Jump to content




DJD

Recommended Posts

Η δικια μου καθως μιλαγα με τον φιλο μου για το Skyrim πηρε το αυτι της οτι παντρευτηκα κτλπ,και επειδη δεν ηξερε οτι το παιχνιδι δεν ειναι online,σκαλωσε ασχημα και αντε μετα να την πεισεις οτι δεν ειναι σαν το lineage και οτι δεν chatαρω ολη μερα με οτιδηποτε θηλυκο κυκλοφορει:fist:

Link to comment
Share on other sites

11μιση έχω δώσει ραντεβού με το νέο μωρό και δε τελείωνε με τίποτα το μαμημένο το quest.....άντε να προλάβω τώρα να γίνω φρεσκαδούρα..... :wall:

SKYRIM Y U so ADDICTIVE:wall:

lord-armada-y-u-addicted-to-skyrim.jpg

έχεις ακόμα μια ώρα .... γκου γκουχ 40 λεπτά :p

Link to comment
Share on other sites

ειμαι πολυ γαματος τελικα....

βρηκα exploit στα pc της minoan lines και εχω απεριοριστο τσαμπε ιντερνετ χωρις να χρειαζεται να τους δοσω 3 ευρω /ωρα που ζητανε για την παλιο συνδεση (δορυφορικο)

suck this bitches:whip:

σερνετε λεμε

Link to comment
Share on other sites

Δεν εξηγείται αλλιώς... Υπάρχει επιδημία που χτυπάει σκληρούς δίσκους και ψοφάνε σαν μαδαφακαζ. Σημερα μόνο εχω τραγικό απολογισμό δυο 2.5" και εναν 3.5"...

O.o

Βρέθηκες στον ίδιο χώρο με τον Σοφοκλή ? ( [MENTION=10059]sofos1990[/MENTION] ) ?

Link to comment
Share on other sites

gute Naht * [MENTION=324]billpeppas[/MENTION] :p

[MENTION=4482]LevelOne[/MENTION] Κάποιος δεν άφησε μελομακάρονα στο τραπέζι για τους καλικάτζαρους και τώρα φαίνεται του πρέπει κακοτυχία!! :magic:

Guten Morgen TheLab!!! :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.