Jump to content



Τι κάνετε..


gbdanis

Recommended Posts

Επανεγκατάσταση του λειτουργικού και των λοιπών προγραμμάτων, όταν το σύστημα βαρύνει πολύ μετά από πολλές εγκαταστάσεις-απεγκαταστάσεις προγραμμάτων και οδηγών, καθώς κι όταν υπάρχει υποψία ιού...

Συγχρόνως, τρέχω συχνά προγράμματα καθαρισμού του λειτουργικού από άχρηστα αρχεία και καταχωρήσεις στη registry με τη σουίτα εργαλείων της Vcom (Ontrack), το Diskeeper 8 για αποκερματισμό των αρχείων και τα γνωστά anti-spyware/virus/troyan προγράμματα για τη προστασία του συστήματος...

Όσον αφορά το hardware - και κυρίως όσον αφορά υπερχρονισμένο σύστημα - φροντίζω να τρέχω κάθε βδομάδα για αρκετές ώρες προγράμματα ελέγχου σταθερότητας για να κρατάω τα υποσυστήματα σε φόρμα, ακόμα κι αν έχω καταλήξει σε συγκεκριμένες ρυθμίσεις...είχα παρατηρήσει στο παρελθόν ότι αν σταμάταγα απότομα το "κάψιμο" πχ. της μνήμης - αφού είχα βρεί τα εκάστοτε όριά της, χωρίς να την αφήσω να συνηθίσει σε αυτές τις συχνότητες, αλλά και χωρίς να τη πιέσω για παραπάνω - έχανα μερικά fsb μετά από κάποια περίοδο νωθρότητας...

Προσπαθώ επίσης μια φορά το μήνα να βγάζω τη μητρική και τα λοιπά απ' το κουτί, να απομακρύνω προσεκτικά τη σκόνη απ' το κουτί, τους ανεμιστήρες κι όπου αλλού έχει κάτσει και να ανανεώνω τη θερμοαγώγιμη πάστα για τον επεξεργαστή

Link to comment
Share on other sites

Απολύτως τίποτα

Ούτως η άλλος τουλάχιστον κάθε 2μηνες τον λύνω για παραμετροποιήσεις

Όσο για το λειτουργικό δεν είναι προγραμματισμένο το κάθε ποτέ θα το συντηρώ ή θα το διαγράφω, εξαρτάτε από τις συνθήκες.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 21:33]

Αυτά που ειπε ο Root..... επίσης και κανα Ad-aware 6.0, και εμείς οι νερουλάδες.. αλλαγή νερού κλπ.

Έτσι και εγω...Το νερό τώρα είναι το νέο ....Ρε νερουλαδες που έχετε την αντλία σε μπολ χύμα έξω συμπληρώνετε νερό κάθε τοσο????????????

Εμένα που το έχω έξω με έχει πεθάνει..κάθε 1-2 μέρες θα βάλω και λίγο.Διαρροές δεν υπάρχουν σίγουρα απλά λίγο ψηλές θερμοκρασίες(΄τις 2 τελευταίες μέρες μέχρι και 40 ο cpu)

Link to comment
Share on other sites

Spybot, Defragment και spray αέρα....

Το kallileo: ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!! :woot: Ελπίζω να αφήσουν τις κωμωδίες και να γυρίσουν κανένα "σοβαρό" εργο τώρα που μεγάλωσαν....!!

Link to comment
Share on other sites

Ελεγχο σταθερότητας συχνα πυκνά, όπως είπε και ο vgiozo. prime, toast, memtest και λουπες 3dmark. Όσο για τα παραθύρια, οχι πολλά. defrag και spybot αλλά δεν είμαι από αυτούς που φορτώνουν πολυ το tray και το λειτουργικό με πολλά.Το υλικό απλά το ξεσκονίζω αρκετά συχνα, μια που είναι συνέχεια στο βάλε βγάλε.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από kallileo

Κανα Norton Ghost οποτε χρειαζεται..........

Root τις ξερεις αυτες??? Πως μεγαλωσαν...........

Χεχεχεχεχεχεχεχεχεχχεχε, κοίτα να δεις.... πέρασαν τα χρόνια..... :D

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από RootX [Χθες, στις 23:22]

Φύσιμα με σπρέυ αέρα, και συχνά defragment.... όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά, :...:

Καλα και σωστα αυτα αλλα...

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!

Ο αερας αν δεν ειναι σε ειδικο σπρει¨ και ειναι απο κομπρεσερ τοτε να εχει το απαραιτιτο ΦΙΛΤΡΟ να μη περασει ΥΓΡΑΣΙΑ !!!!!!

Και καλο ειναι μετα το φυσιμα να μεινει κλειστο (ενοειτε οτι ειναι κλειστο οταν το φυσαμε ) για καμια ωρα μη τυχον και περασε υγρασια.

Και τα spray θελουν προσοχη γιατι εαν τα γυρισουμε στο πλαι η και αναποδα βγαζουν το φρεον σε υγρη μορφη.

Επισις σε ανεμιστιρες μπορεις ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ με ενα πινελο και αερα την ωρα που δουλευουν να τους καθαρισεις για να διατηρεις τη σωστη διανομη αερα στο κουτι σου. (εγω τα case fans) τα βγαζω εκτος κουτιου και τα κανω και με λιγο ajax γιατι εκτος τη σκονη πιανουν και μακα απο καπνα..)..

Και μιας και μιλαμε για φυσημα να ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΩΤΙΚΟ...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.