Jump to content



IDM και rapidshare


serpico75

Recommended Posts

Ενώ δούλευαν όλα κανονικά με IDM και rapidshare links, μετά το premium extend, παρουσιάστηκε το πρόβλημα:

Μαρκάρω rapid link -> δεξί κλικ -> download wth IDM και μου εμφανίζει κάποιο html αρχείο προς download (που δείχνει ότι το αρχείο που ζητάω έχει σβηστεί). Δεν εμφανίζει το .rar, προς download, που είναι το πραγματικό αρχείο που θέλω.

Το αρχείο, όμως, υπάρχει, γιατί κάνω login σαν premium user στην rapidshare, copy-paste το rapidlink και αρχίζει το download κανονικότατα και μάλιστα με τον IDM.

Για να δουλέψει όπως δούλευε παλιά, δηλαδή "Μαρκάρω rapid link -> δεξί κλικ -> download wth IDM" και ξεκινάει το download, πρέπει να έχω ανοίξει ένα άλλο tab, να έχω πάει στο rapidshare.com, να έχω κάνει login σαν premium και τότε όλα δουλεύουν κανονικά.

Παλιότερα δε χρειαζόταν αυτό.

Κάποια ρύθμιση είναι στα settings του premium account. Αλλά ποιά;

Υ.Γ. Το έχω δοκιμάσει σε 2 υπολογιστές και σε FF και σε Opera και τα ίδια. Πριν το premium extend δούλευαν όλα κανονικά:και στα 2 pcs και στους 2 browsers.

Και κάτι ακόμα γιατί θα μου σπάσουν σε λίγο τα νεύρα... Στα settings του λογαριασμού, τα κουμπιά "On" και "Off", έτσι που τα 'χουν κάνει, προσωπικά, δε μπορώ να καταλάβω εάν μία επιλογή είναι στο "On" ή στο "Off". π.χ. Εάν το "On" είναι έντονο και το "Off" αχνό, αυτή η επιλογή τί είναι:"On" ή "Off";

Θα ήθελα μία βοήθεια γιατί τα νεύρα μου καταρρέουν !!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.