Jump to content



Iphone4 + wind service+ χαλασμενο ακουστικο= ΤΡΑΓΙΚΟΙ


ison

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια

Αρχες Μαιου το iphone 4 που εχω στην κατοχη μου (αγορασμενο απο τα κεντρικα της wind) χαλασε. Και τι εννοω χαλασε?

Απλα το μικροφωνο του δεν λειτουργουσε...κοινως δεν με ακουγαν. Να σημειωθει οτι τοσο σε ανοιχτη ακροαση αλλα ακομα και με το hands free με ακουγαν κανονικα.

Επισης να σημειωθει οτι το κινητο το προσεχα σαν τα ματια μου (θηκη και ζελατινα απο πρωτη μερα...πραγματικα αν το βλεπατε θα νομιζατε οτι μολις το ειχα βγαλει απο το κουτι) και ποτε μα ποτε δεν το ειχα κακομεταχειριστει/αφησει στο ηλιο/χτυπησει κλπ. Η αγορα του εγινε το νοεμβριο αν θυμαμαι καλα.

Για να μην πολυλογω διαβαζοντας στα αμερικανικα φορουμ καταλαβα οτι το προβλημα του μικροφωνου ειναι υπαρκτο σε αρκετα συσκευες και εχει να κανει με καποιου ειδους δυσλειτουργιας του δευτερου μικρουφωνου που εχει το τηλ για να "μειωνει" το περιβαλλοντα ηχο (noise canceling mic).

Η αντιπετωπιση ολον οσον ειχαν το προβλημα ηταν ΑΜΕΣΗ αλλαγη απο την apple στο μαγαζι χωρις πολλα πολλα.

Εφοσον δοκιμασα τα παντα (restore/καθαρισμο του μικροφωνου σε περιπτωση που ειχε σκονη) αποφασισα να το παω στην wind 'ελπιζοντας' σε ισαξια αντιμετωπιση.

Και εδω αρχιζουν τα περιεργα.

Η κοπελα στο ιδιοκτητο πηρε την συσκευη , ειδε οτι δεν δουλευε το ακουστικο και την εστειλε στο service λεγοντας μου οτι θα κανει καμια 10αρια μερες ισως και παραπανω. Προς τιμην της που εδωσε και μια συσκευη αντικαταστασης (του 30αρι κου) οπως και μου αλλαξε την microsim σε sim χωρις χρεωση λεγοντας μου οτι θα κανει το αντιστροφο οταν επισκευαστει.

Μια και δυο με περνουν σημερα και τι μου λενε.

Ελατε μπορειτε...

Λιγο ακομα...

Ναι ακριβως...

Το γνωστο παραμυθι πλεον....

ΠΗΡΕ ΥΓΡΑΣΙΑ και θελουμ 160 ευρω για επισκευη ...δεν το καλυπτει η εγγυηση.

Να σημειωθει εδω οτι ΟΥΔΕΠΟΤΕ δεν μου εχει πεσει πανω νερο ουτε εχω προβει σε ενεργειες για να δικαιολογησουν την "υγρασια" που λενε.

ΤΡΑΓΙΚΟ νο1

Τους λεω πες μου το τηλ του service να μιλησω απευθειας με το τεχνικο.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Δεν ξερουμε !!!! Δεν μπορειτε να επικοινωνησετε...μονο οτι φαινεται στο συστημα.

ΤΡΑΓΙΚΟ νο2

Παιρνω εξυπηρετηση πελατων και μου λενε οτι κανουμε αναβαθμιση και οτι πρεπει να κανω αιτημα για να μιλησω με το service!!! Προσοχη το ξαναλεω να κανω ΑΙΤΗΜΑ για να μιλησω με service.

Τι να κανω δεν ξερω.

Το κακο ειναι οτι σημερα εμαθα για τις ταινιες υγρασιας που εχουν τα iphone αλλιως θα εβλεπα αν ειχε καποια ενδειξη το δικο μου.

Εφοσον ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν φταιω εγω ποιος μου λεει εμενα οτι δεν την κανανε αυτοι την ζημια για να γλυτωσουν την αλλαγη?

Μηπως ξερει κανεις που στο γερο λυκο στελνουν της συσκευες Iphone απο την wind? (στην arvato δεν ειναι) μπας και βγαλω καμια ακρη?

Απο apple πηρα στο ελληνικο κεντρο και ενα εξυπηρετικοτατο παιδι μου ειπε οτι δεν μπορουν να κανουν τπτ εφοσον δεν αντιπροσωπευουν το iphone εδω ....

Μετα απο 10δες κινητα που ειχα στην ζωη μου (και 3g/3gs) την μια και μοναδικη φορα που επαθε κατι ενα κινητο στην κατοχη μου θελουν να μου το πασαρουν για υγρασια...

Τι να κανω ρε παιδια βοηθεια...πειτε καμια ιδεα πως να κινηθω.

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Έπρεπε να βγαλεις φωτός τους δείκτες υγρασίας πριν το στειλεις όπως και πριν στειλεις οτιδήποτε πλέον για service δυστυχώς...

Sent from my MB860 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Οι δείκτες υγρασίας είναι μέσα στην συσκευή και μόνο με κατσαβίδι μπορείς να τους δεις, εξάλλου αναφέρεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχει υγρασία.

Το ζητάς πίσω και μιλάς με άλλη εταιρία(cosmote-vodafone) για την αντικατάσταση.

Link to comment
Share on other sites

Σημερα τα διαβαζα techman....απαραδεκτοι

@Artist...εφοσον το κινητο ειναι αγορασμενο απο wind τι μπορει να κανει η vodafone-cosmote? Εκτος του εσωτερικου της συσκευης υπαρχουν δεικτες και στο dock καθως και στην υποδοχη του μικροφωνου.

Link to comment
Share on other sites

Μολις καλεσα και θα με παρει πισω τεχνικος.

Οσο περιεργο και αν σας φαινεται ΔΕΝ ξερουν ποιος κανει το service...αν ειναι δυνατον.

Αντιπροσωπεια ειναι πικρη ιστορια για το Iphone εφοσον η apple εχει κανει συμφωνια απο οσο ξερω με τους παροχους οι οποιοι και αναλαμβανουν το service.

Να προσθεσω οτι το κινητο οπως ειπα ηταν σε θηκη ΜΕ ΚΑΛΥΜΑΤΑ για το dock και εξτρα καλυμα για την οθονη απο σκληρο πλαστικο

http://www.egalaxy.gr/iskin-revo4-ni...r-iphone4.html

Γενικα εχω αγορασει απειρα ηλεκτρονικα και προσεχω ιδιαιτερα πως τα μεταχειριζομε γι αυτο και τα εχω παρει τωρα που μου λενε για υγρασια.

Link to comment
Share on other sites

Αρχιζω και τα περνω στο κρανιο.

Το Service ticket λεει οτι θελει αλλαγη το system connector (προφανως dock connector) λογω οξειδωσης!

Ωραια τους λεω πειτε μου που ειναι το service να δω την οξειδωση μονος μου.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ μου λεει! (αυτα απο το καταστημα) καθως δεν ξερουν καν που ειναι αυτο το αναθεματισμενο service.

Δλδ με αλλα λογια πρεπει να δεχτω οτι μου λενε ΧΩΡΙΣ να μου το δειξουν.

"πηγαινετε αλλου να το ανοιξετε να το δειτε" ...τους λεω ετσι δεν χανω την εγγυηση? Κομπιασε!

Περιμενω το τηλ του και καλα τεχνικου να δω τι θα μου πει?

Και ερωτω αν υποθεσουμε οτι οντως ετσι ειναι τα πραγματα τουλαχιστον δεν θα επρεπε να μπορω να το δω και εγω με τα ματια μου? Δλδ πρεπει απλα να τους πιστεψω?

Ειναι νομιμο αυτο?

Link to comment
Share on other sites

Γιατι ρε φουστη μου να πρεπει να γινεις ελληναρας για να βρεις το δικιο σου ...τοσο πολυ γουσταρουν το μπινελικι?

Αναμενονται εξελιξεις συντομα με φωτογραφικο υλικο

Link to comment
Share on other sites

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Ιδου οι αποδειξεις της wind. Οπως περιμενα δεν φαινεται ΠΟΥΘΕΝΑ πως προκειται για το δικο μου τηλεφωνο. Οξειδωση που ειπαν που στο γερο λυκο την ειδαν?

Η υπευθυνη που μιλησα μου ειπε οτι ΔΕΝ μπορω να μιλησω απευθειας στο τεχνικο οπως και οτι ΔΕΝ μπορω να δω το κινητο μου στο service. MONO μεσω εκεινης και της εξυπηρετησης πελατων δουλευει το service.

Δλδ δεν μπορω να μιλησω με το τεχνικο του service ακουσον ακουσον καθως και δεν μπορω να παρασταθω εκει να μου το δειξει. Επισης ΔΕΝ μου λεει που ειναι το iphone για service.

Αυριο θα με δειτε στις εφημεριδες θα καταιβω στα κεντρικα της wind και θα γινει της πουτ@νας.

Προσπαθουν να με βγαλουν τρελο οι ρεζιληδες.

Link to comment
Share on other sites

lolwut! Υγρασία χωρίς να έχει γίνει tripped ο αισθητήρας υγρασίας;;

Το iPhone4 έχει 4 αισθητήρες. Ο ένας είναι μέσα στο jack των ακουστικών, ο άλλος ειναι αυτος που δείχνεις στην φώτο και είναι λευκος (αρα ανέπαφος) και οι δυο εσωτερικοί.

4766796639_0e910b6f77_b.jpg

Έτσι ειναι οταν εχει αισθανθεί υγρασία (γίνεται ροζ-κοκκινος)

Επίσης, ακόμα και αν ο αισθητήρας υγρασίας έχει γίνει κόκκινος, αν οι εσωτερικοί δεν έχουν ενεργοποιηθεί τοτε εισαι ΕΝΤΟΣ εγγύησης... (Συμπληρωματική οδηγία Apple - google it)..

Link to comment
Share on other sites

Δωστους στεγνα στην αππλε γιουροπε,αππλε τσαηνα,απλε ανταρκτικα,αππλε καναντα,αππλε μουν,αππλε κολωνακι.Να δουμε αμα τους τριξει τα δοντια η αππλε και μετα τρεμουν μην τους παρει τα ηνια η βοδαφον τι θα λενε.

Link to comment
Share on other sites

τα εχουμε ξαναπει 1520

1520 - Γραμμή Καταναλωτή

Το θεμα δεν ειναι να αποδειξης εσυ οτι η συσκευη εχει κατι εντος εγγυησης αλλα αυτοι οτι δεν ειναι εντος εγγυησης.

Παει σε καμια 20 αρια μερες χαρτακι απο την Γ.Γ.Κ στο μαγαζι με σφραγγιδες κτλ και ζηταει εγγραφως διευκρινησεις.

Σε μενα μολις πηραν την ειδοποιηση μου αλλαξαν την συσκευη,αλλα με την κοπελα απο Γ.Γ.Κ που ξαναμιλησα μου ειπε οτι αν δεν συμορφωθουν πας μετα λ. αλεξανδρας στον συνηγορο του πολιτη που απο οτι καταλαβα μαλλον παει εξοδικο η κατι τετοιο.(δεν ειμαι σιγουρος δεν εφτασα μεχρι εκει αλλα θα εφτανε αν χρειαζοταν).

Και πιστεψε με πηγα 3-4 φορες και ποτε δεν φωναξα ουτε εκανα φασαρια.Ο υπαλληλος ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ .Οτι του λενε οι μ... που ειναι πιο πανω αλλα δεν βλεπουν 1000 ατομα την μερα να φωναζουν (δικαιολογημενα τις περισσοτερες φορες) και να βριζουν οπως ο φουκαρας του καταστηματος.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.