Jump to content




DJD

Recommended Posts

<3 amazon

Extended Christmas Returns Policy:

We've specially extended our returns period for the Christmas season. Items purchased from Amazon.co.uk and dispatched during the period from November 1, 2012 to December 31, 2012 inclusive may be returned at any time before midnight on January 31, 2013. Our returns policy will revert to the standard 30-day period for items purchased after December 31, 2012.

Link to comment
Share on other sites

Δεν με θέλει αυτή την περίοδο. Από το ένα στραβό στο άλλο. Ξαφνικά αποφάσισε να πεθάνει ο μεγαλύτερός μου δίσκος των 2ΤΒ. Και να πω ότι τον ζαλίζω; Σε εξωτερική θήκη τον έχω. Πήγα να τον βάλω και βαράνε οι κεφαλές. Κάνει 10 κλικς και αυτό ήταν.

Συνδέθηκε εσωτερικά, τα κλικαρίσματα τα κάνει κατά την εκκίνηση αλλά αναγνωρίστηκε. Συνδέθηκε αφού είχε μπουτάρει το PC σε windows διότι όταν τον έβαζα στην αρχή κολλάγανε κατά το boot.

Πολύ γκαντεμιά εχτές ρε μαμώτο, ελπίζω να με ψιλό ξεχρεώσει σήμερα...:hm:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.