Jump to content



Recommended Posts

Δεν ειναι θεμα καλυτερο η χειροτερο.

Μπορει το far cry 3 σε αυτο που κανει να ειναι οτι καλυτερο εχει βγει ποτε.

Εγω κατι διαφορετικο περιμενα η μαλλον ηθελα καλυτερα.

Κατι πιο κοντα στο far cry 1.

Σορρυ ναι μακακια μου!:slap:

Αυτο ηθελα να πω οτι πολλυ κοσμος περιμενε κατι παρομοιο με το 1,αλλα απο οταν βγηκε το 2 φανηκε οτι δεν υπηρχε περιπτωση να το ξαναγυριζαν εκει...

Link to comment
Share on other sites

Το ξαναεβαλα το παιχνιδι να του δωσω μια ακομα ευκαιρια.Ειδα και κατι videos στο youtube με κατι γαματες βουτιες και γουσταρα.

Εν το μεταξυ παει παρα πολυ καλα τωρα.Δεν πεφτει καθολου κατω απο 30 πλεον και ελαχιστες υποχωρήσεις εχω κανει στην ποιοτητα των γραφικων.

Πρωτη φορα που το εβαλα σερνοταν

Ισως παιζει ρολο ο 12.11+cap2 που εβαλα πριν λιγο.

Ξεκιναμε λοιπον.

Link to comment
Share on other sites

Το έβαλα, κάτι δε μου πήγαινε σωστά. Μετά από μερικές δοκιμές, ανακάλυψα ότι το SLI σε μένα δεν δουλεύει. Η 2ρη κάρτα 0% load και 25C temps.

Κάνας άλλος που να το παρατήρησε το ίδιο πρόβλημα;

EDIT To έφτιαξα, ακολούθησα αυτές τις οδηγιές.

Επιτέλους να παίξω σαν άνθρωπος :p

Έγινε επεξεργασία από Volrath
Link to comment
Share on other sites

Πολλή πολωση παιδες πραγματικά για το τίποτα, υποκειμενικο καθαρα ειναι το θεμα αναλογώς με τα "θελω" και τις προσδοκίες του καθενός...

Κακό παιχνίδι ή μπουρδα και αλλα ευτραπελα δεν ειναι σε καμια περιπτωση...τελος...

Προσωπικά το ξαναεκανα install, τουλάχιστον να τσεκαρω λιγο τα γραφικά, να παιξω λιγο με OC κλπ κλπ. Για το δικο μου συστημα (ή καλυτερα για την συγκεκριμενη καρτα γραφικών) πεφτει λίγο βαρυ αν εχεις συνηθισει να βαζεις τα παντα ολα το'να τ'αλλο ξερω γω στο τερμα (in game και απο τον driver). Με ultra και χ2 MSAA ειναι playable για τα δικα μου δεδομένα (=και 30 fps μου αρκουν, ευτυχώς ειμαι καλόβολος)...

Και παλι σορυ αλλα και μετα απο ενα 2ωρο (

κανα 15αλεπτο παιξιμο μετα τα μανιτάρια

) και παλι δεν μου κάνει σαν κόνσεπτ, ωραίο, καλό, χρυσό αλλά όχι για μενα (προφανως και για λιγους ακομα)...δεχτείτε το, σεβαστείτε το και παμε παρακάτω...that simple... ;)

Αντε και καλό gaming... ;)

ΥΓ: Chillax λεμεεεεεεεεε... ;)

Έγινε επεξεργασία από Freedom
Link to comment
Share on other sites

Ταπεινή μου άποψη είναι πως το παιχνιδάκι είναι πολύ καλό... έχει ωραία γραφικά και ΣΕΝΑΡΙΟ. Έχει κάτι που σε βάζει στο πετσί του ρόλου... οκ αν τύχαινε κάτι ανάλογο, όλοι θα γκρεμοτσακιζόμασταν στην πρώτη απελευθέρωση κεραίας.. αλλά να'χαμε να λέγαμε! :haha: Μου αρέσουν και τα στοιχεία του stealth και του αιφνιδιασμού που έχει, πχ όταν καταλαμβάνεις μικρούς οικισμούς.. με χαλάει λίγο που έχεις λίγες σφαίρες με το sniper, αλλά οκ παλεύεται! Το σίγουρο είναι πως με γραφικά και ωραία σενάριο ΚΑΙ χωρίς bugs, εγώ δεν το κάνω uninstall ένα παιχνίδι! :agree:

Link to comment
Share on other sites

και που όταν είσαι κρυμμένος μέσα στα δέντρα και τα φυτά οι εχθροί δυσκολεύονται να σε βρούνε και αυτό τα έσπασε

όχι όπως μερικά μερικά που και αόρατος να είσαι πάλι σε βρίσκουν:whistling

Link to comment
Share on other sites

Το παίζει κανείς με 5870?

Το παίζω με 5850 @900MHz.

Με όλα στο high και geometry very high δεν πέφτω κάτω από 45 καρέ(περίπου), αλλά η κίνηση ακόμα και με τους τελευταίους drivers δεν είναι ομαλή αν πέσει κάτω από 50-55. Σαν να παίζεις crysis 2 στα 35καρέ.

Φαινομενικά(από τα bench) η 5870 είναι σε καλύτερη μοίρα από τη σειρά 6 της AMD. Μόλις 10% πίσω από την 6970.

Όλο το χαντάκωμα είναι το post fx. Δηλαδή το post aa. Διαφορά low με ultra 50%. Δεν ξέρω αν το έκαναν επίτηδες , ή αν είναι ιδιομορφία της μηχανής γραφικών, αλλά είναι το χειρότερο post aa που έχω δει ποτέ σε game. Συνήθως τα post aa δεν έχουν σχεδόν καθόλου επίδραση στο frame rate. Αυτό είναι λες και έχεις βάλει ssaa.

Εντωμεταξύ, για κάποιο λόγο ορισμένο αντικείμενα έχουν τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ jaggies* στο low και αν δεν το βάλεις τουλάχιστον high ειδικά η βλάστηση από απόσταση κάνει νερά όταν κινείσαι. Στο medium πάλι βλέπεις νερά σε κάποια αντικείμενα όταν τα πλησιάζεις και "τρως" μικρό performance hit, αλλά από το high και πάνω φτιάχνουν τα πράγματα.

Μετά επιβαρυντικά είναι και τα shadows, αλλά ακόμα και στο medium οι σκιές δείχνουν καλύτερα από τα περισσότερα games.

*Δοκίμασα και με mlaa της κάρτας μου. Δηλαδή postfx low και mlaa. Κανένα αποτέλεσμα. Τρελά jaggies. Μακάρι να διορθώσουν το πρόβλημα αυτοί ή κάποιος μοντερ.

Υ.Γ: Μην ακούτε αυτά που λέει ο Σεμπ για το FC3. Το παιχνίδι είναι μούφα. Είναι απλά η εξομοίωση ενός ολόκληρου κόσμου μαζί με γραμμικό σενάριο. Τόσο δευτεράντζα....

Αν ο Σεμπ δεν δώσει "ΚΟΛΑΣΗ SEAL OF APPROVAL" θα πέσουν οι πωλήσεις του και η ubi θα κινδυνεύσει με λουκέτο. Και μετά πώς θα αξιοποιεί τις κάρτες που έχει, αν κλείνει η μια εταιρεία πίσω από την άλλη. Υπάρχει συμφέρον από πίσω. :hehe:

Έγινε επεξεργασία από Petrossortep
Link to comment
Share on other sites

Το παιχνιδι ωραιο ηταν οσο κρατησε... Το τελος του με απογοητευσε διοτι τελειωνει με πολυ απλο τροπο κατι που μετα απο ολα οσα κανεις στο παιχνιδι δεν το περιμενεις να τελειωσει ετσι για κανενα λογο... Στο τελος σου δινει 2 επιλογες, δεν λεω τι ακριβως... Απλα καντε ενα save απο πριν και παιξτε το game 2 φορες απο το save που κανατε για να δειτε πως τελειωνει και στις 2 περιπτωσεις στο τελος. Στα θετικα απο μενα εχει, 1) τα γραφικα δεν το συζηταμε, 2) Το βελτιωμενο gameplay οσον αφορα τα στοιχεια που εχουν να κανουν με το combatsection του παιχνιδιου πχ. stealth, takedowns κτλ., 3) Η αγρια ζωη και τα ζωα που παιζουν το ρολο τους αρκετα, αν κιολας το παιχνιδι παιζετε και σε καποιο επιπεδο δυσκολιας... Στα αρνητικα θα λεγα οτι 1) Το σεναριο, το story του παιχνιδιου δλδ. overall δεν με εντυπωσιασε προσωπικη μου γνωμη φυσικα. 2)Περιμενα μεγαλυτερη ποικιλια στα missions&Quests διοτι απο καποιο σημειο και μετα βαριεσαι και μονο να τα εκτελεσεις... Τελος θα ηθελα να πω οτι σαν game ενω φαινεται μεγαλο στην αρχη και λες... πωω καλα δεν τελειωνει ουτε σε ενα μηνα το game, τελικα μου φανηκε μικρο σχετικα, με ενα τετοιο ωραιο νησι περιμενα περισσοτερα... Παλι καλα που εχουν μεινει 2-3 πραγματα να κανεις αφου τελειωσει το story στο νησι... Αυτα απο μενα, ααα και κατι ακομα οσον αφορα το performance στα PC μας. 2 Patch εχει βγαλει το παιχνιδι ηδη, και μαλλον θα χρειαστει τουλαχιστον 1 ακομα... :dirol:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.