Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Με πείραξε το διάβασμα και στο fb αντί να διαβάσω φορτώνει διάβασα φυτρώνει πατώντας πάνω στα μέλη μιας ομάδας. :jump:

Τι καλυτερο απο το να εισαι αρρωστος στις τελευταιες σου μερες στη μπανανια; :p

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

Και ναι λοιπόν, αγοράζω ΧΘΕΣ το B&D EPC12CA για τον θείο μου, στα 36,9€ από το e-shop, έτσι για να υπάρχει κάτι πιο δυνατό από το κλασσικό κατσαβίδι και βλέπω ΣΗΜΕΡΑ στο e-shop specials το EPC14CA στα 39,9€. :wall::wall:

Διαφορές 12V-14,4V 11Nm-12,1Nm δηλαδή σχεδόν τίποτα, αλλά και πάλι.... Εκνευριστικό :p

μηπως εκανες αναζητηση την λεξη nexus?? :p

Ναι την έκανα κάποια στιγμή, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να μου το κοκκινίζει συνέχεια :p

Ναι την έκανα κάποια στιγμή, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να μου το κοκκινίζει συνέχεια :p

μπορει απλα να ξεχασες να το σβησεις να μην στην διχνει πια :p

καλησπέρα,

παρήγγειλα κάτι απο Αγλλία και το εστειλαν με parcel2go. εχει κανείς ιδέα με ποια εταιρεία courier συνεργάζεται εδω στην Ελλάδα κ αν θα έρθει σπίτι το δέμα (ειναι 8kg και μεγάλο σε μέγεθος) ή θα πάει στο ταχυδρομείο? :flag:

ευχαριστώ

καλησπέρα,

παρήγγειλα κάτι απο Αγλλία και το εστειλαν με parcel2go. εχει κανείς ιδέα με ποια εταιρεία courier συνεργάζεται εδω στην Ελλάδα κ αν θα έρθει σπίτι το δέμα (ειναι 8kg και μεγάλο σε μέγεθος) ή θα πάει στο ταχυδρομείο? :flag:

ευχαριστώ

Ερ εδω έχει με τι λογικά συνεργάζονται, εικάζω πως το tracking number είναι φίλος σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.