inetus3r Οκτώβριος 30, 2014 #2761 Οκτώβριος 30, 2014 Οι προσφορες θα αλλαζουν καθε μερα?Η θα ειναι ετσι μεχρι το τελος σε ολα αυτα τα παιχνιδια? Τις βρίσκεις λίγες τις προσφορές (σε ποσότητα) ?
tragikos Οκτώβριος 30, 2014 Author #2762 Οκτώβριος 30, 2014 Οι προσφορες θα αλλαζουν καθε μερα?Η θα ειναι ετσι μεχρι το τελος σε ολα αυτα τα παιχνιδια? Απ' ότι κατάλαβα θα είναι αυτές μέχρι το τέλος. Δεν έχει daily αν αυτό ρωτάς.
inetus3r Οκτώβριος 31, 2014 #2763 Οκτώβριος 31, 2014 Απ' ότι κατάλαβα θα είναι αυτές μέχρι το τέλος. Δεν έχει daily αν αυτό ρωτάς.Το είδα αργά χθες, αλλά τι δουλειά έχει το daily deal ? Μήπως εσύ εννοείς Flash Sale ?
cakrit Οκτώβριος 31, 2014 #2764 Οκτώβριος 31, 2014 Steam Halloween SaleΈχει μερικά πολύ ένδιαφέροντα σε πολύ καλές τιμές, ιδίως για αυτούς που δεν τα έχουν παίξει (FEAR Bundle, STALKER, κ.α.)
tragikos Οκτώβριος 31, 2014 Author #2765 Οκτώβριος 31, 2014 Το είδα αργά χθες, αλλά τι δουλειά έχει το daily deal ? Μήπως εσύ εννοείς Flash Sale ?Στα μεγάλα sales υπάρχουν όπως ξέρεις εκτπώσεις που διαρκούν όλο τον καιρό, υπάρχουν daily καλύτερες εκπτώσεις σε συγκεκριμένα παιχνίδια και πρόσφατα προστέθηκαν και τα flash sales. Στο Halloween Sale έχουμε μόνο την πρώτη περίπτωση.
inetus3r Οκτώβριος 31, 2014 #2766 Οκτώβριος 31, 2014 Στα μεγάλα sales υπάρχουν όπως ξέρεις εκτπώσεις που διαρκούν όλο τον καιρό, υπάρχουν daily καλύτερες εκπτώσεις σε συγκεκριμένα παιχνίδια και πρόσφατα προστέθηκαν και τα flash sales. Στο Halloween Sale έχουμε μόνο την πρώτη περίπτωση. Κάτι άλλο θες να πεις. Daily υπάρχουν κάθε μέρα
tragikos Οκτώβριος 31, 2014 Author #2767 Οκτώβριος 31, 2014 Κάτι άλλο θες να πεις. Daily υπάρχουν κάθε μέρα Τίποτε άλλο δε θέλω να πω. Είμαι σίγουρος ότι αυτός στον οποίο απάντησα κατάλαβε μία χαρά. Τώρα αν εσύ θες να σου θυμίσω ότι στα μεγάλα sales τα κλασσικά "Daily" σταματάνε και έχουμε batchιές από Daily είναι άλλο θέμα
inetus3r Οκτώβριος 31, 2014 #2768 Οκτώβριος 31, 2014 Τίποτε άλλο δε θέλω να πω. Είμαι σίγουρος ότι αυτός στον οποίο απάντησα κατάλαβε μία χαρά.Τώρα αν εσύ θες να σου θυμίσω ότι στα μεγάλα sales τα κλασσικά "Daily" σταματάνε και έχουμε batchιές από Daily είναι άλλο θέμα Άραγε γιατί τα λένε daily ? Είναι τυχαίο ?
Shadow KnighT Οκτώβριος 31, 2014 #2771 Οκτώβριος 31, 2014 Πήρα χθες το Moon Sliver με 70% έκπτωση, αλλά πλέον είναι πάλι στο 20%. Σύμφωνα με price tracking σελίδες ήταν σε αυτή την έκτπωση για 8 ώρες περίπου. Stealth flash sale ή λογιστικό λάθος του Steam?
acct Οκτώβριος 31, 2014 #2772 Οκτώβριος 31, 2014 Γενικά, την εκπτωτική πολιτική την αποφασίζουν πλέον απευθείας οι δημιουργοί του παιχνιδιού ή οι εκπρόσωποι της εταιρείας που έχει αναλάβει την κυκλοφορία του.Οπότε, μπορούν κάλλιστα να έχουν συμπεριλάβει διαφορετικές εκπτώσεις κατά τη διάρκεια των ημερών του Halloween sale, όπως στο παραπάνω. Η Valve αποφασίζει απλά τα κριτήρια με τα οποία προβάλλονται οι "relevant" εκπτώσεις ή τα μπανεράκια στη βιτρίνα.
LocoDiceGR Νοέμβριος 1, 2014 #2773 Νοέμβριος 1, 2014 Dear Steam User, This is an automated message generated by Steam account administration. It is being sent in response to a query made by a Steam user to discover all account names associated with this CD-key. Steam account name: balantakos If you requested this query, please use the above account name to log in to Steam. If you cannot remember your password, click on the “Retrieve lost account” button on the Steam login screen. If you did not request this query, please ignore this message – users cannot gain access to your account via the Find Account By CD Key process without access to your email account.Περι τινος προκειται?! Πρωτη φορα βλεπω τετοιο ε-μαιλ απο το στεαμ!!Μηπως επειδη προλαβα και πηρα ενα κλειδακι απο το reddit (Εvolve Big Alpha) και προσπαθησε καποιος αλλος να το βαλει?
acct Νοέμβριος 1, 2014 #2774 Νοέμβριος 1, 2014 Μηπως επειδη προλαβα και πηρα ενα κλειδακι απο το reddit (Εvolve Big Alpha) και προσπαθησε καποιος αλλος να το βαλει? Ναι.
xdarksun Νοέμβριος 6, 2014 #2775 Νοέμβριος 6, 2014 Μου ξανάστειλαν προσκλήσεις για το Dead Island: Epidemic, όποιος ενδιαφέρεται ας ποστάρει (3 κομμάτια)
xdarksun Νοέμβριος 6, 2014 #2777 Νοέμβριος 6, 2014 Εγω ενδιαφερομαι για μια.Στείλε μου το εμαιλ σου με πμΌποιος ποστάρει εδώ ας μου στείλει μετά το εμαιλ του με πμ
Spirosssss Νοέμβριος 6, 2014 #2778 Νοέμβριος 6, 2014 Σκουληκιάριδες ενωθείτε! 80% κάτω τα worms. Πήρα όλη τη συλλογή και το wishlist επιτέλους άδειασε
SLN Νοέμβριος 6, 2014 #2780 Νοέμβριος 6, 2014 δώσε και ένα λινκ για τους τεμπέληδες Steam ρε τεμπελη...
Recommended Posts