Jump to content

DJD

Recommended Posts

Η μετα-διακοπευτική μελαγχολία καταπολεμάται μόνο με προϊόντα Turbo-X. Δε το ήξερες; :p

Μα, δεν έχω γυρίσει ακόμη από διακοπές. Έχουμε καιρό ακόμα :p

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Το PC το πουλάνε στην Ελλάδα και μετά στην Ολλανδία αγοράζουν καινούριο σε φυσιολογικές τιμές. Noob. :p

Πολύ ταλαιπωρία και δεν είχα όρεξη. Α, και θέλω το ωραίο μου κουτάκι που ψιλομόνταρα μόνος μου :innocent:

Δεν με ενοχλεί ο χειμώνας... μια χαρά καλύτερα από την κωλοζέστη του καλοκαιριού...

το ότι δουεύω σήμερα με ενοχλεί που προχθές ήρθα από διακοπές.... :mad:

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνετε λένε και μάλλον έχουν δίκιο.

Ξυπνάω και εγώ πρωί πάω στο pc ανοίγει σιγά σιγά, βάζω μουσική ανοίγω και το msn και τσουπ μνμ, ποιος να είναι πρωινίατικα;;; ο @Κωστάκης μου στέλνει ένα link από cyclist, λέω από μέσα μου κάνα ποδήλατο θα είναι, το ανοίγω και εγώ και το δεύτερο πράγμα που βλέπω πρωινίατικα είναι για ένα άμπαλο που έπεσε και έκανε ράμματα στο κεφάλι…. λέω κοίτα το γκαντέμη τι μου στέλνει πρωι πρωί ακόμα δεν ξύπνησα…

Anyway αργότερα αρχίζω την προετοιμασία για το βάψιμο στο δωμάτιο μου, αρχίζω να βγάζω τα καπάκια από τους διακόπτες και τις πρίζες (μην τα κάνω και πο_τ@ν@) μια πρίζα ρεύματος είναι ακριβώς δίπλα σε μια πρίζα τηλεφώνου, βγάζω το καπάκι του ρεύματος και πάω να βγάλω και το καπάκι του τηλεφώνου αλλά δυστυχώς είχε κόλληση από μπογιές προηγούμενων ετών, βάζω και εγώ το κατσαβίδι στο πλάι για να βγει και έτσι όπως το πιέζω ακουμπάω με το πίσω μέρος του χεριού τα σύρματα στη πρίζα…. ρίχνω μερικές κατάρες και συνεχίζω με τις χαρτοταινιες, σε κάποια φάση όπως πάω να κόψω την χαρτοταινια με το χαρτοκόπτη παίρνω και λίγο το δάχτυλο… το απόγευμα θέλω να πάω και για ποδήλατο αλλά ανησυχώ για το τι άλλο θα συμβεί… α ρε γκαντεμόσαυρε! :angry:

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνετε λένε και μάλλον έχουν δίκιο.

Ξυπνάω και εγώ πρωί πάω στο pc ανοίγει σιγά σιγά, βάζω μουσική ανοίγω και το msn και τσουπ μνμ, ποιος να είναι πρωινίατικα;;; ο @Κωστάκης μου στέλνει ένα link από cyclist, λέω από μέσα μου κάνα ποδήλατο θα είναι, το ανοίγω και εγώ και το δεύτερο πράγμα που βλέπω πρωινίατικα είναι για ένα άμπαλο που έπεσε και έκανε ράμματα στο κεφάλι…. λέω κοίτα το γκαντέμη τι μου στέλνει πρωι πρωί ακόμα δεν ξύπνησα…

Anyway αργότερα αρχίζω την προετοιμασία για το βάψιμο στο δωμάτιο μου, αρχίζω να βγάζω τα καπάκια από τους διακόπτες και τις πρίζες (μην τα κάνω και πο_τ@ν@) μια πρίζα ρεύματος είναι ακριβώς δίπλα σε μια πρίζα τηλεφώνου, βγάζω το καπάκι του ρεύματος και πάω να βγάλω και το καπάκι του τηλεφώνου αλλά δυστυχώς είχε κόλληση από μπογιές προηγούμενων ετών, βάζω και εγώ το κατσαβίδι στο πλάι για να βγει και έτσι όπως το πιέζω ακουμπάω με το πίσω μέρος του χεριού τα σύρματα στη πρίζα…. ρίχνω μερικές κατάρες και συνεχίζω με τις χαρτοταινιες, σε κάποια φάση όπως πάω να κόψω την χαρτοταινια με το χαρτοκόπτη παίρνω και λίγο το δάχτυλο… το απόγευμα θέλω να πάω και για ποδήλατο αλλά ανησυχώ για το τι άλλο θα συμβεί… α ρε γκαντεμόσαυρε! :angry:

Γι αυτό όταν αλλάζεις πρίζες να φοράς κράνος!

gay,straight μολυσμένα νερά,χρεωκοπία,καπνιστές και μη,διακοπές (όχι ρεύματος),ληστείες,πολιτικοί,γένια,ποδήλατα,μετρό,δέματα,γάτες

τρολολ,θρησκεία,γκολ,βαλβίδες,ξεκατίνιασμα,καζίνο,μπύρες,καλώδια,πίτσες

dfq ???

gay,straight μολυσμένα νερά,χρεωκοπία,καπνιστές και μη,διακοπές (όχι ρεύματος),ληστείες,πολιτικοί,γένια,ποδήλατα,μετρό,δέματα,γάτες

dfq ???

Try this http://www.thelab.gr/search/new/ rather than this Off topic

Αλλιώς, είναι επιλογή σου ;)

dfq ???

Αυτό απλά δείχνει πόσο αγαπάμε και μας αρέσει ο Λάμπης και θέλουμε να τα συζητήσουμε όλα με την εδώ παρέα, αντί να πάμε να τα λέμε σε άλλα forums. ;)

Try this http://www.thelab.gr/search/new/ rather than this Off topic

Αλλιώς, είναι επιλογή σου ;)

απλά το αναφέρω γιατί μου'κανε εντύπωση ποσά ανοιχτά θέματα υπάρχουν (όχι μόνο στο φόρουμ,γενικά)

δεν με πειράζει,καλό είναι να ακούμε όλες τις απόψεις και ο καθένας μας ας βγάλει τα συμπεράσματά του :)

edit: με πρόλαβε ο Wizard!

Δεν με ενοχλεί ο χειμώνας... μια χαρά καλύτερα από την κωλοζέστη του καλοκαιριού...

το ότι δουεύω σήμερα με ενοχλεί που προχθές ήρθα από διακοπές.... :mad:

Εγώ δούλευα σήμερα και με ενοχλεί που φέτος δε πήγα διακοπές. Αλλάζουμε;

Εγώ δούλευα σήμερα και με ενοχλεί που φέτος δε πήγα διακοπές. Αλλάζουμε;

Καλά κ ένας μπάρμαν από το super paradise έτσι μου έλεγε να αλλάξουμε αλλά όταν του είπα πόσα πέρνω μου είπε άστο γα** το .. οπότε μη βάζεις και όρκο ότι το θες κιολλας

Όσο για τα υποτιτλάδικα ...

κάτι ήξερα όταν ψόφισε το άλλο, και ξεκίνησα και μάζεψα ότι site έβρισκα για subs, για να μην τον πιω ποτέ...

Αν και downtimes έχουν ξανακάνει και αυτοί...τώρα τι και πως... who knows...

τι πιάνει τις γυναίκες καλοκαιριάτικα και ακόμα δεν γυρίσαμε από οληγοήμερες διακοπές και κανονίζουν να βρεθούν με τις πιο αντιπαθητικές παρέες ...η δικιά μου το γνωρίζει ότι δεν τους χωνεύω και κάθε φορά νομίζω ότι το κάνει επίτηδες....και έτσι ξεκίνησε ο καυγάς....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.