Jump to content


Recommended Posts

Θέλω να αγοράσω το παρακάτω keyboard Deck Legend Ice - tactile με τα cherry mx clear switches μιας και θέλω μηχανικό με backlit (gaming in darker areas.)

http://www.deckkeyboards.com/product_info.php?products_id=96

Υπάρχει διαθεσιμότητα απο 1η Ιούλη(δεν αντεχω να περιμένω λεμε).

Ενα κακό είναι οτι στην Active Key ,μεταπωλητής στην γερμανία το έχει κοντα στα 200 ευρω χωρίς τα μεταφορικα και γενικά πονάει πολύ στην τσέπη(πανακριβο)

Ετσι λοιπόν η αγορά απο αμερική ειναι μονόδρομος απο Pcperformance , κερδιζω στο συνάλαγμα αλλα δεν ξέρω πόσο θα πληρωσω τελωνείο.

Υ.Γ GruntGr είδα πως έχεις το συγκεκριμένο keyboard. Μπορείς να με βοηθήσεις σε παρακαλώ?Με Την όλη διαδικασία της αγοράς πως το έκανες και σου ήρθε κοντα 150 euro?Θα το εκτιμούσα!:help:

Ευχαριστώ εκ των προταίρων.

Έγινε επεξεργασία από Ivris
Link to comment
Share on other sites

performance-pcs.com

Αποσο θυμαμαι τιποτα δεν πληρωσα σε τελωνειο.

Εχω το ice το linear ( cherry mx black ) btw οχι το tactile, πανεμορφο οπως και ναχει, δεν χορταινω να το κοιταω μηνες τωρα :inlove:

Link to comment
Share on other sites

performance-pcs.com

Αποσο θυμαμαι τιποτα δεν πληρωσα σε τελωνειο.

Εχω το ice το linear ( cherry mx black ) btw οχι το tactile, πανεμορφο οπως και ναχει, δεν χορταινω να το κοιταω μηνες τωρα :inlove:

woot ευχαριστω για το reply !!!

Αν και τελικα μετα απο αμετρητες ωρες σε geekhack και ocn καταλαβα οτι τα cherry mx switches ειναι καθαρα θεμα πίεσης που ασκεις στα δαχτυλα.Πχ κάποιος που ασκει πολύ πίεση απο συνήθεια μπορεί τα blue switches να του φανούν ελαφρα και τα black να του ταιριάζουν καλύτερα.

Εσένα πως σου φαίνονται?

Εχω ενα G15 (logitech cheap rubberdom 10$) τα οποία μου φανταζουν σκληρά,λογικά το ίδιο θα είναι και τα μαυρα , ή καμιά σχέση με βαση την εμπειρία σου?

Γιαυτο το λόγο είπα να περάσω στα λευκα + tactile feeling, άσε που θα ήθελα να ακούω το register των γραμματων.

Το ultimate black widow προσφέρει backlit με cherry mx blue αλλά η μαμα εταιρία ειναι η ione και είναι αμφιβόλου διαρκειας και φτηνής ποιοτητας κατασκευής χωρίς να θέλω να θίξω κανενός την αγορά...

Απο την άλλη ευελπιστώ μήπως και κυκλοφορήσει επιτέλουs το Mionix zibal 60 (cherry black με backlit ) μπας και δούμε κανα αξιόλογο ρεβιου και όχι θεωρίες απο mionix...

Το μόνο κακο είναι οτι το θέλω τώρα , αλλά απο την άλλη είναι αυτό που λέμε θέλε...

Ερωτηση. Απο Performance-pcs πόσες ημέρες έκανε να έρθει? priority or express email?

ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Μαγκες και εγω τελευταια περναω πολλες ωρες σε geekhack κλπ και ψαχνομαι γιατι θελω να παρω το πρωτο μου μηχανικο πληκ/γιο.

Σκεφτομαι να χτυπησω κατι σε Filco Majestouch Tenkeyless. Και τα Deck φαινονται καλη περιπτωση.

Για το BlackWidow διαβαζω για προβληματα με τα κουμπια και κακη κατασκευη και υλικα γενικα..

Το Mionix δειχνει ωραιο αλλα ειναι καινουργιο ακομα και δεν εχουμε καθολου feedback..

Γενικα δεν εχω καταληξει ακομα ουτε σε τι Cherry MX Switch..

Λενε οτι οι Black ειναι καλυτεροι για gaming αλλα δεν εχουν το tactile feedback και αυτο το Click που εχουν οι Blue το οποιο θα το ηθελα..

Ποια ειναι η γνωμη - προταση σας;

Link to comment
Share on other sites

...

Ποια ειναι η γνωμη - προταση σας;

Εξαρταται μαν! Εξαρταται τι ψαχνεις και τι θέλεις.

1ον.Θέλεις φωτισμο στα keys? εγώ απλά τα χρειάζομαι γιατι παίζω συνήθως απογευμα με βραδυ και δεν μου αρέσει καθόλου η παρουσία φωτιστικού (πορτατιφ).

να ξέρεις πάντως πως εάν θέλεις backlit οι επιλογές σου είναι περιορισμένες.

2ον. θέλεις μάκρο keys on the go? Razer black widow - razer black ultimate.

Τα προβλήματα που έχει στο space και στο shift keys φτιαχνονται πανευκολα...με λίγη μοντα...

Φτηνή κατασκευή ναι , αλλά δεν το κάνει και εκτός συναγωνισμου.Φαντασου παλικαρια εχουν προβει σε αγορά του Xarmor ακομα χειροτερα...

3ον.Ασκεις πίεση στα πλήκτρα των πληκτρολογιων που χρησιμοποιεις? τα μαυρα ειναι ο δρομος σου.

Αν όχι τότε τα κοκκινα cherry mx καθοτι ειναι linears και αυτα αλλα πιο σπανια σε υλοποιήσεις.

Θελεις να ακους κλικ? αλλά και να έχουν λιγότερη πίεση εναντι των μαυρων ? πας στα καφε κατι μεταξυ σε μαυρο kai blue. και να τα καφε θελουν λιγότερη πίεση απο τα μαύρα και ακούς και ενα κλικ το οποίο σε διαβεβαιωνει οτι το γράμμα έγινε ρετζιστερ. Απο την κοινότητα έχουν χαρακτηριστεί ως good typing best for gaming

Τα μπλε είναι μακράν τα καλύτερα για να γραφεις , στο gaming οταν θέλεις να σπαμαρεις 2 φορες το ίδιο πλήκτρο πρέπει να έχει επανέλθει στην θέση πίεσης για να μπορεσει το γραμμα να γινει ξανα register την δεύετερη φορα και μπορεί να σε καθυστερήσει σε μια απαιτητική στιγμή(αν παιζεις strategy)Sta fps no probs at all.

4ov.. Αν δεν μπορεις να βρεις φίλους με καποιο board me cherry mx switches , πάρε τηλέφωνο το πλαίσιο,multi η όποιο άλλο κατάστημα είναι (δεν κανω διαφήμιση) και ζήτα σε αν έχουν απόθεμα σε razer black widow και πήγαινε να το δεις.το πακετο που έρχεται το προιον έχει τα 4 βελακια όπεν και μπορεις να τα πατησεις και να τα τεσταρεις σε θέμα πιεσης.εγώ αυτό έκανα.

Σου φαινονται πολυ ελαφρα? πας στα μαυρα,sorry no click here.

Θες λιγο πιο πολύ? πας στα καφε ή σε άσπρα και συναγωνίζεσαι τον μπετοβεν:p.

Μια καλή υλοποίηση με κορυφαία κατασκευη προσφέρει η DAS keyboards. exoun cherry mx blue kai chery mx browns αλλά εδω δεν υπάρχει backlit.

Προσωπικά μιλώντας θέλω μπλε με backlit αλλά όχι απο Razer, δεν είχα ποτέ Razer , αλλα επειδή δεν τα δουλεύαμε και μαζι και οι καιροι είναι δυσκολοι ,αγοράζω κατι και θέλω να μου μείνει , να τα βγαλει τα λεφτα του και ας ψωφίσει έπειτα, όχι να το σπάσω απο τα νεύρα μου όταν θα του λέω Α και αυτό θα τραγουδάει σε ρυθμούς L .:wall:

Δεν θέλω να ανοίξω flame , αλλά δεν θα πλήρωνα ποτέ για την μόστρα .140 ευρω δίνεις γιατι να αναγκαζεσαι να κάνεις modifies όταν το προιον πρέπει να δουλεύει έτσι αφού το πλήρωσες για να δουλεύει έτσι όπως υπόσχεται.

Έχω φίλο στην αγγλία που έχει παραλαβει 6 μέχρι στιγμής και τώρα είναι υπο σκέψη ή για μόντα η για rma.:wall:

Σκέφτηκα μια νύχτα εν βρασμω να παραγγείλω Cherry G80-3000 με τα browns αλλά έρχονται με εξοδα αποστολής στα 100 ευρώ κοντά.

Για εμένα και αν θες για εσένα.

Das keyboard 130 euro me 20 euro εξοδα αποστολής. μπλε ή καφε και είσαι σούπερ:rolleyes:

Cherry clears ή black απο Deck me backlit και είσαι ντούπερ.:p

Mionix blacks και υπόσχωνται οτι θα είσαι σούπερ ντούπερ.:p

Filco uber ντούπερ ,χαχα , αλλά σε αυτά τα λεφτα με φορους και συνάλαγμα λιρας ευρώ , για εμενα πας σε Deck και δώρο το backlit:P

Ταπεινα Ivris.

Συγνώμη για το long post

Έγινε επεξεργασία από Ivris
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

πολύ καλή επιλογή ,Ζενορ , τίμιο για τα λεφτά του.:T:

ερώτηση , ta keycaps του σου έχουν ξεθωριάσει καθόλου?θέλουν πολύ πίεση σε σχέση με το g11?

Exω το G15 εδώ και το βρίσκω μετα απο 1χρόνο χρήσης κουραστικό γιατί θέλει πίεση.

Γραφω φαντάσου απο Curve 2000 ms...

Link to comment
Share on other sites

Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα ήταν τα keycaps :p

Φαίνονται printed πάνω στα πλήκτρα και νόμιζα πως θα ξεθοριάσουν γρήγορα, αλλά δεν μπορώ να σου πω ακόμη μιας και είναι λίγων ημερών.

Είναι πιο μαλακά τα πλήκτρα, δεν χρειάζεται όση πίεση όσο το logitech.

Επίσης δεν χρειάζεται να τερματίσεις το πάτημα των πλήκτρων για να κάνεις register.

Γενικά καλή φάση :T:

Link to comment
Share on other sites

να στο κλεψω για μια βραδια? :p . και θα σου δώσω δώρο επιστροφης ένα στήριγμα για τον καρπό!!! χαχα!

Κοίτα γενικά από οτι έχω διαβασει μόνο σε 2-3 ατομα ξεθωριασαν κοντα στο 7 μηνο χρησης αλλα από οτι παραδεχτηκαν τα Fingertips τους ιδρώνουν αλλά μην σκιάζεσαι τα ξεβαφεις όλα και έχεις SteelSeries Special Own Edition xaxa!

Πόσο το πήρες και αν επιτρεπεται απο που?

αστα να πανε...Θέλω μηχανικό λεμε και τα μυαλα στα καγκελα...

περιμενω να βγει το mionix zibal 60 να δω τι σόι είναι και βλέπουμε.

To mindfactory.de το έχει για προπαραγγελία αλλά δεν στελνουν ελλάδα και το έχει βγαλει και η αμαζον σήμερα το πρωί.εχουν καθυστερησει οι παραλαβες σε στοκ και αλλο τοσο λογικα θα αργησει ενα ρεβιου απο χρήστη , όχι απο sample.

ta deck θα εχουν στοκ απο πρωτη Ιουλίου...Καλα κρασιά.

ιδωμεν...

Link to comment
Share on other sites

Ωραιος mate! :T: Εχω φαει κ εγω τρελο κολλημα με μηχανικα πληκ/για και θελω να χτυπησω ενα αμεσα, αλλα απο την αλλη δεν θελω να βιαστω και να παρω κατι που θα με ξενερωσει γιατι ειναι και πολλα τα λεφτα ρε γμτ..

Σκεφτομαι να κανω αυτο που λες, να ψαχτω να δοκιμασω μερικα, Razer Blackwidow πχ που εχει και την μαγκια στο κουτι και κανενα Steelseries 6gV2 και να καταληξω σε τι Cherry MX.

Να σου πω, παω πιο πολυ προς Μπλε γιατι θελω το tactile feedback στα πληκτρα και τον Clickαριστο ηχο στο αυτι. Φωτισμος στα πληκτρα και macros δεν με ενδιαφερουν καθολου. Θελω απλα καλη ποιοτητα και αντοχη στο χρονο.

Σαν πρωτη επιλογη μου βαζω τα Filco Tenkeyless. Εχω βαλει στο ματι την καινουργια παρτιδα που θα βγει συντομα, τα Majestouch Ninja και πιο συγκεκριμενα αυτο: DIATEC CORP / PRODUCTS INFORMATION

Το Mionix Zibal 60 φαινεται καλη φαση, αλλα σου δινει μονο την επιλογη του μαυρου διακοπτη και σαν ποιοτητα κατασκευης κλπ θα μαθουμε συντομα περισσοτερα, περιμενω κ γω κανενα review.

Τα Das keyboard ειναι πολυ καλα, αλλα με το glossy body που εχουν τρωνε ακυρο απο μενα. Εχω ασχημες εμπειριες (Razer Lycosa) οποτε μακρυα..

Tο Razer BlackWidow προσωπικα δεν μου γεμιζει το ματι, εχει κ αυτο glossy body, macros τα οποια δεν μου χρειαζονται και δεν θελω να κανω πατεντες για να δουλεψουν σωστα τα πληκτρα σε πληκ/γιο που αγοραζω 100 ευρω και.. Ελεος πραγματικα.. :wall:

Το Steelseries 6gV2 αξιολογο και αυτο αλλα μονο με μαυρους διακοπτες.. Και τα Deck δειχνουν καλη περιπτωση και με επιλογες σε διακοπτες, ωραιο σχεδιο καλη κατασκευη αλλα δεν ξερω..

Εχω φαει κολλημα με τα Filco και Tenkeyless κατασταση και μαλλον θα καταληξω σε Majestouch Ninja με Blue η Black MX. Περιμενω να βγουν στην αγορα να παρω λιγο feedback απο geekhack μερια :p

Έγινε επεξεργασία από SAHGRiND
Link to comment
Share on other sites

Ωραιος mate! :T: Εχω φαει κ εγω τρελο κολλημα με μηχανικα πληκ/για και θελω να χτυπησω ενα αμεσα, αλλα απο την αλλη δεν θελω να βιαστω και να παρω κατι που θα με ξενερωσει γιατι ειναι και πολλα τα λεφτα ρε γμτ..

Σκεφτομαι να κανω αυτο που λες, να ψαχτω να δοκιμασω μερικα, Razer Blackwidow πχ που εχει και την μαγκια στο κουτι και κανενα Steelseries 6gV2 και να καταληξω σε τι Cherry MX.

Να σου πω, παω πιο πολυ προς Μπλε γιατι θελω το tactile feedback στα πληκτρα και τον Clickαριστο ηχο στο αυτι. Φωτισμος στα πληκτρα και macros δεν με ενδιαφερουν καθολου. Θελω απλα καλη ποιοτητα και αντοχη στο χρονο.

Σαν πρωτη επιλογη μου βαζω τα Filco Tenkeyless. Εχω βαλει στο ματι την καινουργια παρτιδα που θα βγει συντομα, τα Majestouch Ninja και πιο συγκεκριμενα αυτο: DIATEC CORP / PRODUCTS INFORMATION

Tenkeyless μεγαλύτερος χώρος για το mouse not bad at all , αν δεν χρησιμοποιείς και πολύ τα tenkeys...

Αστα να πάνε...όσο ποιό πολύ διαβάζεις στα φόρα τόσο θέλεις να μην ξέρεις με τι να ξεκινήσεις...και ποιο να αγοράσεις...

τα filco ειναι αριστα , Νο1 recommandation από ολους τους χρήστες ακόμα και αναμεσα στα Leopold τα Filco βγαίνουν μπροστα με διαφορά.

Τα Deck είναι πανάκριβα και ετσι δεν υπάρχουν πολοί χρήστες με αρκετες απόψεις αμ και έχω δει πολλούς με Deck να έχουν αγοράσει και άλλα ,προφανώς λόγω των switches.

Εγώ κουράστηκα λολ να διαβάζω και κατέληξα ως εξής...

Εαν δεν έχω την υπομονή να περιμένω ένα μήνα για keyboard με backlit , ίσως αυριο κίολας , παραγγείλω το DAS Proffesional S με τα γράματα, blue swithces click clack clock , τα συνιστουν όλοι όχι απλά σαν εντρυ λεβελ στα μηχανικά αλλα και για την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.

Ρωτησα ένα που το έχει αν ξεθωριάζουν τα keycaps η αν μετα απο κάποιο χρόνο φευγουν εντελώς.

Η απαντηση του ήταν πως μετά απο 3 χρόνια είναι σαν καινούργιο crispy sound as new etc ,και στο θεμα του αν του έχουν ξεθωριάσει μου είπε λίγο αλλα αυτό σε κανει pro (καμμενάκος :p)

Λέω λοιπόν να ξεκινήσω με αυτό... Σε δύο χρόνια απο σήμερα θα έχουμε πραγματικά αρκετες επιλογές και σε backlit και πλλές προσφορές...

Αν όχι μπλε switches , μπορεί και browns ... αλλά μάλλον για blue ftw... και αν δω οτι δεν ... το χαρίζω στην γυναίκα για τα χεράκια της , χαχα , μαζί με ενα ava !

Έγινε επεξεργασία από Ivris
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Εγώ χτύπησα ένα Filco (όχι το tenkeyless, γιατί χρησιμοποιώ αρκετά το numpad) από ένα taiwan site ονόματι ArmyGroup και μου ήρθε μετά από μια εβδομάδα σπίτι με συνολική χρέωση 120€ + 3€ τελωνείο :)

Επιπλέον μου είχαν δώρο οι κινέζοι: 1 κόκκινο esc key (I like, I use), 4 κίτρινα wasd (τίγκα καγκουριά δεν τα χρησιμοποιώ), ένα Filco key (το οποίο χρησιμοποιώ για "Home" key), ένα keypuller και ένα βουρτσάκι για να καθαρίζω το keyboard :p

Μια χαρά πάει το keyboard (obviously), απλά να πω ότι κάνει αρκετό θόρυβο για brown (νομίζω ότι κάνει ισάξιο (ή λίγο χαμηλότερο) του blue blackwidow περίπου). Επίσης στην αρχή μου φαινόντουσαν ΠΟΛΥ ελαφριά τα πλήκτρα και τα λάθη πεφτανε βροχή!

Εχω δοκιμάσει και ένα PLU-87 tenkeyless με brown switches (90€ με μεταφορικά από Ebay αν θυμάμαι καλά) το οποίο ήταν πιο αθόρυβο αλλά έχανε ελαφρώς σε ποιότητα κατασκευής σε σχέση με το Filco και ήταν 2KRO :<

Link to comment
Share on other sites

Εγώ χτύπησα ένα Filco (όχι το tenkeyless, γιατί χρησιμοποιώ αρκετά το numpad) από ένα taiwan site ονόματι ArmyGroup και μου ήρθε μετά από μια εβδομάδα σπίτι με συνολική χρέωση 120€ + 3€ τελωνείο :)

Man μιλάμε για αυτό? Google Μετάφραση

Το πήρες απο αυτους καθάυτού ή μέσω broker ?

σου είναι ευκολο να πει την διαδικασια παραγγελίας απο αυτους?

Link to comment
Share on other sites

Ναι από αυτό το κατάστημα χωρίς broker. Απλά έβαλα στον chrome να μου μεταφράσει στα αγγλικά και η διαδικασία αν θυμάμαι καλά ήταν παρόμοια με αγορά από οποιοδήποτε άλλο online κατάστημα.

Eίχαν και ένα post στο geekhack για το κατάστημα και την διαδικασία παραγγελίας.

Θα σου ελέγα να ψάξεις και αγορά από PCHome αν θες για πιο φθηνό γιατί νομίζω ότι τo International Shipping είναι 20$ σε αυτούς (αλλά δεν ξέρω πόσο γρήγορο είναι). Τότε είχα αμελήσει να ψαχτώ για το PCHome, αλλιώς θα παράγγελνα από αυτούς και θα μου έβγαινε στο 100€, δεν το βιαζόμουνα ιδιαίτερα :)

Στο ArmyGroup τα μεταφορικά ήρθαν 30€ περίπου (το keyboard μόνο του έβγαινε στα 80-90€ αν θυμάμαι καλά) αλλά ήταν αρκετά γρήγορο... Παρασκευή έκανα το order, Δευτέρα το έστειλαν, ερχόμενη Δευτέρα μου ήρθε το χαρτί για παραλλαβή από ταχυδρομίο. Συσκευασία τούμπανο :p

Να ξέρεις ότι η taiwan τα πουλάει τόσο φθηνά τα Filco γιατί έχει παραγωγή εκεί η Diatec. Το Filco μου είναι made in Taiwan και όχι made in Japan αν αυτό σου λέει κάτι.

Επίσης να κοιτάξεις στα Majestouch 1 το Filco πάνω δεξιά να είναι χρυσό για να έχεις NKRO και όχι ασημί (Αν και γράφει και στην περιγραφή αν είναι NKRO). Για τα Majestouch 2 δεν ξέρω τι παίζει...

Link to comment
Share on other sites

Εγω μαγκες θα χτυπησω σιγουρα Tenkeyless γιατι δεν χρησιμοποιω σχεδον καθολου το numpad.

Μαλλον Majestouch Ninja με Blue και σκεφτομουν να το παρω απο The Keyboard Company - Purveyors of the Finest Keyboards and Mice in the UK

αν και μεχρι στιγμης ειδα οτι στο site εχουνε Ninja με Brown και Black μονο, ελπιζω μολις εχουνε stock (Παρασκευη 3 Ιουνιου λενε) να φερουν και με Blue.

Αλλιως παμε για Amazon μερια μαλλον. Ειδα οτι και στο ArmyGroup τα εχουν πρωτη μουρη τα Ninja. Κανενα αλλο shop που μπορουμε να κινηθουμε γνωριζουμε;

Να σε ρωτησω κιολας φιλε μου, ποια διαφορα υπαρχει στα made in Taiwan με τα made in Japan Filco; Απ'οτι ξερω η Diatec ειναι Japan ετσι;

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα, δεν ξέρω σίγουρα αν υπάρχουν made in Japan filco, νομίζω όμως ότι κάπου έχει πάρει το μάτι μου. Δεν το έχω πολυψάξει.

Η Diatec είναι εταιρεία Ιαπωνέζικη και προφανώς όλα τα keyboards είναι σχεδιασμένα από τον Ιάπωνα. Τώρα αν τα filco της KeyboardCo (που είναι η ευρωπαϊκή διανομέας της diatec - αλλά και η αμερικάνικη atm, αυτή τα παρέχει στην Amazon.com) είναι made in Japan or Taiwan, δεν το ξέρω.

Link to comment
Share on other sites

Εχω την εντυπωση μαν οτι ολα τα Filco που εχω δει εγω σε photos η videos ειναι made in Taiwan. H Diatec ειναι Japan αλλα εχει παραγωγη στην Taiwan πιθανον. θα το ψαξω.. Γενικα εισαι ευχαριστημενος απο το keyboard ετσι;

Link to comment
Share on other sites

Εγω θα προτεινα cherry brown, ολα τα μηχανικα νιωθουνε πριν πιασεις πατο, απλα σε brown / blue / clear εχεις και την αναδραση οταν ενεργοποιειται ο διακοπτης, σε cherry black / red οχι.

Θα προτεινα αυτο εδω για αρχη, φαινεται καλοφτιαγμενο και πολυ τιμιο για τα λεφτα του, δεν εχω ιδεα που το βρισκουμε ομως :p

Noppoo Choc Mini Mechanical Keyboard Cherry MX Brown. NKRO under USB - geekhack forums

Εξαρταται μαν! Εξαρταται τι ψαχνεις και τι θέλεις.

1ον.Θέλεις φωτισμο στα keys? εγώ απλά τα χρειάζομαι γιατι παίζω συνήθως απογευμα με βραδυ και δεν μου αρέσει καθόλου η παρουσία φωτιστικού (πορτατιφ).

να ξέρεις πάντως πως εάν θέλεις backlit οι επιλογές σου είναι περιορισμένες.

2ον. θέλεις μάκρο keys on the go? Razer black widow - razer black ultimate.

Τα προβλήματα που έχει στο space και στο shift keys φτιαχνονται πανευκολα...με λίγη μοντα...

Φτηνή κατασκευή ναι , αλλά δεν το κάνει και εκτός συναγωνισμου.Φαντασου παλικαρια εχουν προβει σε αγορά του Xarmor ακομα χειροτερα...

3ον.Ασκεις πίεση στα πλήκτρα των πληκτρολογιων που χρησιμοποιεις? τα μαυρα ειναι ο δρομος σου.

Αν όχι τότε τα κοκκινα cherry mx καθοτι ειναι linears και αυτα αλλα πιο σπανια σε υλοποιήσεις.

Θελεις να ακους κλικ? αλλά και να έχουν λιγότερη πίεση εναντι των μαυρων ? πας στα καφε κατι μεταξυ σε μαυρο kai blue. και να τα καφε θελουν λιγότερη πίεση απο τα μαύρα και ακούς και ενα κλικ το οποίο σε διαβεβαιωνει οτι το γράμμα έγινε ρετζιστερ. Απο την κοινότητα έχουν χαρακτηριστεί ως good typing best for gaming

Τα μπλε είναι μακράν τα καλύτερα για να γραφεις , στο gaming οταν θέλεις να σπαμαρεις 2 φορες το ίδιο πλήκτρο πρέπει να έχει επανέλθει στην θέση πίεσης για να μπορεσει το γραμμα να γινει ξανα register την δεύετερη φορα και μπορεί να σε καθυστερήσει σε μια απαιτητική στιγμή(αν παιζεις strategy)Sta fps no probs at all.

4ov.. Αν δεν μπορεις να βρεις φίλους με καποιο board me cherry mx switches , πάρε τηλέφωνο το πλαίσιο,multi η όποιο άλλο κατάστημα είναι (δεν κανω διαφήμιση) και ζήτα σε αν έχουν απόθεμα σε razer black widow και πήγαινε να το δεις.το πακετο που έρχεται το προιον έχει τα 4 βελακια όπεν και μπορεις να τα πατησεις και να τα τεσταρεις σε θέμα πιεσης.εγώ αυτό έκανα.

Σου φαινονται πολυ ελαφρα? πας στα μαυρα,sorry no click here.

Θες λιγο πιο πολύ? πας στα καφε ή σε άσπρα και συναγωνίζεσαι τον μπετοβεν:p.

Μια καλή υλοποίηση με κορυφαία κατασκευη προσφέρει η DAS keyboards. exoun cherry mx blue kai chery mx browns αλλά εδω δεν υπάρχει backlit.

Προσωπικά μιλώντας θέλω μπλε με backlit αλλά όχι απο Razer, δεν είχα ποτέ Razer , αλλα επειδή δεν τα δουλεύαμε και μαζι και οι καιροι είναι δυσκολοι ,αγοράζω κατι και θέλω να μου μείνει , να τα βγαλει τα λεφτα του και ας ψωφίσει έπειτα, όχι να το σπάσω απο τα νεύρα μου όταν θα του λέω Α και αυτό θα τραγουδάει σε ρυθμούς L .:wall:

Δεν θέλω να ανοίξω flame , αλλά δεν θα πλήρωνα ποτέ για την μόστρα .140 ευρω δίνεις γιατι να αναγκαζεσαι να κάνεις modifies όταν το προιον πρέπει να δουλεύει έτσι αφού το πλήρωσες για να δουλεύει έτσι όπως υπόσχεται.

Έχω φίλο στην αγγλία που έχει παραλαβει 6 μέχρι στιγμής και τώρα είναι υπο σκέψη ή για μόντα η για rma.:wall:

Σκέφτηκα μια νύχτα εν βρασμω να παραγγείλω Cherry G80-3000 με τα browns αλλά έρχονται με εξοδα αποστολής στα 100 ευρώ κοντά.

Για εμένα και αν θες για εσένα.

Das keyboard 130 euro me 20 euro εξοδα αποστολής. μπλε ή καφε και είσαι σούπερ:rolleyes:

Cherry clears ή black απο Deck me backlit και είσαι ντούπερ.:p

Mionix blacks και υπόσχωνται οτι θα είσαι σούπερ ντούπερ.:p

Filco uber ντούπερ ,χαχα , αλλά σε αυτά τα λεφτα με φορους και συνάλαγμα λιρας ευρώ , για εμενα πας σε Deck και δώρο το backlit:P

Ταπεινα Ivris.

Συγνώμη για το long post

Υπαρχουν και τα leopold πλεον, μια διορθωση μονο, στους μπλε διακοπτες ακους το κλικ οταν γινεται register to πατημα, στους καφε απλα το νιωθεις μονο.

Έγινε επεξεργασία από GruntGR
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Εχω την εντυπωση μαν οτι ολα τα Filco που εχω δει εγω σε photos η videos ειναι made in Taiwan. H Diatec ειναι Japan αλλα εχει παραγωγη στην Taiwan πιθανον. θα το ψαξω.. Γενικα εισαι ευχαριστημενος απο το keyboard ετσι;

Φυσικά και είμαι ευχαριστημένος! Θέλει λίγο συνήθεια στην αρχή λόγω του light πατήματος ( και πολύ περισσότερο συνήθεια για να μην κάνεις bottom out τα κουμπιά - δεν το έχω καταφέρει ακόμη, αλλά δεν το προσπαθώ και πολύ :baby:) αλλά είναι κορυφαίο σε υφή και typing.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι τα κουμπιά του μου φαίνονται κάπως γυαλιστερά/λεία και νομίζω συχνά ότι τα χέρια μου είναι λαδωμένα (ενώ δεν είναι προφανώς! :baby:) αλλά και αυτό συνηθίζεται και νομίζω ότι την προτιμώ αυτή την υφή τώρα...

Θα προτεινα αυτο εδω για αρχη, φαινεται καλοφτιαγμενο και πολυ τιμιο για τα λεφτα του, δεν εχω ιδεα που το βρισκουμε ομως

Για το noppoo choc το βρίσκεις ebay με ~100€ με μεταφορικά. To είχε ο πωλητής από τον οποίο προμηθέυτηκε ο φίλος μου το PLU-87.

Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον (και πολύ καλή τιμή) για όσους θέλουν compact keyboard. Αν είμασταν πίσω στο 2000 θα το αγόραζα για τα LAN parties.. :fun:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.