Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Θα κάναν καμιά πλάκα τα κωλοφάνταρα και υα τραγουδούσαν όλη την ώρα, και υα φάγαν καμια καμπάνα :p

Νιαούριζε γατάκι κάτω από αυτοκίνητο, τρομαγμένο. Φεύγει από εκεί και πάει να μπει σε ένα σπίτι όπου ένας μεγάλης ηλικίας άνθρωπος έπλενε με το λάστιχο την αυλή. Πρώτη του κίνηση να ρίξει με το λάστιχο και με πίεση νερό πάνω στο γατάκι. ....Nice.

Μάλλον ήθελα να δει irl την γνωστή ρήση: "Έφυγε σαν βρεγμένη γάτα..."

Αφού δεν το σούταρε πάλι καλά.

Με ποναει το κωλι μου!!! :help:

επειδη ξερω τι σκεφτηκατε, απο τη σελα του ποδηλατου με ποναει...

:hehe:

^^Χαχαχα κλαιω φιλε!!

Ρε λες να ημουν χωρις σελα?????

Δε με έπιασες. Στην αρχή μπορεί το ποδήλατο να έχει τη σέλα, αλλά τώρα να "έμεινε" σε σένα.

Καλαμπούρι όλα ε.

Ιn other news, πριν καμιά 15αριά χρόνια, είχα πάει σε ένα φιλικό σπίτι. Από το ποδήλατο του μικρού μου φίλου είχε αφαιρεθεί η σέλα και είχε μείνει ο σωλήνας καλυμμένος με δεμένο αφρολέξ, σαν μαξηλαράκι. Όλα αυτά γιατί με τη σέλα το ποδήλατο γινόταν ακόμα πιο ψηλό και δε μπορούσε να το χρησιμοποιήσει. Ελαφρύς αυτός, καθότανε πάνω στο μαξιλαράκι, όλα καλά.

Ε πάω και εγώ που του έριχνα 2 χρόνια και καμιά 10 και κιλά, κάθομαι περιχαρής και...

Ακόμα πονάω

Ακόμα πονάω

αμα σταματησεις να καθεσε ακομα και τωρα, μπορει να φυγει ο πονος .. :p αλλα ολα μια συνηθεια ειναι :p

Δε με έπιασες. Στην αρχή μπορεί το ποδήλατο να έχει τη σέλα, αλλά τώρα να την "έμεινε" σε σένα.

Καλαμπούρι όλα ε.

Ιn other news, πριν καμιά 15αριά χρόνια, είχα πάει σε ένα φιλικό σπίτι. Από το ποδήλατο του μικρού μου φίλου είχε αφαιρεθεί η σέλα και είχε μείνει ο σωλήνας καλυμμένος με δεμένο αφρολέξ, σαν μαξηλαράκι. Όλα αυτά γιατί με τη σέλα το ποδήλατο γινόταν ακόμα πιο ψηλό και δε μπορούσε να το χρησιμοποιήσει. Ελαφρύς αυτός, καθότανε πάνω στο μαξιλαράκι, όλα καλά.

Ε πάω και εγώ που του έριχνα 2 χρόνια και καμιά 10 και κιλά, κάθομαι περιχαρής και...

Ακόμα πονάω

Βάζε λίγη ξυλοκαϊνη όταν πονάς. =)

Προσωπικά πάντως προτιμώ χωρίς.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.