Jump to content

DJD

Recommended Posts

μπήκε ο γιός μου νηπιαγωγείο. εκτός ότι η "δασκάλα" του έκανε απεργία από την 1η μέρα (ενώ λίγοι κάνανε απεργία), η "κυρία" ήθελε να δείξει ποιος είναι το αφεντικό γρήγορα-γρήγορα και έτσι αποφάσισε το παιδί και να μην φάει όλο το κολατσιό του αλλά και να βάλει τα περισσέματα από το κολατσιό όπως όπως μέσα στην τσάντα και να λερωθούν τα πάντα.

σαν μπόνους δεν βάζουν τα νηπιαγωγάκια να παίξουν στα παιχνίδια που έχουν στο εξωτερικό χώρο του σχολείου, γιατί και καλά είναι για μικροτερα παιδιά, άσχετα να δεν έχουν μικρότερες ηλικίες από του νηπιαγωγείου

τα νεύρα μου

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

νεαρά η δασκάλα, ή καμιά μεγάλη; συνήθως αυτές που έχουν περάσει μια ηλικία ~40-45 είναι που δεν κάνουν για να ασχολούνται πλέον με παιδιά

αποφάσισε το παιδί και να μην φάει όλο το κολατσιό του

Το παιδί δηλ. πείναγε και το ζητούσε; το αιτιολογικό;

Δεν υπάρχει πιο σπαστικό πράγμα, απο το να ξυπνάς με κομπρεσέρ:angry:

Και μόλις ξυπνήσεις να σταματάει!!!

I raise you, κρουστικό τρυπάνι σε κάποιο διαμέρισμα πολύ κοντά σου, Σαββατοκύριακο...

Τουλάχιστον στο κομπρεσέρ υπάρχει πιθανότητα να βγεις στο μπαλκόνι, να τον δεις, και να τον αρχίσεις στα γαμοσταυρίδια. Στο τρυπάνι, άντε να τον βρεις..

στα παιχνίδια που έχουν στο εξωτερικό χώρο του σχολείου

Μήπως αυτά τα παιχνιδάκια πρέπει να φαίνονται και να παραμένουν αιωνίως καινούρια και γυαλιστερά; κάτι σαν τις βιτρίνες των μαγαζιών....

:-O

Ανοιχτό φρεάτιο ούτε για δείγμα?

Περιοχή?

φρεάτιο καθαρό? αυτό δεν το κάνανε στην ώρα τους όταν πληρώνονταν κανονικά τώρα που παίζει και η κόντρα το βλέπω κατα το νοέμβρη να τα καθαρίζουν

Κυκλοφορούν εδώ και 2 μέρες topless φωτογραφίες της Kate Middleton και δεν το έχω πάρει χαμπάρι.

Μα καλά ΠΟΥ ζω; :hehe:

Αυτό έγινε με 10-15 λεπτά καλής βροχής.

52333d1347891983-peite-o-ti-thelete-4-0-talklab-wet-road.jpg

Για μας το κανουν για να κυκλοφορουμε ανετα με κανο!που ειναι οικονομικο κιολας!

και αργοτερα θα βαλουν και τελη κυκλοφοριας και σε αυτα

:-O

Ανοιχτό φρεάτιο ούτε για δείγμα?

Περιοχή?

Σύνορα Ίλιον - Καματερό (Παλιά το κομμάτι του Ίλιον ανήκε στην Πετρούπολη). Φτιάξανε αποχετεύσεις πριν μερικά χρόνια. Αλλά που μένουμε είπαμε;

Στην Ελλάδα.

Οπότε;

Οπότε τα αντιπλημμυρικά τα φτιάξανε μέχρι 50 μέτρα ποιο κάτω. Υπάρχουν άλλα 150 μέτρα δρόμου μέχρι τους πρόποδες του λόφου, χωρίς αντιπλημμυρικά.

Και επειδή ο δρόμος αυτός δεν συνεχίζει ευθεία κάτω διότι κάποιος είχε προλάβει να χτίσει πριν μπει στο σχέδιο πόλης (ή απλά είχε φίλο δήμαρχο), αυτός ο κάποιος έχει φτιάξει κανονικό φράγμα. Τώρα η φωτογραφία είναι με λιγότερη βροχή και από εκεί πέρα ξεκινάνε τα αντιπλημμυρικά. Οπότε φανταστείτε πως ήταν πριν μερικά χρόνια όταν δεν υπήρχαν αυτά τα αντιπλημμυρικά. Απλά δεν κοιμόταν όταν είχε δυνατή βροχή.

52334d1347897611-peite-o-ti-thelete-4-0-talklab-wet-road2.jpg

[attach]52334[/attach]

post-188-1416076596,779_thumb.jpg

Και στα Σεπόλια σ' εμάς έτσι είναι όταν βρέχει γερά.

Όταν πήγαινα Γυμνάσιο, στο συγκεκριμένο τετράγωνο το πρόβλημα ήταν εξωφρενικό. Όλοι οι δρόμοι γύρω από το σχολείο γίνονταν ποτάμι κανονικό και το νερό έφτανε ως τη γάμπα σχεδόν. Πήγαινα στο δημοτικό δίπλα και πηδούσα τα κάγκελα. :nada:

Ελλαδάρα και "ευρωπαϊκή" πρωτεύουσα! :worship:

Με την ορμή που έχει εδώ το νερό σου ανεβαίνει μέχρι το γόνατο και ποιο πάνω αν κάνεις το λάθος να πας να περάσεις.

Τσέκαρα το log του wifi μου, άσχετος του πως έχω pass, βρήκα καμια εκατοσταριά αιτήσεις σύνδεσης από τους τσαμπατζήδες γείτονες...

...ψήνομαι άνετα να παραγγείλω ένα pineapple και όταν συνδεθούνε στο ανοιχτό wifi μου, να αρχίσω να τσιμπάω κωδικούς από τα FB τους και άμα έχουν και internet banking ακόμα καλύτερα.

γύφτοι!

Εγω εχω το option να βαλω guest ssid με δυνατοτητα tickets και πληρωμη σε paypal. Να δωσω και 256/128 και να βγαλω κ κανα ψιλο κ απο εκει !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.