Jump to content

DJD

Recommended Posts

Μιας και πιασαμε τα του σπιτιου.

Ετσι για να πουμε και ενα ευχαριστο, αμα σε θελει λιγο η τανα η τυχη.

Ψαχνω για σπιτι το τελευταιο διαστημα, χθες λοιπον απο αγγελια που βρηκα πηρα τηλ.

Δωσαμε ραντεβου με τον ανθρωπο στις 6.30 το απογευμα.

Λογο βροχης εμπλεξα στην εθνικη με το αμαξι και πηρα την κοπελα μου να παει να το δει.

(το σπιτι που βρηκα ειναι 100μ απο το σπιτι της κοπελας μου στον ιδιο δρομο)

Φτανω λοιπον και γω εκει με καθυστερηση και πουθενα κανεις...

Τι διαολο λεω, παιρνω τηλ τον ιδιοκτητη, την κοπελα μου δεν απανταει κανεις.

Μετα απο λιγη ωρα σκαει η κοπελα μου με την μητερα της τυχαια και μου λενε τι κανεις εδω?

Εγω καλα ειμαι δω, εσεις που ΣΚΑΤΑ ησασταν ?

Βλεπαμε το σπιτι λεει, ποιο σπιτι ? εδω ειναι το σπιτι !

Εν τελη ειχαν κανει λαθος στον αριθμο, εκει που πηγαν ΤΥΧΑΙΑ περιμενε αλλος ανθρωπος δυο γυναικες για να δουν το σπιτι που νοικιαζει.

Τοση ωρα δεν ειχε καταλαβει κανεις τους οτι κανουν λαθος.

Στο μεταξυ το σπιτι τελειο μου ειπαν με καινουργια ντουλαπια κλπ.

Εφαγα τον κοσμο ολο στη γειτονια δεν βρηκα ενα τηλ να παρω τον ανθρωπο να του πω τι εγινε.

Εν τελη βρηκα τηλ. σημερα μιλησα και εκλεισα ραντεβου σε μια ωρα να παω να το δω.

ΥΓ επισης σημερα η κοπελα μου εδωσε τελευταιο μαθημα και πλεον μενει μονο ορκομοσια (μετα απο 20.000χλμ που εκανα συνολο για παρτι της )

Ειπα να σας τα πω μην διαβαζουμε μονο δυσαρεστα.

Είσαι σίγουρος ότι τις ομοφυλοφιλικές φωτοκόντρες δίπλα απλώς μια ματιά τους έριξες? : P

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
500 ευρώ διάρι; Πού στο καλό μένεις;

500€ πριν 2,5 χρόνια ήταν η φυσιολογική τιμή νομίζω για Νέο Ηράκλειο. Πλέον είναι κοροϊδία ακόμα και τα 450€.

[MENTION=188]yanni[/MENTION] [MENTION=4676]tragikos[/MENTION]

Θα σας πω τι εχω κανει ΕΓΩ...Δεν μου εδιναν νοικι για καποιο μεγαλο διαστημα (>6 μηνων) με προφαση οτι δεν εχουν χρηματα κ περιμενουν ενα δηθεν μπονους με το οποιο θα με ξεχρεωναν.

Τα χρήματα θα τα δώσω στο τέλος δεν τίθεται θέμα. Απλά μου βγαίνει να μην είμαι πλέον τόσο τυπικός. Ίσως επειδή ακόμα είμαι συγχυσμένος...

Γενικά δεν ξέρω τί τιμές παίζουν εκεί, πάντως προς τα δω με 400-450 βρίσκεις τριάρι. Πολλά παλιά 4αρια δίνονται για 450 επίσης. Ο κολλητός με την οικογένειά του νοίκιασαν με 380 τριάρι μόλις πρόσφατα.

εξαρτάται κι από την περιοχή. Το Ν. Ηράκλειο είναι καλή περιοχή -ακόμα- από αρκετές απόψεις.

[MENTION=188]yanni[/MENTION] [MENTION=4676]tragikos[/MENTION]

Θα σας πω τι εχω κανει ΕΓΩ...Δεν μου εδιναν νοικι για καποιο μεγαλο διαστημα (>6 μηνων) με προφαση οτι δεν εχουν χρηματα κ περιμενουν ενα δηθεν μπονους με το οποιο θα με ξεχρεωναν.

Ανακαλυψα απο τριτους οτι δεν εχουν κανενα προβλημα οικονομικο, οποτε κ εβαλα δικηγορο να το ψαξουμε. Απο οικονομικης αποψεως, δεν με συνεφερε να το παω δικαστικα σε σχεση με τα χρηματα που χρωστουσαν. Οποτε το πιο απλο που μπορουσα να κανω ειναι να

'χαρισω' τα νοικια στο κρατος, οποτε και ο νοικαρης τα χρωσταει στο κρατος μεσω εφοριας. Αν δεν τα πληρωσει, δεν εχει ενημερωτητες κλπ!

Φυσικα εφυγε με το που εληξε το συμβολαιο νυχτα, δεν ζητησε το 1 ενοικιο που ειχε δωσει σαν ασφαλεια και αφησε το σπιτι μπουρδελο !

Εισαι φωκιν κρεηζε;

Ο γελοιος αυτος νομος λεει "για να γλιτωσεις την φορολογια του ενοικιου χ% ΧΑΡΙΣΕ στο κρατος το 100%";!;,

Δεν το θυμαμαι επ'ακριβως. Το θεμα οτι ναι μεν εχασα ενοικιο, ΔΕΝ χρωστουσα στο κρατος και ο αλλος δεν με νοιαζει τι εκανε με την εφορια. :)

Free to play από Νοέμβρη το Star Wars: The Old Rep. Online.

Άντε να χαρούμε και 'μεις οι άποροι άρχοντες. :D

To συμβόλαιο είναι για να καλύπτει εσένα και όχι εκείνη. Αν σου πει μα μου, στείλε της ένα Τσάκωνα να την φέρει στα ίσα της ;)

ρε Αντώνη, από τη στιγμή που έχει υπογράψει κάποιους όρους και εκείνος, αυτό δε λέει τιποτα;

Τότε γιατί έκαναν συμβόλαιο και δεν του υπέγραψε απλά εκείνη ένα χαρτί με τις υποχρεώσεις ΤΗΣ ;

Νομίζω ο [MENTION=27]RootX[/MENTION] έχει απόλυτο δίκιο σε αυτά που λέει.

Επαναλαμβάνω, το συμβόλαιο είναι για χ χρόνια και ορίζει τους κανόνες στους οποίους θα ακολουθήσεις κατά τη διαμονή σου εκεί. Μόνο στην επαγγελματική στέγη δεν μπορείς να σπάσεις το συμβόλαιο.

Οπότε αν ερχόταν και τον πέταγε έξω και του έλεγε, "Βρήκα κάποιο θύμα που δίνει 700€ τον μήνα" θα ήταν καλά?

Ρε, είπαμε. Το συμβόλαιο προστατεύει τον ενοικιαστή. Ο ενοικιαστής φεύγει όποτε θέλει, ο ιδιοκτήτης δε μπορεί να τον διώξει όποτε του καπνίσει.

Ρε, είπαμε. Το συμβόλαιο προστατεύει τον ενοικιαστή. Ο ενοικιαστής φεύγει όποτε θέλει, ο ιδιοκτήτης δε μπορεί να τον διώξει όποτε του καπνίσει.

Πάει καιρός που νοίκιαζα στην Ελλάδα και δεν θυμάμαι τους όρους των συμβολαίων και δεν έχει και νόημα να συγκρίνω τα του εδώ με τα του εκεί.

Ακόμα και έτσι να είναι όπως τα λες, δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει πίσω τα 2 ενοίκια της προκαταβολής.

To συμβόλαιο είναι για να καλύπτει εσένα και όχι εκείνη. Αν σου πει μα μου, στείλε της ένα Τσάκωνα να την φέρει στα ίσα της ;)

Μπορείς να το εξηγήσεις αυτό λίγο? Έχεις διαβάσει κανένα συμβόλαιο που να καλύπτει μόνο τον μισθωτή ? Καλύπτει και τις δυο πλευρές.

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION]

Είναι λαμογια αυτό που θες να κάνεις .Είναι σαν να σε προσλαμβάνουν σε μια δουλειά για 3 χρόνια και να σε απολύουν στα 2.5 επειδή βρήκαν άλλο κορόιδο με λιγότερα λεφτά.

Αν έχεις ακόμα καλή σχέση μαζί της ζήτησε μείωση ενοικίου τώρα σε κάτι λιγότερο από 400 που ζητάει ο άλλος π.χ 350 και κλειστο για 2 χρόνια, αλλιώς θα πας στο απέναντι.

Πες της απλά να το σκεφτεί, να την αφήσεις δηλαδή να πάρει αυτή την απόφαση αν θα μείνεις ή θα φύγεις.Επειδή έχει αρκετά ανοίκιαστα θα την πονέσει να πάρει αυτή την απόφαση να πας στον ανταγωνιστή της και ίσως λυγίσει.

Εισαι φωκιν κρεηζε;

Ο γελοιος αυτος νομος λεει "για να γλιτωσεις την φορολογια του ενοικιου χ% ΧΑΡΙΣΕ στο κρατος το 100%";!;,

έχει δίκιο ο [MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION] είναι μια πολύ προσφιλής τακτική που τον τελευταίο καιρό

την βλέπω όλο και συχνότερα

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION] προσπάθησε να της το εξηγήσεις και φιλικά να βρείτε άκρη,για 2 νοίκια δεν σε συμφέρει

να πας δικαστικά ούτε εσύ, ούτε η ιδιοκτήτρια imho

Μισητό κατάστημα που κάποτε σε εκτιμούσα αλλά με απογοήτευσες πλήρως, here's how business is done. 11/8 στέλνω το σκληρό για Αγγλία, στο amazon.co.uk, τον παρέλαβαν σήμερα και λίγο μετά μου έδωσαν full refund. Αυτή είναι εξυπηρέτηση. Ένας πρώην and never again πελάτης σου. Μισητά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.