Jump to content

DJD

Recommended Posts

Διαφορές στις τιμές? π.χ. κατσαβίδια 9.99 Γερμανία, 12.99 Ελλάδα. Και μάλιστα στην Ελλάδα είναι "ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΗ" με μεγάλα γράμματα και πλαίσιο ώστε να ξεχωρίζει, στην Γερμανία είναι μια τυπική προσφορά περιορισμένη σε ένα μικρό κουτάκι.

Μεταφορά από κλειστό επάγγελμα, ελληνικά ενοίκια, ελληνικούς φόρους γουστάρουμε να υπολογίσουμε ή για όλα φταίει το κατσαβίδι του Lidl?

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Μεταφορά από κλειστό επάγγελμα, ελληνικά ενοίκια, ελληνικούς φόρους γουστάρουμε να υπολογίσουμε ή για όλα φταίει το κατσαβίδι του Lidl?

Ρωτάς ή καταλήγεις σε συμπέρασμα? Εγώ στο ποστ ρώτησα και από εκεί και πέρα ανέφερα κάτι που μου έκανε εντύπωση.

Ρωτάς ή καταλήγεις σε συμπέρασμα? Εγώ στο ποστ ρώτησα και από εκεί και πέρα ανέφερα κάτι που μου έκανε εντύπωση.

Και εγώ στο ποστ ρώτησα και ανέφερα κάτι που μου έκανε εντύπωση.

Διαφορές στις τιμές? π.χ. κατσαβίδια 9.99 Γερμανία, 12.99 Ελλάδα. Και μάλιστα στην Ελλάδα είναι "ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΗ" με μεγάλα γράμματα και πλαίσιο ώστε να ξεχωρίζει, στην Γερμανία είναι μια τυπική προσφορά περιορισμένη σε ένα μικρό κουτάκι.

Η διαφορές στις τιμές είναι γνωστές εδώ και χρόνια.

Αυτό που μου χτύπησε πολύ άσχημα είναι η πληθώρα των προσφερόμενων προϊόντων.

Εδώ τα ψιλικοκό γιατί πρέπει να συνηθίζουμε στην ανέχεια.:mad:

Σατανικό σούπερ μάρκετ υποδουλώνει λαούς!

Όσο σκοπεύει να πουλήσει φέρνει, που είναι το περίεργο; Να τα βάλω με τον περιπτερά της γειτονιάς γιατί δεν έχει 4 ψυγεία παγωτά ενώ ο άλλος στο Σύνταγμα έχει;

Όσο σκοπεύει να πουλήσει φέρνει, που είναι το περίεργο; Να τα βάλω με τον περιπτερά της γειτονιάς γιατί δεν έχει 4 ψυγεία παγωτά ενώ ο άλλος στο Σύνταγμα έχει;

Άσε με τους αλήτες τους περιπτεράδες. Μόνο το να βγάλουν σκέφτονται. Τον πελάτη γραμμένο τον έχουν. Όχι πες μου, πώς θα ευχαριστηθείς το παγωτό σου αν δεν κάνεις 10 λεπτά να το επιλέξεις από τα 4 διαθέσιμα ψυγεία :hehe:

Και εγώ στο ποστ ρώτησα και ανέφερα κάτι που μου έκανε εντύπωση.

"Γουστάρω" τον τρόπο που ρωτάς όταν κάτι σου κάνει εντύπωση. :crazy_pilot:

Είπαμε. Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Τι δεν καταλαβαίνεις; :hehe:

"Γουστάρω" τον τρόπο που ρωτάς όταν κάτι σου κάνει εντύπωση. :crazy_pilot:

Βέρος Ταυριώτης, τι να το κάνεις :p

Βέρος Ταυριώτης, τι να το κάνεις :p

Anyway για για την ιστορία, ποτέ δεν είχα κάτι με τα Lidl στα οποία είναι και τακτικός πελάτης, που για την ώρα είναι η λύση χιλιάδων ανθρώπων χωρίς δουλειά ή με πετσοκομμένες συντάξεις/μισθούς. Αν δεν ήταν τα Lidl θα ήταν πολύ περισσότερος ο κόσμος στην Αθήνα που θα είχε πρόβλημα. Οι μόνοι που έχουν πρόβλημα με τα Lidl είναι τα άλλα supermarkets. Όπου υπάρχει υποκατάστημα Lidl τα άλλα σουπερμάρκετ υπολειτουργούν.

Άσε με τους αλήτες τους περιπτεράδες. Μόνο το να βγάλουν σκέφτονται. Τον πελάτη γραμμένο τον έχουν. Όχι πες μου, πώς θα ευχαριστηθείς το παγωτό σου αν δεν κάνεις 10 λεπτά να το επιλέξεις από τα 4 διαθέσιμα ψυγεία :hehe:

Ηθελα να παρω 2 κοκα-κολες απο περιπτερο στη κορινθο να μη παω με αδεια χερια επισκεψη και ρωταω ποσο εχει:

-"3,5 το μεγαλο"

-"αντιο" :whip:

Αν δε θες, μπορείς πάντα να πας στο Supermarket να την πάρεις φθηνότερα. Αλλά μην έχεις την απαίτηση το περίπτερο που δουλεύει 18 ώρες την ημέρα να έχει ίδιες τιμές με το Supermarket.

Αν δε θες, μπορείς πάντα να πας στο Supermarket να την πάρεις φθηνότερα. Αλλά μην έχεις την απαίτηση το περίπτερο που δουλεύει 18 ώρες την ημέρα να έχει ίδιες τιμές με το Supermarket.

Ναι ρε συ, αλλά τα άλλα την έχουν 2-2.50€... 3+ είναι κλοπή... Το ΣΜ έχει 3.17€ το 2x1.5lt και αν πέσεις και στην προσφορά τα έχει 2.20€

Ολα τα περιπτέρα που ξέρω την πουλάνε από 2.2 μέχρι 2.7 ... 3.5 είναι κλεψιά

Το περιπτερο εχοντας επαγγελματικο ΑΦΜ μπορει να ψωνιζει απο το ρημαδι το Μακρο, οπου η coca cola που πουλανε 2€ minimum κοστιζει περιπου 1.15 με το ΦΠΑ (δεν θυμαμαι ακριβως τιμη, αλλα μπορω να επιβεβαιωσω οταν επιστρεψω Αθηνα), και τα μπουκαλακια Λουξ 330ml που πουλανε minimum 1.10€ προ εβδομαδος ειχαν 39 λεπτα το τεμαχιο (για καποιο λογο ανεβηκε η τιμη τους, πριν ενα μηνα ειχαν 36). Και με τα λιγα που γνωριζω, κανεις δεν ψωνιζει απο Μακρο, ψωνιζει απο προμηθευτες ακομα πιο φτηνα. Οποτε να με συγχωρατε κιολας, αλλα εγω τετοιους τυπους δεν τους λυπαμαι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.