Jump to content

DJD

Recommended Posts

Mail που μου ήρθε τώρα:

Bonjour J'ai trouve tien email sur le site des connaissances dans Internet J'ai decide de t'ecrire cette lettre pour que nous puissions faire connaissance. Je pense a j'il faut raconter un peu de lui-meme , Je vis dans la partie centrale de la Russie, mon prenom Elena.

Moi la femme gaie, joyeuse, sociable et tres romantique. J'aime voyager, faire du sport, danser, ecouter la musique et faire plusieurs autres qu'apporte la joie a notre vie. Mais maintenant moi solitaire . Moi

Je veux trouver le vrai amour et les relations serieuses. Je veux trouver l'homme avec grand et le bon coeur, qui me protegera,

Respecter, se soucier de moi, l'homme sur a qui je pourrai

Croire. Je veux creer la famille dans le futur. Notre vie trop court pour l'utiliser seulement pour reflechir et rever, je pense nous doivent agir et utiliser

Toutes les chances pour trouver le bonheur, C'est pourquoi je t'ecris. . Si toi

Est d'accord avec moi et Tu cherches la femme pour les relations serieuses J'attendrai ta reponse et Expedier quelques photos

Απάντηση στο καπάκι:

Καλός ο χορός και τα πανηγύρια...να μαγειρεύεις ξέρεις μωρή;

Που στο διάολο βρήκαν τώρα το email μου, και γιατί το έστειλαν στα Γαλλικά...

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Mail που μου ήρθε τώρα:

.....

Απάντηση στο καπάκι:

Καλός ο χορός και τα πανηγύρια...να μαγειρεύεις ξέρεις μωρή;

Που στο διάολο βρήκαν τώρα το email μου, και γιατί το έστειλαν στα Γαλλικά...

και τώρα το πίστεψες εσύ ε;;

Κοιτουσα μια διαδρομη στο Google Maps στο PC για αυριο και τωρα εμφανιζεται στο Google Now στο κινητο.. Α ρε Google.. <3

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

^Τί λέει;

Mail bride order και καλά από Ρωσσία.

και τώρα το πίστεψες εσύ ε;;

Αφού είχε και φωτογραφία μέσα, γιατί να μη την πιστέψω.

Λέει ψέματα ο κόσμος στο ιντερνετ;;;;;;

:p

Κοιτουσα μια διαδρομη στο Google Maps στο PC για αυριο και τωρα εμφανιζεται στο Google Now στο κινητο.. Α ρε Google.. <3

Έκανα add ένα φίλο στο Facebook και τώρα εμφανίζεται ως γνωστός στο LinkedIn (που δεν τα έχω συνδεδεμένα)... Α ρε CIA <3

Ποσο καιρό λείπεις?

Ούτε δύο μήνες :p (αλλά με έναν Αύγουστο χάλια...)

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

Το ότι το Google now για να λειτουργήσει θέλει να έχεις ενεργό το web history, το οποίο πλέον δεν διαγράφεται, εμένα με αποθαρρύνει από το να το χρησιμοποιώ, και με κάνει και καχύποπτο.

Το ότι το Google now για να λειτουργήσει θέλει να έχεις ενεργό το web history, το οποίο πλέον δεν διαγράφεται, εμένα με αποθαρρύνει από το να το χρησιμοποιώ, και με κάνει και καχύποπτο.

Τι να σου πω, εμένα δε με απασχολεί. Όποια ευκολία μου δίνεται την εκμεταλλεύομαι. Και το camera upload του Dropbox μου φαινόταν κάπως, αλλά με το που μπαίνω σπίτι ανοίγω WiFI στο κινητό και κάνει αυτόματα upload..

Πλακα πλακα τον εχει κανεις φιλο στο φμπ για να δουμε αν ειναι καλα το παλικαρι ?

καλα πρεπει να ειναι :p πριν λιγο εκανε καποια ποστ :p

frabz-Bitch-Say-whaat-908de4.jpg

:hehe::hehe::hehe::hehe:

άνεργος, φοιτητής, με σπίτι στην Κεφαλονιά (εξ ου και οι δύο μήνες διακοπών). Αλλά ο Αύγουστος άξιζε μόνο αυτή τη βδομάδαŠ. όλο τον υπόλοιπο Αύγουστο αναποδιές... Τεσπα, δεν παραπονιέμαι. Τουλάχιστον έκανα μπάνια

άνεργος, φοιτητής, με σπίτι στην Κεφαλονιά (εξ ου και οι δύο μήνες διακοπών). Αλλά ο Αύγουστος άξιζε μόνο αυτή τη βδομάδα. όλο τον υπόλοιπο Αύγουστο αναποδιές... Τεσπα, δεν παραπονιέμαι. Τουλάχιστον έκανα μπάνια

Αυτό έλειπε, να παραπονιόσουν κιολας... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.