Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Συμβούλιο στην Blizzard για το πότε θα βγεί το Diablo. "Λίγο πριν την εξεταστική του Ιουνίου."

Ξανά συμβούλιο στην Blizzard για το πότε θα βγεί το πρώτο patch. "Λίγο πριν την εξεταστική του Σεπτεμβρίου."

Μας άμησαν....:wall:

Οκ άλλαξα μητρική στο κεντρικό μηχάνημα και για κάποιο λόγο το μtorrent μου λέει ότι πρέπει να ανοίξω κάποιο port.

Ο λόγος που γράφω στο άσχετο είναι να ρωτήσω το εξής (Όχι άστρο δεν ανοίγω νέο θέμα).

Ερώτηση. Ποια η πιθανότητα να πατήσεις το κουμπάκι random port και να σου βγάλει τον ταχυδρομικό σου κώδικα;

Διότι αυτό έγινε μόλις τώρα. :alien:

Οκ άλλαξα μητρική στο κεντρικό μηχάνημα και για κάποιο λόγο το μtorrent μου λέει ότι πρέπει να ανοίξω κάποιο port.

Ο λόγος που γράφω στο άσχετο είναι να ρωτήσω το εξής (Όχι άστρο δεν ανοίγω νέο θέμα).

Ερώτηση. Ποια η πιθανότητα να πατήσεις το κουμπάκι random port και να σου βγάλει τον ταχυδρομικό σου κώδικα;

Διότι αυτό έγινε μόλις τώρα. :alien:

Μία είναι η εξήγηση...

...μας ψεκάζουνε

:hehe:

kyocera ceramic knife. ebay

Το μόνο που μου εμφανίζει είναι ένα για φρούτα. Αυτό πήρες;

Αλλιώς λίνκ ή φωτό.

Από 27/8 στο Lidl :

[ame]

[/ame]

Μιας και προς τα πάνω δε βλέπετε τίποτα κοιτάτε προς τα κάτω

:p

post-21263-1416076512,8398_thumb.png

Ωραίοι στο U. Είχαν δύο προϊόντα με τον ίδιο κωδικό. Μου στείλανε το λάθος με παραλαβή από την ACS (σφραγισμένο, το άνοιξα εκεί, διαπίστωσα το λάθος και η ACS δήλωνε αναρμόδια, U και ACS στο μεταξύ θυγατρικές της ίδιας εταιρίας, της Quest). H πλάκα είναι ότι η απόδειξη αναγράφει το σωστό (και ακριβότερο προϊόν)!

Τώρα πρέπει να ξαναμπώ σε διαδικασία για να το επιστρέψω με δική τους χρέωση και με option την επιστροφή χρημάτων. Αν όλα γίνουν απλά και χωρίς κόπο, μάλλον θα τους την χαρίσω. Αν με δυσκολέψουν στο ελάχιστο, αρνητική στο skroutz.

Τι έπρεπε να παραλάβω:

0900688a80d33189_EKN037326_interface_645x370.jpg

Τι παρέλαβα:

0900688a80c45399_EKN036986_M550_Fea6.jpg

zQHv4.gif

Εδώ και 20 ώρες, το κοιτάω, το ξανά κοιτάω, το ξανά κοιτάω......... και αναρωτιέμαι. Πόσο ποιο δύσκολο θα ήταν να κατεβάσει το κεφάλι του 5 πόντους ποιο χαμηλά από το να "ρίξει" τον σταυρό; Ταπεινότης.

Εδώ και 20 ώρες, το κοιτάω, το ξανά κοιτάω, το ξανά κοιτάω......... και αναρωτιέμαι. Πόσο ποιο δύσκολο θα ήταν να κατεβάσει το κεφάλι του 5 πόντους ποιο χαμηλά από το να "ρίξει" τον σταυρό; Ταπεινότης.

Παπαδαριό ολέ. EdMcW.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.