Tsunami Δεκέμβριος 5, 2012 #801 Δεκέμβριος 5, 2012 Άσχετο, τώρα το παρατήρησα[MENTION=1014]Tsunami[/MENTION]Γιατί ξυρίστηκες;Xαχαχαχα.Και σκάλωσα σε κάποια φάση.Movember γαρ.Τώρα ξαναείμαι bearded.:devil:
Makam Δεκέμβριος 5, 2012 #802 Δεκέμβριος 5, 2012 Xαχαχαχα.Και σκάλωσα σε κάποια φάση.Movember γαρ.Τώρα ξαναείμαι bearded.Έεεεεεεεεεετσι!Και ευαισθητοποιημένος!
minast Δεκέμβριος 6, 2012 #803 Δεκέμβριος 6, 2012 1. Βγαίνει το Big Picture1α. Οσονούπω θα μπορώ να το αξιοποιήσω :yes2: 2. Επιτέλους κερδίζω το Space Marine (καιρός ήταν!) 3. Κάποια γλυκυτάτη νεαρά με έχει ζαλίσει να μου πάρει δώρο 4. Μπαίνω να ψάξω θέμα για gamepads και πέφτω πάνω σε σένα να ψωνίζεις... Κάποιος προσπαθεί να μου πει κάτι... Τέλος πάντων, έχω διαλέξει 4 πιθανά. Θα τα πούμε αργότερα. :to_pick_ones_nose: Πουτ δε σπές μαρίν ντάουν σλώλι ! To chillstream έχω ακούσει ότι μπιχλιάζει εύκολα (βουλώνουν οι τρυπούλες), αλλά νομίζω ότι μπορώ να βρω ένα για δοκιμή. Το space marine έχει και MP θυμάμαι, ε?
filthy_dwarf Δεκέμβριος 6, 2012 #806 Δεκέμβριος 6, 2012 Πουτ δε σπές μαρίν ντάουν σλώλι !To chillstream έχω ακούσει ότι μπιχλιάζει εύκολα (βουλώνουν οι τρυπούλες), αλλά νομίζω ότι μπορώ να βρω ένα για δοκιμή. Το space marine έχει και MP θυμάμαι, ε? τώρα 3-4 χρόνια που το έχω δεν έχει πάθει τίποτα
tragikos Δεκέμβριος 9, 2012 Author #807 Δεκέμβριος 9, 2012 Gabe Newell says Valve will release its own console-like PC for the living room | The VergeValve has stayed mostly quiet about its plans to enter the hardware business, but in an interview with Kotaku at last night's Video Game Awards, Gabe Newell confirmed the company's plans to sell its own living room PC that could compete with next-generation consoles from Sony and Microsoft.
tragikos Δεκέμβριος 12, 2012 Author #808 Δεκέμβριος 12, 2012 Δεν ξέρω αν υπήρχε πιο πριν μιας και δεν ασχολούμαι με TF2, αλλά πέτυχα αυτό:Steam Community :: Steam Community Market
acct Δεκέμβριος 12, 2012 #809 Δεκέμβριος 12, 2012 Δεν υπήρχε πιο πριν, new feature και δεν είναι πολυδιαφημισμένο, γιατί είναι ακόμη beta. Το θέμα είναι ότι εκτός το 15% transaction fee έχουν προβλέψει χωριστό publisher fee, οπότε βλέπω μόλις βγαίνει από beta να το υποστηρίζουν κι άλλοι.Μοιάζει ενδιαφέρον. Ήδη έχουν ξοδέψει αρκετά σε χρόνο και χρήμα για να παρακολουθήσουν την εσωτερική αγορά του TF2 και να φτιάξουν ένα πιο ευρύ σύστημα. Ελπίζω να μην το παρακάνουν.
Makam Δεκέμβριος 12, 2012 #810 Δεκέμβριος 12, 2012 Λογικά θα έχει βάλει το χεράκι του και ο Γιάννης Βαρουφάκης.
tragikos Δεκέμβριος 18, 2012 Author #811 Δεκέμβριος 18, 2012 Το Steam πλέον θα σας ειδοποιεί μέσω email αν κάποιο παιχνίδι που έχετε στην Wishlist σας έχει προσφορά! Δείτε την επιλογή στο: https://store.steampowered.com/account/ Κάτω δεξιά που έχει επιλογές email. Θα γίνει χαμός στις Χριστουγεννιάτικες προσφορές με 84 αντικείμενα στην Wishlist... :shout:
apostolis159 Δεκέμβριος 18, 2012 #812 Δεκέμβριος 18, 2012 Θα γίνει χαμός στις Χριστουγεννιάτικες προσφορές με 84 αντικείμενα στην Wishlist... :shout:Οι οποίες ξεκινάνε πότε?
Makam Δεκέμβριος 18, 2012 #813 Δεκέμβριος 18, 2012 Το Steam πλέον θα σας ειδοποιεί μέσω email αν κάποιο παιχνίδι που έχετε στην Wishlist σας έχει προσφορά!Δείτε την επιλογή στο: https://store.steampowered.com/account/ Κάτω δεξιά που έχει επιλογές email. Θα γίνει χαμός στις Χριστουγεννιάτικες προσφορές με 84 αντικείμενα στην Wishlist... :shout: Ε καιρός ήταν η λίστα αυτή να αποκτήσει και χρηστικό νόημα και όχι μόνο έμμεση εκμαίευση των επιθυμιών μας για στατιστικούς και λοιπούς σκοπούς.
tragikos Δεκέμβριος 19, 2012 Author #814 Δεκέμβριος 19, 2012 Οι οποίες ξεκινάνε πότε? Έχω την εντύπωση πως ξεκινάνε αυτή την Πέμπτη στις 20:00
tazerom Δεκέμβριος 19, 2012 #815 Δεκέμβριος 19, 2012 την κάτσαμε τη βάρκα.... μαζεύαμε dvd games για συλλογή και τώρα κάνουμε online συλλογή.....άτιμη καταναλωτική κενωνία!!!!!!!!!!!!
jordanis Δεκέμβριος 19, 2012 #816 Δεκέμβριος 19, 2012 την κάτσαμε τη βάρκα.... μαζεύαμε dvd games για συλλογή και τώρα κάνουμε online συλλογή.....άτιμη καταναλωτική κενωνία!!!!!!!!!!!! φίλε ξαναπες το. 38άρης παίκτης και συνεχίζω.
inetus3r Δεκέμβριος 20, 2012 #819 Δεκέμβριος 20, 2012 Καλησπέρα,πρόσφατα αγόρασα μία προσφορά από το http://www.getloadedgo.com/.Το ένα από τα δύο παιγνίδια ήταν το Sid Meier's Civilization IV: Complete (Steam)Μου ήρθε το κλειδί ενεργοποίησης και το πέρασα στο Steam.Τώρα βλέπω στο Games Library τις παρακάτω εγγραφές, που ανά ζευγάρι, έχουν διαφορετικό SteamID.Είναι φυσιολογικό αυτό; Ποιες είναι οι επιλογές μου;Παρακαλώ μη μου προτείνετε να κάνω εγκατάσταση: είναι αδύνατο για καθαρά τεχνικούς λόγους !Ακολουθεί η λίστα:=====================================================================Sid Meier's Civilization IVSid Meier's Civilization IVSid Meier's Civilization IV: Beyond the SwordSid Meier's Civilization IV: Beyond the SwordSid Meier's Civilization IV: ColonizationSid Meier's Civilization IV: ColonizationSid Meier's Civilization IV: WarlordsSid Meier's Civilization IV: Warlords
shattered Δεκέμβριος 21, 2012 #820 Δεκέμβριος 21, 2012 Καλησπέρα,πρόσφατα αγόρασα μία προσφορά από το http://www.getloadedgo.com/.Το ένα από τα δύο παιγνίδια ήταν το Sid Meier's Civilization IV: Complete (Steam)Μου ήρθε το κλειδί ενεργοποίησης και το πέρασα στο Steam.Τώρα βλέπω στο Games Library τις παρακάτω εγγραφές, που ανά ζευγάρι, έχουν διαφορετικό SteamID.Είναι φυσιολογικό αυτό; Ποιες είναι οι επιλογές μου;Παρακαλώ μη μου προτείνετε να κάνω εγκατάσταση: είναι αδύνατο για καθαρά τεχνικούς λόγους !Ακολουθεί η λίστα:=====================================================================Sid Meier's Civilization IVSid Meier's Civilization IVSid Meier's Civilization IV: Beyond the SwordSid Meier's Civilization IV: Beyond the SwordSid Meier's Civilization IV: ColonizationSid Meier's Civilization IV: ColonizationSid Meier's Civilization IV: WarlordsSid Meier's Civilization IV: Warlordsτο πιο πιθανόν είναι 2 εκδόσεις...μια για pc μια για mac....τουλάχιστον στα vice city -san andreas που έχω στο steam έτσι είναι...εξάλλου νομίζω αν κάνεις click σε κάθε διπλή εγγραφή θα το πιο πιθανό σε μία απ'τις 2 να γράφει "<game name> is not available on your platform)
Recommended Posts