Jump to content



Νέοι άνθρωποι, με λευκές τρίχες


bezdim

Recommended Posts

Χαίρετε και Χρόνια μας Πολλά.

Άρχισα να παρατηρώ τις πρώτες λευκές τρίχες στο κεφάλι μου πριν 3 χρόνια. Από τότε ο αριθμός τους άρχισε να αυξάνεται γεωμετρικά. Είμαι σχεδόν 22. Με το ρυθμό αυτό πιστεύω ότι μέχρι τα 26-27 θα είμαι ψαρομάλλης. Επίσης να πω ότι έπειτα από πρόσφατη αρρώστεια, άνοιξε το χρώμα των μαλλιών μου από μαύρο σε σκούρο καστανό.

Χαρακτηρίστε με όπως θέλει ο καθένας, αλλά σκέφτομαι να αρχίσω να τα βάφω, από λίγο έως πολύ όσο εντύνεται το πρόβλημα. Δε μου αρέσει αυτό που μου συμβαίνει. Θα μου πείτε τόσα και τόσα προβλήματα έχει ο κόσμος, με τρίχες θα ασχολούμαστε; Ε και όμως μιλαμε για την εμφάνιση, για κάτι που βλέπουμε κάθε πρωί στον καθρέφτη, αλλά και πλασάρουμε καθημερινά στην κοινωνία. Κάποιοι πιστεύουν ότι η εμφάνιση είναι και καθρέπτης του εαυτού μας.

Ανοίγω αυτό το θέμα για να συζητήσουμε:

α)Γιατί προκαλείται αυτό το φαινόμενο;

β)Πως το βλέπει/αντιμετωπίζει ο καθένας;

γ)Γενικά ότι άποψη έχει ο καθένας, προφανέστατα εκτιμητέα και καλοδεχούμενη.

Αν κάποιος θέλει να πει καμιά καφρίλα κιόλας (κλασικά) για να γελάσουμε φυσικά θα την εκλάβω θετικά.

Link to comment
Share on other sites

31 και εχω μια -2, ο πατερας ειναι κανα 60ρι και εχει ελαχιστες , απο την αλλη νομιζω οτι και γκριζομαλλης να ημουν απο τα 20 δεν θα με πειραζε . Αρκει να μην εκανα φαλακρα . :hehe:

Το αγχος ειναι ενας παραγοντας επιταχυνσης σiγουρα . αλλα και η κληρονομικοτητα

Link to comment
Share on other sites

Να σας δώκω μπόλιασμα? 38 και έχω 5 άσπρες τρίχες όλες κι όλες :hehe:

Μόνο 5 τρίχες σε όλο το κεφάλι και αυτές άσπρες ε; Τι να σου πω τέκνον μου. Κουράγιο.

Και όπως ορθώς λέει και ο Athens2004 το παν είναι να μην τα χάσεις τα μαλλιά. Και ροζ να γίνουν πάντα θα μπορείς να τα βάψεις. Αν τα χάσεις όμως...(κλαψ)

Link to comment
Share on other sites

πιστεύω ότι είναι γονιδιακοί λόγοι περισσότερο, στην οικογένεια μου υπάρχει αυτό το "πρόβλημα", ο πατέρας στα 28 του ήταν 50-50 περίπου από όσο μου είχε πει, και ο θείος μου στα 20-22 του ήταν σχεδόν όλος άσπρος, από την άλλη τόσο εγώ και ο αδερφός μου, όσο και τα ξαδέρφια μου ναι μεν το έχουμε κληρονομήσει, αλλά σε μικρότερο βαθμό, για την ώρα δεν αγχώνομαι ιδιαίτερα :p, αλλά δεν μπορώ να καταδικάσω αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις, γιατί γυρίζει και ο τροχός και ίσως βρεθώ σε αντίστοιχο δίλημμα στο μεσοπρόθεσμο μέλλον.:innocent:

Link to comment
Share on other sites

ξεκαθαρα γονιδιακο.

Ο πατερας μου απεβιωσε στα 74 με καταμαυρα μαλλια,η αδερφη του 70κατι επισης μαυρα,εγω επισης ειμαι τρελλο μελανουρι.Απο κει και περα ειναι και λιγακι διατροφη,οσπρια κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Φαντάζομαι ότι πρέπει να είναι ενοχλητικό για σένα, να βλέπεις το χρώμα να μεταβάλλεται τόσο ραγδαία και ανεξέλεγκτα. Αλλά γενικά σε νέους ανθρώπους (και γενικότερα πολλές φορές) το άσπρο μαλί δε δείχνει άσχημο. Σε κάποιες περιπτώσεις προσδίδει ένα uber serious τόνο στο πρόσωπο που σε γενικές γραμμές δεν είναι κακό για έναν άνδρα.

Link to comment
Share on other sites

Αλλά γενικά σε νέους ανθρώπους (και γενικότερα πολλές φορές) το άσπρο μαλί δε δείχνει άσχημο. Σε κάποιες περιπτώσεις προσδίδει ένα uber serious τόνο στο πρόσωπο

Google Αποτελέσματα Eικόνων για http://2.bp.blogspot.com/_oTuA6QW544Y/TU8mfNjL6aI/AAAAAAAALzs/RFSxd4G992E/s1600/kk18110801.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αν κάποιος θέλει να πει καμιά καφρίλα κιόλας (κλασικά) για να γελάσουμε φυσικά θα την εκλάβω θετικά.

Ασπρα μαλλια στη κεφαλη, κακα μαντατα στη ψω... <γκουχ γκουχ>

Sorry αλλα δεν κρατηθηκα. :p

Link to comment
Share on other sites

Να δεχτείς τον εαυτό σου οπως ειναι.. Αν κάποιος σε σχολιάσει για (και θέωρεί σημαντικό) τετοιο πραγμα βλακας θα ειναι δεν αξιζει να ασχοληθείς καν. Προσωπικα όταν βλέπω κάποιον με άσπρες τρίχες δεν με απασχολεί κάν. Όταν βλέπω κάποιον με βαμένα μαλλιά μάλλον θα τον θεωρήσω κομπλεξικό. 'Ασε πού όπως λένε και οι υπόλοιποι σε νέους ανθρώπους δίνει σε εμφάνηση. :)

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου είδα την πρώτη μου άσπρη στα 14! Στα 28 μου πλέον, κρόταφοι σχεδόν λευκοί, αρκετές διάσπαρτες και δεν έχω κανένα πρόβλημα!! Το θέμα (Ιmo) είναι αν ασπρίζουν σε 'καλά' οπτικά σημεία ή το πας για Παναγιωταρέα.... τότε ίιιιιισως το σκεφτόμουν και γω για βαφή της τούφας αλλά:

1ον) Τζάμπα καταστρέφεις με χημείες το κεφάλι σου και

2ον) γενικότερα πισεύω στο 'u dont mess with natures choices'...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.