Jump to content



Ομαδική αγορά monitor calibration tool #3


hayabusa

Recommended Posts

καλο ειναι να βγει ενα πλανο να ξερουμε ποτε ειναι να παρουμε το εργαλειο ωστε να κανονισουμε και τις δουλειες μας! τωρα ποιος το εχει? ποσες μερες θα το κραταει ο καθενας?

Link to comment
Share on other sites

vραια μαγκες, καλημερα.

Το spyder το πηραμε χτες το βραδυ απο τον Κωστα (wacko).

Μεσα εχει:

Spyder

cd-rom

manual

βεντουζα για crt.

εγω θα φυγω για τριημερο το ΣΚΔ, οποτε καποιος που μενει σχετικα κοντα θα το παρει.

Αποτι βλεπω ο πιο κοντινος μου ειναι Γαλατσι, κ ειναι 2-3 εκει, οποτε ας μου στειλει καποιος ενδιαφερον, να βρεθουμε ΟΑΚΑ να του το δωσω. Εγω θα φυγω στις 5, οποτε πριν.

Σε λιγο θα ποσταρω κ το πλανο διανομης.

Ως εδω ειμαστε ΟΚ? Πρωτα, συνενοηθητε μεσα στην ωρα ποιος θα το παρει.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Αν και είχα αναφέρει ότι το θέλω για αυτό το τριήμερο, επειδή καθυστέρησε αρκετά η αγορά και δεν καίγομαι να είμαι και από τους πρώτους που θα το πάρουν, θα ήθελα αν γίνεται να το "κλείσω" για τον Απρίλη 21-25. Μάλιστα επειδή τότε θα κατέβω και Κρήτη, μπορώ να το δώσω χέρι με χέρι με κάποιον άλλο κρητικό (έχουμε κάποιον; )

Link to comment
Share on other sites

τραγικε που μενεις ?

εχεις tv? Δεν εχω προλαβει να καλιμπραρω, χρειαζεται ενας elite driver για να δουλεψει με tv. περιμενω τον wacko να μου το στειλει. Για μονιτορ ειναι ΟΚ as is..

Τωρα, επειδη δεν θελω καθυστερησεις, εχω να φυγω κ εχω δουλειες, κ σε καμια περιπτωση δεν θα δεχτω να εξαφανιστει καποιος κ να μεινει ο αλλος με το HCFR στο χερι, μεχρι τις 12῏13 θα εχουμε βγαλει το πλανο διανομης.

Εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμε, το calibration θα το κανουν ολοι. ΚΑΝΕΙΣ δεν θα κοιταξει μονο το συμφερον του, για αυτο αλλωστε κανουμε ομαδικη.

Σε φιλους δεν το δινουμε, εκτος αν μεσα στον χρονο μας προλαβαινουμε να το κανουμε εμεις. Οταν θα το κανουμε ολοι τοτε γινομαστε πιο ελαστικοι.

Οποιος το χασει το πληρωνει, τοσο απλα. Αν δεν υπαρχει προβλημα απο admin, ολοι οι συμμετεχοντες θα στειλουν την διευθυνση διαμονης τους η το fb account τους σε pm.

Ο μεσος χρονος για τον πρωτο γυρο διανομης ειναι 2 ημερες. Ο πρωτος με τηλεοραση, θα το εχει μια μερα παραπανω (συνολο3) ωστε να εχει χρονο για research. Μετα αναρτει την μεθοδολογια εδω, ωστε να διευκοληνει κ να επiταχυνει τους επομενους. πιστευω 2 ημερες ειναι υπεραρκετες αν ιδιως δεν παιζει tv. sorry για τον χρονο, αλλα στα 20 ατομα το 2 με το 3 εχει διαφορα. ΟΛΟΙ πρεπει να χαρουμε την αγορα μας.

Μολις κλεισει η βαση (αθηνα), παει επαρχια. Τα εξοδα αποστολης ειναι του αποδεκτη, αλλα τα εξοδα αποστολης στην βαση ειναι ολων. Η βαση οριζεται ως η πολη με τις περισσοτερες συμμετοχες.

Οποιος το παιρνει στα χερια του, δηλωνει με ποστ οτι το εχει, μαζι με το status της συσκευης. Αν την χαλασω την πληρωνω..

αυτα για τωρα, εχω δουλειες, μιλαμε αργοτερα. Οποιος εχει να προσθεσει ας το σημειωσει.

καλημερα

Έγινε επεξεργασία από fotme
Link to comment
Share on other sites

εγω δεν βιαζομαι,μιας και εχω σχεδον ιδια TV με Mpilia,θα περιμενω να καλιμπραρει ο ανθρωπος πρωτα,να τον βοηθησω με θεμα software,και οταν καταφερουμε να δουμε αποτελεσμα σε πλασμα TV,θα το παραλαβω με εξοδα προς Πατρα,δικα μου.

Link to comment
Share on other sites

παιδια 5:30 εχω φυγει, μεχρι τις 5 μπορω, σε λιγο φευγω παλι. να μου στειλει καποιος pm ειναι κριμα να μεινει σπιτι απραγο, εκτος κ αν δεν νοιαζει κανεναν..

εδιτ> μπορω να φτασω μεχρι παζαροπουλο κυμης

Link to comment
Share on other sites

Αντε παιδια καποιος να το παρει απο βορεια προαστεια για να κανει τη βολτα του απο κει αρχικα και μετα κατεβαινει και σε μας..

Το αρχειο το εχει ο fotme αν εχετε ειτε εσεις ειτε ο fotme εξωτερικο δισκο μπορειτε να το παρετε απο αυτον για να κανετε δουλεια..

Link to comment
Share on other sites

κ οπωε εχω αναφερει, γι τηλεοραση χρειαζομαστε αλλο driver που δεν τον εχω ακομα.

O takis-pa μου εστειλε pm και θα το παρει αυτος. Να επισημανω οτι το αρχειο του mpilia ειναι μεγαλο, 27gb, οποτε κ χρειαζεται εξωτερικος δισκος.

τα λεμε παλι αργοτερα, ο mpilias θα σας απαντησει οτι απορια εχετε.

Link to comment
Share on other sites

έχω tv monitor (lg ,m2762d) αυτό καλιμπράρεται εύκολα σαν μόνιτορ?

fanistelroy εγώ είμαι κυψέλη οπότε αν το πάρεις να με υπολογίζεις για μετά.

οδηγίες έχουμε? πόσο χρόνο πάιρνει χοντρικά η διαδικασία?

Έγινε επεξεργασία από The_Blade
Link to comment
Share on other sites

οταν την χρησιμοποιεις για windows θα κανεις το calibration με το cd του, απλα και γρηγορα σε καθοδηγει το προγραμμα..

Για τη λειτουργια της τηλεορασης λογικα θα πρεπει να κανεις τη διαδικασια με το dve και το hd709..

Οδηγιες ακριβεις εγω δεν ξερω αλλα τα λεει ολα ο οδηγος που εχει δωσει λινκ ο wacko στις πρωτες σελιδες του θεματος..

Η διαδικασια παιρνει απο μισαωρο και πανω για το dve που φτιαχνει το επιπεδο του μαυρου και απο μισαωρο και πανω επισης για το hd709 που φτιαχνει τα χρωματα..

Για τη λειτουργια τηλεορασης δεν ξερω αν αξιζει να παιδευτεις εσυ αφου εκει βλεπεις μονο ελληνικα καναλια τα οποια δεν ξερω τι διαφορα θα καταλαβεις.. οι διαφορες φανταζομαι οι καλες θα ειναι σε hd υλικο (windows, ταινιες)

Αλλα δεν χανεις κατι να το προσπαθησεις...

Σαν μονιτορ υπολογιστη παντως παιρνει νομιζω κανα πενταλεπτο δεκαλεπτο το πολυ..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.