Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Μας καλοπιάσανε πάντως όταν φτάσαμε. Σαντουιτσάκι και κόκα κόλα (μάλλον για να μην μιλήσουμε παραέξω για το "boeing") και όταν επαναπατριζόμασταν τραγουδήσαμε και τον Εθνικό Ύμνο ( του τύπου, μπορεί να φτάσετε Ελλάδα; ) :p :P :p

Μας καλοπιάσανε πάντως όταν φτάσαμε. Σαντουιτσάκι και κόκα κόλα (μάλλον για να μην μιλήσουμε παραέξω για το "boeing") και όταν επαναπατριζόμασταν τραγουδήσαμε και τον Εθνικό Ύμνο ( του τύπου, μπορεί να φτάσετε Ελλάδα;):p :P :p

Έχω κάνει μία φορά με c-130 λήμνο-θεσσαλονίκη, και μία φορά με dakota ίδια διαδρομή. Με τη dakota μου γίνανε τα σωθικά κοκορέτσι λέμε. Όχι σε φανταριλίκι, θα' μουν και 12 χρονών τότε. :hehe:

Κάνω μια βόλτα στο Multidrama για αναζήτηση laptop.. 80% HP έτσι. Τι κακόγουστες πλαστικούρες είναι αυτές ρε; Τα Envy μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση βέβαια και για εκεί με βλέπω.. On a side note, επειδή δεν έχω καταλήξει ακόμα τι ίντσες θέλω. ASUS Zenbook, Y U NO HAVE BACKLIT KEYBOARD????? :baby:

Πάει και το κινητό... εητς τι σι γουαηλντφαηρ

Η τέλεια εποχή για να προκύπτουν οικονομικές ανάγκες.

ΤΕΛΕΙΑ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.