 TABLET 16GB ANDROID 4.1 - - E-SHOP.GR
Volrath Οκτώβριος 10, 2012 #527 Οκτώβριος 10, 2012 έχει ήδη έρθει το nexus 7 GOOGLE NEXUS 7 TABLET 16GB ANDROID 4.1 - - E-SHOP.GR Νταξ, η 16ρα έκδοση είναι. Το παραγγέλνουν απο έξω, να μη βγάλουν και κάνα 20-70ρικο κέρδος τα παλικάρια;
Κοπρίτης Οκτώβριος 10, 2012 #528 Οκτώβριος 10, 2012 για οποιον ψαχνεται για tabletακι απλης χρησης παντωςτσιμπησα ενα Aurora II απευθειας απο κατασκευαστη με 7$ μεταφορικα και πληρωμη paypal (εκανε σχεδον 2 βδομαδες να ρθει βεβαια)περαστηκε μια χαρα JB 4.1 απο Nexus 7 και so far ειμαι παραπανω απο ικανοποιημενος σε σχεση με αυτο που περιμενα.εαν καποιος δεν καιγεται για Built in 3g πιστευω οτι ειναι πολυ καλη λυση για τα λεφτα του
Volrath Οκτώβριος 10, 2012 #529 Οκτώβριος 10, 2012 Την έχω την Ainol και γω την στα υπ'όψιν μου, αλλά φοβάμαι το τελωνείο...Άμα σου κάτσει κάνας άσχετος και σου κοπανήσει κάνα βαρβάτο καπέλο, τρέχα γύρευε.
Κοπρίτης Οκτώβριος 10, 2012 #530 Οκτώβριος 10, 2012 Την έχω την Ainol και γω την στα υπ'όψιν μου, αλλά φοβάμαι το τελωνείο...Άμα σου κάτσει κάνας άσχετος και σου κοπανήσει κάνα βαρβάτο καπέλο, τρέχα γύρευε.εαν επιλεξεις economy shippingαρα σου ερχεται μεσω ΕΛΤΑ, δεν παιζει τετοιο σεναριο.προσωπικα με ΕΛΤΑ το χειροτερο που μου εχει τυχει ειναι το γνωστο καρτελακι εκτελωνισμου των 3€ που κι αυτο καταργηθηκε πλεον εαν θυμαμαι καλαΑμα το βαλεις να ερθει με express κτλ και προωθηθει μεσω courier, ηθελες τα κι επαθες τα.
FANISTELROOY Οκτώβριος 10, 2012 #531 Οκτώβριος 10, 2012 Γιωργο 2-3 ερωτησεις.Η μπροστινη καμερα κανει τπτ ή ειναι χαλια;Η μπαταρια ποσο κραταει;Ξερεις αν διαβαζει στικακια usb με καποιον ανταπτορα;Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
X-Ray Οκτώβριος 11, 2012 #532 Οκτώβριος 11, 2012 (edited) Κοπρίτης, μερικές ερωτήσεις για το ταμπλετ γιατί με μπρίζωσες. :turn:Το skype δουλεύει? Front camera έχει αλλά σε πολλά ταμπλετ δεν υποστηρίζεται η εφαρμογή.Τι κάρτες μνήμης δέχεται? Κολάει καθόλου η οθόνη?Το θέλω για να ακούω μουσική και παράλληλα να παίζω κανα παιχνιδάκι ή να διαβάζω κανα e-book. Επίσης να σερφάρω.Από την εμπειρία σου τι λες? Με καλύπτει?edit: Μεταφορικά εμένα μου βγάζει γύρω στα 12 ευρώ, και δεν επιλέγω το express delivery. Δεν έκανα παραγγελία ακόμη. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 13, 2012 από X-Ray
Κοπρίτης Οκτώβριος 13, 2012 #533 Οκτώβριος 13, 2012 Γιωργο 2-3 ερωτησεις.Η μπροστινη καμερα κανει τπτ ή ειναι χαλια; Η μπαταρια ποσο κραταει; Ξερεις αν διαβαζει στικακια usb με καποιον ανταπτορα; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Κοπρίτης, μερικές ερωτήσεις για το ταμπλετ γιατί με μπρίζωσες. :turn:Το skype δουλεύει? Front camera έχει αλλά σε πολλά ταμπλετ δεν υποστηρίζεται η εφαρμογή. Τι κάρτες μνήμης δέχεται? Κολάει καθόλου η οθόνη? Το θέλω για να ακούω μουσική και παράλληλα να παίζω κανα παιχνιδάκι ή να διαβάζω κανα e-book. Επίσης να σερφάρω. Από την εμπειρία σου τι λες? Με καλύπτει? edit: Μεταφορικά εμένα μου βγάζει γύρω στα 12 ευρώ, και δεν επιλέγω το express delivery. Δεν έκανα παραγγελία ακόμη. Skype δουλευει κανονικοτατα και με καμερα. Η καμερα για skype ειναι μια χαρα, για φωτο οχι ομως μιας και ειναι μπροστινη και δεν μπορεις να την χρησιμοποιησεις κι ευκολα οπως ειναι προφανες Μπαταρια με αναμικτη χρηση (wifi σχεδον πανατα ανοικτο, games, youtube, music, surfing) παιζει στις 5-6 ωρες με οθονη σε full brightness τα Games ομως την ξεζουμιζουν πραγματικα δλδ δεν ξεκινας ενα νεο γυρο RISK εαν δεν εχεις τουλαχιστον 15% left γιατι θα σε αφησει στη μεση. Καρτουλες παιρνει micro SD αλλα με 16gb εσωτερικο αποθηκευτικο δεν πολυχρειαζεται. Το Mini HDMI δεν εχω δοκιμασει ακομα αλλα απ'οτι διαβαζω με την εκδοση που φλασαριστηκε παιζει και dual display μια χαρα. Η οθονη εχει καλη αποκριση, δεν ειναι σαν του SGII αλλα ειναι λειτουργικοτατη. Καποια σκαλωματα στην αποκριση και στα διαρκη πατηματα τα εχει αλλα κυριως σε εφαρμογες μικροτερης αναλυσης προορισμενες για κινητα Στικακι με ανταπτορα δεν εχει χρειαστει να δοκιμασω αλλα οποτε θες μου λες και το βλεπουμε μαζι. Για γενικη χρηση και για τα λεφτα του ειναι παραπανω απο οκ Imho.
yanni Οκτώβριος 13, 2012 #534 Οκτώβριος 13, 2012 http://www.fullhd.gr/news/item/14524-9-7-inch-retina-display-tablets-%CE%B1%CF%80%CF%8C-266-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1.htmlΗ κινεζικές Cube & Chuwi παρουσίασαν δύο tablets [Cube U9GT5 & Chuwi V99] με οθόνες 9.7 ιντσών τεχνολογίας Retina με ανάλυση 2048 x 1536 pixel, ίδια με εκείνη που χρησιμοποιεί το νέο iPad.
greenforce13 Οκτώβριος 15, 2012 #537 Οκτώβριος 15, 2012 Ψάχνομαι για αγορά tablet κ επειδή έχω χάσει κάποια επεισόδια στο συγκεκριμένο θέμα θα ήθελα λίγο τη βοήθεια σας.Έχω βρει αυτό GOOGLE NEXUS 7 TABLET 16GB ANDROID 4.1 - - E-SHOP.GRΝα πω ότι θα είναι πιο πολύ για χρήση internet μιας και θα το δουλεύει η γυναίκα.
hayabusa Οκτώβριος 15, 2012 #538 Οκτώβριος 15, 2012 γενικώς είναι απίστευτο το συγκεκριμένο αλλα μην το πάρεις από το eshop γιατί νομίζω δεν αξίζει. καλύτερα να το τσιμπήσεις από Αγγλία ([MENTION=400]astrolabos[/MENTION] )
greenforce13 Οκτώβριος 15, 2012 #540 Οκτώβριος 15, 2012 Της είχα Laptop και το κατέστρεψε οπότε λέω να της πάρω κάτι πιο ανθεκτικό...:computer:
Recommended Posts