Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Ήρθε η ταχυδρόμος και έφερε το πολυαναμενόμενο πακετάκι με αγορά από το ebay.

Άνοιγμα, αλλά το αντικείμενο αντί να λέει NIKON επάνω, λέει CANON!!!:wall::wall:

Άντε τώρα ταλαιπωρία να βρω άκρη...

Να πάρει!

Αν πω εγώ για Pentax, το γλιτώνω ή τρώω ban από όλο το φόρουμ γιατί είμαι του διαβόλου;

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk 2

Αν πω εγώ για Pentax, το γλιτώνω ή τρώω ban από όλο το φόρουμ γιατί είμαι του διαβόλου;

Αν ερθεις στη φωτοβολτα θα σε κοιταμε σα να εισαι εξωγηινος, αυτο ειναι το σιγουρο !:haha:

Αν ερθεις στη φωτοβολτα θα σε κοιταμε σα να εισαι εξωγηινος, αυτο ειναι το σιγουρο !:haha:

Αν κάνατε κάποια στην Θεσσαλονίκη, πολύ ευχαρίστως! Θα πρόσφερα θέαμα χωρίς εισιτήριο κιόλας!

Ιδού η σκληρή πραγματικότητα μιας μέσης Τουρκάλας γυναίκας που προσπαθούν έντεχνα να αποκρύψουν τα τούρκικα σήριαλ...

Όμως σκηνές όπως αυτές στις φωτογραφίες που ακολουθούν, δεν αποτελούν μεμονωμένες περιπτώσεις, αλλά είναι καθημερινές.

Ε ρε jumbo που σας χρειάζεται...

με εχει πρηξει στα τηλ ενας αριθμος απο 796...εν τω μεταξυ δεν βρισκω απο τι χωρα ειναι.

και το πιο πιθανο ειναι οτι ειναι για ενα τζετ σκι που εχω βαλει.κανας νιγηριανος θα ειναι :p

πολύ θαρραλέο σε βρίσκω. είχα φάει καρταρα με παρόμοιο ποστ για την κεραία του iphone...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.